Navštíveno 2801x

Jelikož sem to nikdy neřešil zeptám se jako úplný laik. Blbne mi HTC ve kterém je místo vindows mobile nainstalovaný android. Než ho hodím do pryč napadlo mě zkusit android přeinstalovat. Buď za stejný co tam je nebo klidně za novější. To je mi nějak jedno. Ale zajimalo by mě jak na to? Že android někde na internetu stáhnu je mi jasný ale jak starý z telefonu deletovat a nacpat tam novej? Díky za rady

16.06.2012, 21:26 |
Bucci nevim, co máš za HTC.. HD2? Nebo starší?
každopádně stáhni droida pro svuj telefon a rovnou přemlaskni ROM a šmitec, nic jinýho mazat nemusíš...
jestli to neumíš, doproručuju hodně číst předem

16.06.2012, 21:41 |
AR OS pro tento typ tel se řeší jak píše bucci a to tak že se nahrává celá ROMka, takže ta ti přemaže stávající OS. Andorid můžeš přetlačit ROMkou co je určená pro tvůj foun např ROMManagerem co stahneš na google play.
šla by nějak upravit Xperia X8?mám tam android 2.1-update 1 s telefonem jsem docela spokojenej až na malou vnitřní paměť do který ukládá aplikace i když mám externí 8Gb.Pokud by někdo z Prahy uměl ji nějak vylepšit a pomohl by,byl bych rád.Kdyžtak do mailu ať nejsme OT.Díky

17.06.2012, 07:44 |
Bucci Davados: zkus xda-developers, tam najdeš sekci přímo pro tvuj telefon ve fóru
díky,ale ještě sem zapoměl napsat,že komp mám jen na internet a navíc někde zaházenej v garáži,taktže návody sou mi k ničemu,něco sem početl ale.... neumim a tohle se asi nenaučim/nemám dost telefonů na pokus/omyl :D
jojo mam hd2 ale co sem četla tak to neni uplně prdel takže se na to bud vykaslu nebo to prenecham nekomu kdo bude vedet co dela
taky tak,ale jak poznáme,že dotyčný ví co dělá? :D

17.06.2012, 10:31 |
AR Davados: tak v tvém případě je to brnkačka...tady maník popisuje jak udělat upgrade:
[ Link ] jen si teda musíš najít ROMku pro tvůj typ, takže XDA developers a sosnout, zbytek info najdeš v tom podrobném manuálu co vydal alda černý

17.06.2012, 12:29 |
Bucci vždycky je to brnkačka, když máš "dost načteno" a pak jedeš krok po kroku přesně podle funkčního návodu (že návod je funkční poznáš podle kladnejch reakcí v diskuzi)
Já na flashování ROMky četl x-stránkové návody složité jako kráva... nakonec jsem to udělal tak nějak selským rozumem a byť jsem telefon skoro zkurvil (ne vlastní vinou - ROMka se prostě nechytla), tak nakonec se mi podařilo tam protlačit jinou a vcelku v pohodě. Sice asi pět hodin nervování, ale nakonec ten vlastní proces byl otázkou chviličky a pár úkonů.

18.06.2012, 08:10 |
Bucci tak nalití romky je v podstatě sranda, nejhorší je vždycky zařízení "odemknout"