Navštíveno 1468x

Po loňské velice dobré zkušenosti s Fischer a Menorcou za chvíli vyrážíme na to samé místo do toho samého ubytování.
Letos je to o týden déle, loni jakoby zítra jsem se právě vraceli plní dojmu z toho krásného a hlavně tichého ostrova. Doufám, že letos nás to opět nezklamě, voda bude jistě o stupínek ještě teplejší.
Technika je nachystaná, hodláme si půjčit auto a prozkoumat celé pobřeží (jen asi 210km) s tím, že ráno vyrazíme a pojedem směrem na východ a dle mapy se vykoupeme na nějaké malé klidné pláži a pojedeme dál.
Tak se tu nehádjete:-)

19.06.2012, 13:04 |
Ravo No nic, stejně by se mi v tom vedru nechtěly číst ty tvoje elaboráty :)
Mizím taky... Costa de Almeria bude taky fajn ;-)

19.06.2012, 13:13 |
Losky Pěknou dovču:)
Mejte se ;o) jen moc nechapu, loni jste byli na otocku? Kdyz se loucis na tyden a pises ze budete o tyden dele nez loni? :-P
Tak ještě jednou:
loni: 12.-20.6. Letos:20.-28.6. :-) O týden později, než loni:-)
Jo táááák :D užijte si dovču ;)
Koukám, že déle=později už přeskočilo kopec, a dostalo se až do Šumperka. Nebo se na tobě, Zdeny, podepsalo to tvoje časté ježdění "na západ"?
Já se předevčírem vrátil ze tří denního výletu z Itálie.. Kurevský vedro..
Tak užívej, mě už je moc horko tady, natož někde támhle aleluja, tak užívej.
také mizím na týden pozítří, ale vedra už bylo dost takže Marmolada, Gardena, Sassulongo, Sella, Fedaia, Falzarego, Valparola, Pordoi, Giau, Averau, Nuvolao, Torri, Misurina, Lavaredo Tre Cime, Braies, Dobbiaco atd.
zkrátka sem:
[ Link ]
Myslíš, že v dolomitech nebude horko? :) Ja tam byl loni šplhat po kopcích na konci září a neskutečný vedro :)
nahoře určitě ne .. a jinak 25.září
[ Link ]
Tak jsem zpět a kdyby si chtěl někdo počíst, tak napište a já napíšu:-)Zatím nebudu psát nic, vedra jsou zničující a čtení vysiluje:-)