Navštíveno 1676x

Prosím pomoc s výběrem auta:
Jde mi o primárně o nápady na auto (náhrada za C4 Picasso) - jsem v koncích s výběrem.
Požadavky:
1) Vyšší sedadlo (minimálně jako C4 Picasso).
2) Rozumná spotřeba (nafta do 7l, benzín do 9l)
3) Spolehlivost (ne jako C4 Picasso)
4) Rozumná cena (max 250k za jeté, max 350k za nové)
Zatím mě napadají jen:
Fiat Sedici/Suzuki SX4
Ford C-max
Honda CRV
...
Fiat Idea 1.4 16V a dost ti zbude :)

12.06.2012, 10:06 |
nome z toho cos napsal tak CRV, prostorny pohodlny a to 4x4 se nekdy hodi

12.06.2012, 11:45 |
Lubak Vyšší posez, slušná výbava 6xpytlů, ESP, klima, zrcátka, okna v elektrice, a cena nějakých 358 tis. Kč za nového C maxe 
Fiat Idea si přidám do seznamu - díky.
Ještě někdo nějaké nápady?
Toyota Verso
nová za 399tis, příp. skoukni ojeté...
take se priklanim k Ford C-Max

13.06.2012, 11:49 |
Lubak S C4 jsi byl nespokojen a píšeš si do hledáčku Fiata? To si pomůžeš vcelku :-)
mas snad pocit, ze sedici je fiat?

13.06.2012, 12:51 |
clown jako NISMO
btw ..

13.06.2012, 13:01 |
Lubak Jen jestli nebude S max už dost velkej, obzlvášť pro babu to je auto , které není uplně to pravé ořechové hlavně na parkovišti. To se musí vyzkoušet

13.06.2012, 13:10 |
clown Lubak ..
naopak ..
manzelka presla z Cordoby do Galaxy a od ty doby si nestezuje, ze z auta neni videt ..
pokud nema v hlave jen dve bunky, tak umi .., jen se toho nesmi bat .., coz je pruser ve chvili, kdy ji do toho keca nejakej idiot vedle na sedacce ..

13.06.2012, 14:34 |
Lubak clown - vidím to dnes a denně v práci vyšší posez je jedna věc (ta je u galaxy , smaxe super) ale parkování např. mezi auta s rozměrem auta typu galo či s max je někdy fakt ořech. musím mít krapet zkušeností no

13.06.2012, 14:40 |
clown s galaxy parkuju bez senzoru lepe nez s OII se senzorama .. :)

13.06.2012, 14:43 |
Lubak no výhled je lepší než u slepičky to každopádně ale prostě je to kus auta což při každodenním parkování např. někde na sídlišti může být krapet problém.
Jinak auto samozřejmě pohodlné, velké atd.

13.06.2012, 14:56 |
clown no tady v praglu bude za chvili tolik volnejch mist, az budou vsude parkovaci zony, ze se toho nebojim .. :) pristi rok Repy a Barrandov .. :)
hele vidim to sam .. , ono to auto, zase o tolik vetsi neni, nez bezny Passat, ci Superb .. :)
Parkování je v garáži skromných rozměrů.
Vnější rozměry (délka a šířka) nesmí přesáhnout O1.
Takže S-Max nee.
Lubak?
Kolik jsi měl/máš nových nebo zánovních Fiatů? Ano, třikrát stočená hrůza po Turkovi z Německa je špatná, ale o tom se tady nebavíme.
Ostatním děkuji za příspěvky.
TT.
Jinak stejná, jako Idea, je taky Lancia Musa ;)
Walish:
Včera jsem ji zkoušel (Lancia Musa) a hrůza - podvozek špatný, motor slabý (1,3 MTJ), interier nepraktický, sedačky nepohodlné a neskutečně malé zrcátka.
Ale děkuji za nápad.
TT.
V 1.3JTD jsem v tom nejel, ale ta 1.4 16V původem se stila je v tom ok, má 100koní. Na podvozku asi bylo něco špatně, protože to rány a vše tlumilo výborně, interiér záleží na každém, mě se třeba líbí, že jsou všude samé přihrádky atd., což si myslím že je právě praktické, pokud to někdo využívá a sedačky se divím, Lancie má obecně hodně dobré sedačky. Třeba ta nová Delta má nej sedačky, v jakých sem kdy seděl :) Nicméně, pokud ti nesedí, nedá se nic dělat, byl to jen návrh;) Idea je trochu jiná, můžeš vyzkoušet, ale pokud ti neseděla Musa, tak ti asi ani Idea nesedne, ale můžeš to zkusit s tou benzínovou 1.4

14.06.2012, 09:33 |
Lubak Tic Tac: budeš se divit ale fiatu jsem pár nových a zánovních zkoušel ať už Punto, Doblo, dodávky a porovnání s ostatníma hrůza. Podvozek tragedie, zpraocvání interiéru a pohodlnost sedaček to samé. ale záleží na každém soudruhovi no. každému hold nesedí všechno a nároky má každej jiné.
Lubak: zkoušel = spolehlivost? Myslím, že vaříš z vody, ale co už "soudruhu". O Puntu, Doblu ani o dodávkách se tady bohužel nebavíme. A zrovna Doblo kritizovat za podvozek je trošku mimo realitu, zkus si to jěště jednou s něčím porovnat a tím nemyslím s Masserati, ale s jinými vozy segmentu P.
Konec debaty a zpátky k tématu;-)

14.06.2012, 14:48 |
Lubak OK nebudu to komentovat, hold každej má jiný nároky auto
Moje volba: S-Max, ale 2,2TDCI.
Super auto ve všech ohledech, od pohodlí, jízdních vlastností, láce servisu, dostupnosti ND a spotřeby až po nezájem zlodějů. A v bílé perleti na 18-20´´ s černou střechou - i hezký:-)
Parkování se nebát, dá se to naučit.
jj, S-max je prima kara po vsech strankach, snad jen krom toho dieslu pri vyssim najezdu...