Navštíveno 1943x

Čaute, byl byste někdo ochoten mě dnes navečer hodit z Prahy5 na 83.km D1?? Kleklo mi tam auto a večer přijede kolega s vozíkem na odtah, tak ať se nemusí courat přes Prahu. tel na mě 737106161 díky moc, jestli si někdo uděláte čas Mishan
Sakra. Škoda, že si tohle nepostnul o něco dřív.
pak zavolej v kolik te teda mam nabrat :-)
Vidíš, Nisma som Ti aj chcel doporučiť. To je malý, ale šikovný a ochotný pán a na mieste Ti povie aj s presnosťou na 90% čo mu je tomu autu :-)))
P-boy: postnul jsme to hned, jak sem se dostal na net :-)
Nismo: jo díky moc za ochotu ;-) samo i muSlimovi
rek bych ze to je rozbity :-)

18.06.2012, 21:58 |
Augi Zas má ten Nismo pravdu... Jak von to dělá... ;-)

18.06.2012, 21:58 |
relax no jo, to jsou léta praxe, ty se nezapřou
mishan > No jasně, v pohodě. Jde o to, že v době co jsem sem psal jsem načínal třetí pivko, tak proto :-D Ale koukám, že to včechno dobře dopadlo, tak můžu v klídku spát :-)
Ako to dopadlo pane? Vieš už čo tomu je?
no auto už je v servise a první ohledání technikem poukazuje na dvouhmotu
jop jakmsem rikal :-) sice se auto s kvaltem nepohlo ape mohlo to bejt zrovna zasekly v setrvaku :-)
jop jakmsem rikal :-) sice se auto s kvaltem nepohlo ape mohlo to bejt zrovna zasekly v setrvaku :-)
Slušné, tak good luck :-)
no díky, ale i tak už sem z toho na vývrat :-((((((
ono te to casem vyskoli kupovat vw :-) co usetris na palivu dvakrat preplatis na opravach :-)
nj,jenže u volva me už s ježdění na CS braly mdloby a psychycky sem to nezvládal a ještě ke všemu mě z tech sedáků nehorázně vše bolelo, tak sem potřeboval co největší auto s nejlépe dostupnýma ND.... a to že se to sere... to nic, to se sere cokoliv, co koupím.... to sem nasypal stejně i do toho volva za ten rok.... holt mám smolíka... to je osud
přesně případ že bych hledal spíš auto kde nejsou ND potřebný....
kupovat tyhle auta s tim že vim že budu potřebovat pořád díly ale že sou dostupný to neni moc rozumný :)
no u mě si nevybereš, já sem na auta věčný smolař, tak mě by se sralo i to, co se nikomu nesere, to máš fuck :-)))
jj tak to je..... taky znám takový lidi který co koupěj to prostě jen sedne a jede a ani neví že se mění olej atd.... zatimco jiný koupej cokoliv a posere se to :)
njn, jinak ještě dotázek prosímtě, když se bude měnit ten setrvák, dost lidí mi říká, že tam stačí jednohmota... co ty na to?? ano, ne??? dík
takže auto opravené, setrvák to nebyl, takhle dopadla hlava a vačka

20.07.2012, 22:18 |
matik Tdi PD ?..