Navštíveno 2441x

Pánové, chtěl bych klukovi koupit trampolinu, ale je toho mraky a rád bych něco osvědčeného.
Moje představa: průměr 3m, bezpečnostní síť, bezpečná konstrukce, delší záruka. Nerad bych made in Polsko:-(
Děkuju
máme třetím rokem, průměr je tuším 3.5 (když tak zítra změřím), kupováno v Jysku, výroba Německo, funguje skvěle bez problémů, nosnost 130 kg, takže tam můžu v klidu skákat s oběma děckama. Máme jen tři nohy, ale stabilní je a fakt s tím nemáme problém. Když jsem to tehdy zjišťoval, profíci mi doporučovali jedině se 4 nohama, míň je prej na prd. Ale zase se 4 to stálo raketu, tu se 3 jsem si nejdřív vyzkoušel a přišla mi v klidu, takže jsme do ní šli a nelitujeme. Bezpečnostní síť byla u toho, konstrukce je nějaký pozink - nerezne to, to samé kvalitní chrom pružiny, skákací síť se neprověšuje. Na zimu to vždy rozložím, konstrukci hodím jen venku pod přístřešek, do garáže pak síťě a pružiny. Jediné mínus zpočátku byla absence schůdků. které k tomu tehdy neměli. Ale děcka už vyrostla (5 a 4), takže tam vylezou i bez schůdků.
brácha má zřejmě ten sám typ co popisuje šestikule, mají ji už dobrých 5 let, děcka na tom skáčou od jara do podzimu, poslední 3 roky to nechávají celoročně venku a není problém. Mají to bez sítě, děcka se na tom naučily a všechno v pohodě. I my si na tom čas od času rádi zablbnem :)
výrobce z hlavy nevim - můžu zjistit. zdá se mi že tehdy stála kolem 8000,-

19.06.2012, 08:58 |
mrazik | Upraveno: 2012-06-19 08:59:45
Prumer aspon 3.6 metru, mensi nebrat. Rozhodne vzit se siti. Nohou mame celkem 6. Drtiva vetsina je z ciny a vozej to z polska :-) . Protoze jsme ji potrebovali rychle, kupoval jsem ji tady - www.orisek.eu . Jinak kvalita mi prijde v pohode na takoveto domaci skakani.
mam od Vanoc tuto:
[ Link ] za me hodne muziky za dobry penize
dlouhodobe zkusenosti ale zatim nemam :-)

19.06.2012, 15:48 |
Lubak Tu samou mám vybranou také a zatím jsem slyšel jen dobré reference

19.06.2012, 20:56 |
DaveF zrovna dneska jsem skládal tu samou od RCT 3m a za ty prachy myslim dobrý

20.06.2012, 12:18 |
Conan Máme 3m a kupovali jsem jí použitou za 2.000Kč před dvěma lety. Jediné, co se kupovao nové, je ten kruhovej kryt na pružiny a schůdky. Samo má i síť. Celou dobu je venku a vše drží.