Navštíveno 1373x

13.06.2012, 13:59 |
DITR chlapi mám hooodně velký problém potřebuju propojit plazmu která má pouze jeden výstup optical out se starší ( ale luxusně hrající) hifi která nemá optiku :( má...ale jenom výstup na nějaké cd nebo co..... existuje nějaká redukce do které z jedné strany strčím optiku z televize a z druhé strany bude 2x cinch kterej bych zapojil do AUX vstupu na hifi? jde mi oto at tady nemám milion kabelů od dvd satelitu xboxu atd atd prostě dvd xbox a satelit píchnou přes hdmi a scarty do telky a z telky bych potřeboval tu optiku s tou redukcína cinch do hifi at mám od všeho přijednou pořádný zvuk jde to nějak???????

13.06.2012, 14:21 |
clown ve scartu budes mit i line out, pokud mas volnej scart, vyzen to do zesu analogem .., idealne udelat doma . i kdyz to nebude TOP SQ .. prevodnik optika / analog bude neco stat ..

13.06.2012, 15:28 |
DITR | Upraveno: 2012-06-13 15:29:46
nevím jak tohle myslís z televize je pouze jeden výstup optický všechno ostatní jsou vstupy scart cinch i hdmi

13.06.2012, 15:33 |
clown jeden ze scartu bude urco oboustranej .. jak IN tak OUT :) napr ..

13.06.2012, 15:34 |
clown

13.06.2012, 16:34 |
DITR tedka sem na to koukal oba dva scarty jsou oboustranné takže teoreticky by stačilo koupit pouze tu redukci a červený a bílý cinch napojit na AUX u hifi....super díky moc chlape za radu tedka koukám na ty převodníky nejlevnějčí za 700 až po nějaké 4 litry.....takže nějaká kačka je ušetřená :))

13.06.2012, 19:02 |
DITR | Upraveno: 2012-06-13 19:10:17
super takže vyšlo to na 39kaček a jede to .....ale když připojím přes hdmi notas tak zvuk z hifi žádný jede pouze z televize
jinač z dvd a satelitu to frčí xbox si myslím že taky nepujde ale to pořeším až se mi vrátí ze servisu
TV je pouze zobrazovací zařízení, proč do toho motáš zvuk, notabene optiku..
zdroj obrazu pošli > do TV
zdroj zvuku pošli rovnou > do hifi > repro
neee kazda tv pusti audio scartem ven, kdyz myslim vstup hdmi. ale 3,5mm jack na sluchatka jede na vsem, jen si tim vyrusis zvuk z tv reproduktoru. ale to asi neva, ntb bude hrat

13.06.2012, 21:53 |
clown tak to jsem pak rad, ze TV Mascom, Philips, Samsung poustej audio ven :)
clown: Opravdu to umí po připojení HDMI ven zvuk v analogu? To je problém i u AV receiverů pro zona 2, pokud máš jen HDMI žádný zvuk na zona 2 nemáš...

13.06.2012, 22:04 |
clown tak ted uz to neoverim.. pac nemam ten adapter u sebe, ale o vikendu to schvalne zkusim :)
to me sralo u Samsung DVD, ze to nedokazalo poslat RAW soucasne po optice a HDMI soucasne.., ale to je omezeni blbyho cipu od Realteku :)) .. jeste, ze to uz nepouzivam a tim padem nehrotim

14.06.2012, 12:12 |
DITR no to je sice hezké ale ta moje 4 měsíce stará televize nemá výstup na sluchátka....a když připojím hdmi tak zvuk v analogu pžes scart mi to nepustí ven tzakže to asi neumí :( hodně velká škoda....tím pádemmi zase přibydou další kabely z xboxu