Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Až ma zamrazilo...

o Navštíveno 2113x o
o 13.06.2012, 14:28 | muSlim
Ak bolo, sorry...

[ Link ]

o 13.06.2012, 14:36 | M.a.R.i
Fakt síla jak dokáže tělo v autě lítat. Proto si zásadně beru pás a snažím se to vtloukat do hlavy všem okolo. Kdo se nepásá je podle mě blbec. Naučil jsem se si vzít pas skoro i na popojíždění po zahradě. A to jsem ho dřív nesnášel.

Podobná věc se stala kamarádovi minulou zimu. Koupil si G3 GT TD, kompletně rozebral, zrenovoval a složil ho dohromady. Opravdu punktlich práce do detailu. Vyrazil v zimě na projížďku, přijížděl k téčku a pán mu nedal přednost a lehce mu naboural do spolujezdcovo dveří. Jenže kámoš má 60kg, nebyl připásanej a náraz ho zamáčknul před sedačku spolujezdce, auto se stalo neovladatelný, těsně minulo babku na přechodu co uskočila a zastavilo se až o strom na chodníku. A kámoš? Pořád se nepásá :D
o 13.06.2012, 14:55 | Petura
ty woe to děcko ... :-O
o 13.06.2012, 15:27 | cupra.165
Chudak dite :-(
o 13.06.2012, 15:48 | rcman
To už je trochu moc. Já si taky pás beru i na metr jízdy. Jednou jedinkrát jsem se na to vykašlal a už jsem letěl na okno...
Nevim jestli bych nešel tomu řidičí dát ještě přes tlamu když bezdůvodně nepřipoutal svoje dítě v autě.
o 13.06.2012, 16:53 | Draxx
Kazdej at si bere pas jak uzna za vhodny.
o 13.06.2012, 16:54 | Mr.Scully
Za nepřipoutání bych dával hodně mastný pokuty a bodíky. Doplácí na to v důsledku všichni, nepřipoutanej člověk může znamenat mega nákladů ve zdravotnictví a třeba i trauma nebo problémy pro ostatní účastníky případné dopravní nehody.
o 13.06.2012, 17:16 | Bucci
jaj ty kokot... s tim mrazenim to byla fakt pravda... brrrr
o 13.06.2012, 18:42 | H-Honza (M)
brrrr tohle bych nikdy nechtel zazit... :O/
o 13.06.2012, 22:47 | Fox_cali
tak zrovna pokuty za pasy me vytaci do ruda, kazdy at uzna za vhodne jak s tim nalozi, nez nekdo zacne nadavat tak si uvedomte jak se prepravuje v mhd ;)
o 13.06.2012, 22:49 | mr.brain
Kdyby jen MHD, ale i linkový autobusy, i když se to už "trochu" zlepšilo...
o 13.06.2012, 22:53 | Luke_288
z mýho pohledu by bylo daleko lepší kdybych si mohl o tom, jestli se připoutám nebo ne, potažmo o svým životě, rozhodnout sám. jestli moje nepřipoutání způsobí někomu nějaký trauma je mi, s prominutím, u prdele.
pokuty za pásy mi připomínají mrtě předpisů co nám cpe EU a nemáme šanci je ovlivnit.
o 14.06.2012, 00:41 | zipp
No ono je dost rozdíl, jestli v autě jedete sami a tím nepřipoutáním zbytečně ohrožujete vpodstatě jen sami sebe nebo pokud jedete v autě ve více lidech a vy se nepřipoutáte, tak tím naprosto zbytečně ohrožujete i všechny ostatní v autě -> to by ti luke u prdele být nemělo myslím
o 14.06.2012, 09:40 | M.a.R.i
Luke_288: Vžij se do situace, která se stála mýmu kámošovi co jsem psal. Myslím, že kdyby třeba si šel s rodinou po tom přechodu a řítilo by se na Tebe neovladatelný auto, tak by si změnil názor.

OK, pokud jede někdo sám v autě bez pásu, tak přimouřím obě oči. Ale pokud je v autě více lidí a jeden z nich nemá pás? To je fakt pitomost...
o 14.06.2012, 10:18 | Luke_288
nemám s poutáním sebemenší problém, mám se rád, takže se přivážu vždycky, ale mám problém s direktivníma příkazama tohohle typu.
zipp: nechápu souvislost, reaguju na psychický trauma způsobený mým nepřipoutáním a už jsme u auta plnýho lidí.

Mari: auto tvýho kámoše těsně minulo po nárazu babku na přechodu, ta z toho má možná trauma, ale zajímalo by mě, jak velkej rozdíl by babka vnímala, kdyby připoutanej byl.
o 14.06.2012, 10:34 | M.a.R.i
Pokud by byl připoutanej, tak by snad mohl řídit ne? Náraz ho odstrčil před sedačku spolujezdce a tam volant není :).

Direktivní příkazy, ok, tenhle argument beru.
o 14.06.2012, 10:44 | RedBaron | Upraveno: 2012-06-14 10:47:18
Luke_288: Sám víš, že jsem odpůrcem jakýchkoliv regulací, ale je velký rozdíl jestli v autě rozhozeným prvním ťukancem ještě sedíš na místě řidiče, držíš volant v ruce, nohu na brzdě a máš možnost zmírnit následky nehody nebo z ní úplně vyplout a nebo jsi napasovanej někde v kufru jako zavazadlo a auto si to totálně bez kontroly mašíruje přes tramvajovej ostrůvek plnej lidí...

Vždyť tak jednoduchej vynález jako pás dělá rozdíl mezi tím jestli tě budou po případný nehodě vyndavat rozkašenýho o palubku nebo přinejmenším skalpovanýho o čelní sklo a nebo řekneš au, moje odřenina na rameni a vystoupíš živej a jdeš zkouknout plechy. Globálně v tom bude obrovskej rozdíl ve způsobenejch škodách na majetku a na životech, což je u jiných nařízení diskutabilní, ale tady absolutně ne.
o 14.06.2012, 11:36 | Luke_288
nj, jenže to jsme zase u teorie. já sám nevím, co by se mnou udělala nějaká pecka z boku a nevím, jestli bych, byť připoutanej, nebyl v takovým šoku, že bych stejně neudělal nic. nevím, přiznám se, že jsem v takový situaci nikdy nebyl a nebudu házet ramena, že bych to ustál. třeba bych i připoutanej skončil vedle babky. beru, že při plným autě lidí svým nepřipoutáním ohrožuju všechny okolo, o tom žádná, ale přeci jenom by každej měl mít všech 5 pohromadě, aby si to sám uvědomil jestli je kretén nebo ne. tohle nevyřeší hrozba flastru.
spíš bych šel cestou sankcí ve formě náhrady následků- nepřipoutanej- měsíc v nemocnici- zaplať 100% poskytnuté péče.
o 14.06.2012, 19:37 | hanx
Jestli vám zamrazilo při tomhle, co potom tohle [ Link ]
o 14.06.2012, 19:41 | dolph
hanx: ty vole :-O
o 15.06.2012, 15:17 | Conan
No ty v..e, od tý doby co mam děti prostě takový videa (to první) už nemůžu :-(

Dřív mi to nevadilo, ale teď už to moc nezkousnu.
o 15.06.2012, 15:19 | Collin
Přesně jako Conan..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3194 sekund.