Navštíveno 1656x

13.06.2012, 14:41 |
Lubak 2x jsem v tomto bazaru byl mrknout na auto vždy i po tel. kontaktu jsem byl ujištěn stav vozu TOP se serviskou a skutečnost? Paštika neuvěřitelná, dobře vypucované, načinčané ale to je tak vše. Leštěnka udělá hodně:-)
Co vím, tak Zdeny měl na tenhle bazar přesně opačný názor, že auta tam mají super.
Zdeny: A koupil?
co na ní je tak hroznýho? není to nový auto a svoje bude časem potřebovat, ale cena je zajímavá a podle fotek nevypadá nejhůř ...
Já jsem tam kupoval P407SW 1,6HDI. Jak psali a řekli, tak bylo. jednání nejférovější ze všech bazartů, co jsem kdy v ČR projel, auta topově nachystaná k prodeji a sám prodejce mě upozornil na uat, které nebrat, protože byla bouraná. Já dávám 10 z 10 (je to 3 roky zpět, pak jsem se tam parkrát zastavil jen na čumendu a myslím, že mnoho bazartů si může vzít příklad. jen podotýkám,že jsem se nezajímal u šunky za 50 litrů, ale o auta kolem 300-500 tisíc.
Jinak ta Honda za cenu olítaný Fabie... Mám dojem, že bych si vybral tu Hondu.A dle sedáků vypadá slušně, i volantu, neřekl bych, že tyto díly někdo měnil před postavením na bazar, jako třeba u zaxikářskách Pasátů či Superbů...
V reálu bude cena -5 tisíc = 55 a to je dobrá láce.
Tenhle model i motorizaci jsem měl a rád vzpomínám, hodně velká spokojenost, na tu dobu i hodně atraktivní to bylo :) Tahle vypadá z fotek hezky, kdo ví jaká bude v reálu.
Mno podle ty mezery na prst mezi maskou a naraznikem, bych to tipoval na velkou ranu.

13.06.2012, 19:03 |
Lubak Tak bazar vypadá a tvářil se velice solidně, ale po dotazu osobní po prohlídce C maxe za cca. 250 tis. Kč jsem byl dost znechucen, pak jsem tam zavítal ještě jednou pro změnu na Mondeo cca. za 220 tis.Kč a opět paštika neuvěřitelná, tak jsi měl hold asi štěstí na dobrej kus no

13.06.2012, 21:16 |
relax kámoš tam kdysi kupoval focuse a taky byl nadmíru spokojenej