Navštíveno 2436x

13.06.2012, 13:49 |
Tendr A tohle se tu nestalo poprvé, jen je to ted zachycený na kameře...
[ Link ]

13.06.2012, 13:51 |
Tendr Jen dodám, že jsou to samozřejmě zasraný cigáni, viz YT

13.06.2012, 13:52 |
DITR někteří lidi sou fakt tupé hovada!!
Protilátku do každé rodiny a byl by pokoj.

13.06.2012, 14:04 |
vomy7 :-///

13.06.2012, 14:05 |
hanzz "nebyli vzati do vazby..." přeji tomu zkurvysynu, který takto rozhodl, aby obdobný odpad co nejdříve sejmul jeho nebo někoho z jeho blízkých...
jak se říká:
můžeš vyhnat opice z džungle, ale nevyženeš džungli z opic
Nooo tak to je moc hezke! :o(

13.06.2012, 14:25 |
Veva Zmrdi zkurvený!!! tohle mě dokáže fakt nasrat...
Měl bych jednoduche reseni... viz

13.06.2012, 15:59 |
rcman To tyhle zviřátka ještě nemaji někde rezervaci? Třeba někde u Černobylu...
Tam ať se klidně mezi sebou třeba po***o! Tohle mě nepřijde vůbec normální.
A to od A do Z. stoho videa jsem ani nepochopil kdo koho napadnul a proč. Protože se nakonec pral stejně každej s každym. A ten blb kterej je nechal na svobodě je další úplně zbytečně placenej člověk na úřadě.

13.06.2012, 16:21 |
Chris fakt , clovek ide nevinne vecer sa prejst a zrazu ta cerne kurvy napadnu a ked im ublizis, tak sa zazaluju za rasovu diskriminaciu ... je chory tento svet

13.06.2012, 17:33 |
Komba Nejhorší že ty kurvy chodí jenom v tlupě a pokud nemáš bouchačku nebo neumíš bojový sport,tak si sám bezradnej:/ ... a navíc bůh ví co mezi sebou měli,ale to je neomlouvá,že je to hroznej dobytek.
Normalne mi naskocila husi kuze.
Jsem rad ze nevlastnim strelnou zbran pac jit kolem a videt to uz sedim v chladku.... :-(
Já si u těhle videí snažim zachovat chladnou hlavu, protože si prostě myslim, že ta situace musí mít nějaký pozadí. Ale jestli si fakt umanou, že prostě jen tak někoho bez důvodu zbušej, tak co s nima? Fakt tyhle prasata nemusim.
Tak na videu je jasne videt, jak jdou 4 borci na 1noho. Pak se toho jednoho zastane druhy, (mozna nahodny kolemjdouci) a to nemel delat - prestanou totiz rezat prvniho, ale doslova zlikviduji toho druheho. Nejake pozadi to mit muze, ale dle toho videa to vypada, ze toho druheho si podali jenom za to, ze je okrikl, krz toho prvniho... Nebo se pletu???
"To tyhle zviřátka ještě nemaji někde rezervaci? Třeba někde u Černobylu..." - mají, celou ČR bohužel :-(
1:28 - dupat někomu na hlavu, zastřelit ho prostě!
Není divu, že nás instruktor učil, že když už musím dát ránu, ať do toho dám max. a že to pro takovéto prase musí být rána poslední... Ale je jasné, jak to pak dopadne, navlíknou mi tepláky...
Jinak klasika, 4 členové smečky jdou a napadnou jedince. Jenže u zvířat tohle je kvůli žrádlu, ale u těhle zm*dů je to jen pro zábavu...
Komba: Někdy ti nepomuže ani bojovej sport.. Třeba tady to dopadlo velmi tragicky..
[ Link ]
jediny bojovy sport--strelba na pohyblive cikany
Teď mě napadá, že já si chtěl vlastně dělat zbroják. Jenže jsem to odpískal kvuli tomu, co bych se všechno musel naučit jenom kvuli tomu abych si vochránil vlastní prdel. Sakra tenhle stát ti fakt nic neulehčí.

13.06.2012, 23:20 |
Rudi Už to svině z youtube smazali!

14.06.2012, 09:29 |
sotek