Navštíveno 3019x

paradni, mame tam i chatu :-D
Jsem zklamán, nevidím před barákem svoje auto a na balkonu mám pověšené prádlo :-)))
Plzeň byla pokryta street view od jiných výrobců už dřív, ale Google mi přijde o něco kvalitnější.
Ale je zajímavý, že když třeba koukám na ulici, kde pracuju (a kde konečně vidím svoje auto :-), tak je vidět, že ty snímky byly dělaný v úplně jinou dobu. Třeba tři za sebou jsou v sérii, pak jsou dva úplně jiný (jiný parkující auta, jiná denní doba) a pak zase tři v sérii. Jako kdyby to auto projíždělo dvakrát v různé dny a pak to nějak skládali dohromady z toho, co se povedlo.
paráda, já mám jen černé pozadí, asi mě to nemaká
sakra nachytali mne při práci :D
mazec u nas to fotili asi někdy z jara protože mam před barakem už jeepa a už s novyma gumama a neni snih.
Jako Scully.. Koukám na auto před barákem,udělám ještě krok dopředu a už jsou tam zaparkované jiné auta..
to PAVELK:
nemaká, ani to nenajde tvůj barák, protože tam nebyli, řekli škoda benzínu či nafty aby k Tobě zajížděli :)
PAVELK: Občas to blbe i mě, někdy mapa, někdy Street, někdy SATmapa, už to jede na jinačí technologii, když přibližuješ mapu, je vidět, že se to jen nezvětšuje, ale pohybuje náhled apod. Ve Street kdy se posouváš třeba do kopce, tak se to dostane pod vrstvu a až pak tě to posune i vertikálně. Každopádně mazec :-)
A aby ti to nebylo líto :-) Přímo k tobě do ulice nejeli, jen po hlavních silnicích jezdili

k nám museli asi zabloudit :-DDD
U nás museli hledat Farnou, jinak si to nedovedu vysvětlit :)))
no ale zmapovane maji i ty naprosto miniaturni vesnicky. docela cumim. u nas projeli pomalu i polni cesty :))
Pěkný ani před prací a ani před bytem nemam vydět auto, ale u bejvalky auto toho jejího :/ ale jinak se mě to líbí :)
musím to rozchodit protože jsem je potkal kousek od domova autem, čili tam někde dokonce budu :-)
Mazec. Fakt kazda prdel sveta.

20.06.2012, 08:46 |
Kapka (M)
zachyceni při činu někde na Moravě :-)

20.06.2012, 09:47 |
Bucci naše vesnice má celkem 3 ulice... na mapách chybí ta jedna ulice ve který bydlim :-)
Kapka: nekde na Morave je hadam Kromeriz :))
no do prdele co tohle stálo pohonných hmot, to všechno zmapovat :-O

20.06.2012, 15:19 |
Kapka (M)
ju Kromeříž :-)

je tam

asi si šel vsadit týpek do tipsportu aby mohli nalakovat všechny díly stejně :-D
To je mazec. Na jedné fotce se rozhlížím a máme holé vazníky a popojdu dva kroky a už máme střechu s taškama okapama :-O
:)))
jeste by to chtelo ulovit fotku te gugl trikolky. u nas pry fotili v zahradach tim :)
to by mohlo byt zajimave :))
[ Link ]
co tříkolka, mají i batoh na záda :-D
[ Link ]

21.06.2012, 20:15 |
Alííí Hustý, já tam nemám ještě ani okna, ale klempíř maká... :-)