Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > ps3 prenos profilu

o Navštíveno 961x o
o 16.06.2012, 08:59 | bastr
zeptam se zde ps3 znalych je mozne prenos sveho profilu na jinou konzoli ps3 ?
zde se ze me pomalu opousti moje ps3 .. nejak asi grafika v puli hry mi treba zhasne obraz a znova naskoci hara jede normalne dal..
dekuji za rady

o 16.06.2012, 11:50 | AR
Sice sem to nikdy neřešil tak nevím na 100% ale nedělá se sync tvého účtu někde na servery sony? Takže teoreticky když se na nové konzoli přhlásíš pod svým účtem tak tam ty trophy budeš mít?
o 16.06.2012, 14:02 | bastr
no urcite by to tak nejak melo fungovat ale bojim bojim prijit o vsechny ulozene pozice a trophy viz treba gt5 a cod
o 16.06.2012, 14:14 | hopa26 | Upraveno: 2012-06-16 14:19:52
O trofeje nepřijdeš,ty jsou uloženy někde na PSN serveru.
Hrozí Ti ztráta SAVE z her,ty jdou stáhnout na flasku a nahrát do nové konzole.Na tu se přihlásíš se svým stávajícím PSN jménem a heslem.Účet na staré konzoli,který je svázaný s ID přístroje lze poté deaktivovat na PS3 podpoře [ Link ]
o 17.06.2012, 12:21 | Newman
taky si myslim, prihlasis se pres sve ID na jine masine a minulost jde s tebou
o 17.06.2012, 12:29 | bastr
super dekuju moc udelam si zalohu na flesh a kdyby to kleklo uplne zatim mi problikava jenom kdyz je studena kdyz se o ohreje uz je to bez problemu ale bojim bojim ze to pujde asi k sipku
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3104 sekund.