Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > WIN 7 hláška

o Navštíveno 1137x o
o 14.06.2012, 21:16 | HIGHTOWER
Co to jako je???
PC jsem měl v HP na opravě - výměna disku odešlého do háje v záruce - nainstalovali mi WIN7 z DVD, co k nim mám od zakoupení - fungl balení chráněno hologramem!!! a teď to po včerejší aktualizaci tohle píše vpravo dole nad hodinama... Si dělají kozy???

foto k příspěvku  od HIGHTOWER

o 14.06.2012, 21:19 | endru.ondra
oem verze zmenil si konfiguraci pc a je to jako by si to naistaloval na jiný pc
o 14.06.2012, 21:19 | tappaja
Musis to znova aktivovat, psalo mi to to samy, nekde jak mas "tento pocitac" a vlastnosti, bude tam online kontrola, trva to asi 3 minuty.
o 14.06.2012, 21:20 | LordPeytl
buh vi, co ti tam nainstalovali...
Bez do Ovladaci panely -> System a tam dole je zmenit kod Product Key. Tak tam natukej ten z nalepky a uvidis, co se bude dit.
o 14.06.2012, 21:24 | HIGHTOWER
Provedeno a zmizelo to :-) Díky, jen fakt nechápu, když to instalovali z toho mého DVD, že to tohle psalo... Při dání do servisu jsem DVD neměl otevřené, potom bylo a i v papírech psáno, že bylo instalováno z DVD dodané zákazníkem :-D
o 14.06.2012, 21:27 | tappaja
Ja instaloval z verze stazeny na netu, aktivace kodem z nalepky a po 14 dnech to zacalo psat tuhle hlasku. Tak sem znova aktivoval, zadal ten samej kod a probehlo to v cajku.
o 14.06.2012, 22:07 | AR
tak ve výsledku je jedno jestli instaluješ z origo placky nebo z mrkvosoftího cdn a nebo z warezu ale je důležité licenční číslo.
o 15.06.2012, 08:01 | Bucci
jako tappík... aktivace by to měla vyřešit
o 15.06.2012, 12:43 | clown
ano .. aktivace ti to resi ..
to je bohuzel vlastnost OEM licenci ..,
vymenis HDD, ktery nese otisk vuci registraci a jedes v tom znovu :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3189 sekund.