Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaký kompakt či ultrazoom?

o Navštíveno 1177x o
o 16.06.2012, 10:12 | Losky
Ahoj, mám EVF Panasonic FZ-38 a začínám přemýšlet nad tím, že bych se zbavil tohodle velkého a pořídil něco malého do kapsy, ideálně aby to umělo fotit jako tenhle panasonic. Optický zoom bych rád 10x a více, měl by umět dobře makro, dobrý silný blesk a jednoduché ovládání. Limit mám tak do 10tis.
Děkuji moc za radu

o 16.06.2012, 11:08 | Mr.Scully
Podle mě si moc nepolepšíš, optika ochcat nejde a dnešní ultrazoomy nebudou nijak výrazně lepší než ta FZ38, možná tak budou míň šumet, ale je otázka, jestli to stojí za investici 10k.
o 16.06.2012, 11:15 | Losky
určitě nemusí být lepší. Pokud bude fotit obdobné kvality jako ta FZ, budu spokojenej. Kdysi jsem měl FZ-28 a když jsem začal jezdit na motce, prodal jsem ho a koupil Fujifilm F80 EXR a to byla tragédie. Stačilo být v místnosti, kde nesvítí přímé sluníčko a už fotky stály za kulový
[ Link ]

Většinou foťák s sebou už netahám, protože ten FZ je neskladný
o 18.06.2012, 07:53 | TUNER
[ Link ]

Pak ještě Panasonic TZ 25 a TZ 30....recenze už si dohledáš ;-)
o 18.06.2012, 10:56 | Mr.Scully
F80 EXR znám velmi dobře, kupoval jsem ho tehdy podle recenzí a i na sluníčku měl fotky přinejlepším hodně zvláštní. Nebrat :-)

Já ti klidně doporučím stejný ultrazoom, který mám já, tzn. Canon SX230 HS, ale nemám přímé srovnání proti tomu Panasonicu. Není to EVF, je to jen kompakt/ultrazoom, ale kvalita podle mě dobrá.
o 18.06.2012, 12:37 | Losky
Na toho Canona jsem koukal a vypadá zajímavě. Ještě mě docela láká Panasonic TZ25
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1797 sekund.