Navštíveno 2117x

dnes ráno štrůdl na jížní spojce. Po asi kilometru vidím čmoud a zanedlouho i auto s pánem který kolem toho běhal s rukama nad hlavou. Tu bezmoc jsem cítil i za něj . Fuj.
[ Link ]

11.06.2012, 09:17 |
P3RF3KT | Upraveno: 2012-06-11 09:17:29
nic moc :-( Už je mi jasný proč se u nás na saloně ty Mitsubuši tak blbě prodávaj :D

11.06.2012, 09:18 |
Pekys smutný je, jak kolem projede 100ka aut, a nezastaví nikdo, přitom kamiony maj hasičáky snad povinně. :(
je to EVO X? to mi řekni že v takovým autě neměl hasičák?! a ti co jeli kolem taky ne?
ajaj, me taky lehce zahorelo evo, ale to bylo proti tomuhle uplny nic pac to bylo od elektriky :O/
znam vic lidi kterym caplo auto, a hasicak nikdo nemel, me osobne to nastesti poznamenalo natolik, ze to ted cpu do kazdyho auta i kdyby to mel byt pitomej hasici sprej.

11.06.2012, 09:36 |
Rudi Většina lidí bohužel ten hasičák nevozí u sebe, já ho taky do prvního požáru nevozil. Jinak todle je strašná situace, sám sem jí zažil, naštěstí u baráku, takže sem mohl v pohodě hasit vodou...nicméně tady pánovi z auta moc nezbylo, když to vidim, v jaký fázi to už je...

11.06.2012, 09:43 |
gizmi Coz o to, ale kazdej druhej v protismeru skoro zastavi a bud nataci, nebo alespon kouka = zacpa i na druhe strane, coz je fakt super a klasika v CR :D
Jinak souhlas s ostatnima - smutne ze nikdo nesel hasit:( Zhruba 2 roky zpet jsem na Hondaclubu delal osvetu jak je dulezite vozit hasicak - sam jej mam v kazdem aute. Jednak mi to prijde "jako spravna frajerinka" mit ho viditelne vzadu u muziky, ale hlavne silene prakticka vec..
hasičák už vozím taky, ale na takovej požár už by se mohl člověk jen koukat. To asi jen tak uhasit nepůjde. Jinak s tím zastavením to nechápu. Vidět to ta se aspoň pokusím pomoct
gizmi: kdyby kolona normos jela tak to netocim. A bohuzel je to tak ze jsme narod zvedavcu a kdyz zastavi nebo omezi provoz prvni co se mrka nebo nataci tak se to zastrudluje a panovi to stejne nepomuze s tim souhlasim . Nicmene ja jel v tom tempu co jela kolona a podle toho i video vypada
Po tomhle ale hasicak hodne zvazim, spis zvazim zda je dobry jezdit bez nej .

11.06.2012, 10:00 |
clown hasicak vozim uz od prvni muziky v aute :)) sice ma cenu s nim hasit do 15s od zacatku pozaru, pak uz je efekt minimalni ..
no skoda auta, doufam, ze pojisteno
Kamarádovy takle začal hořet Renault Megane Combi 2008, skočil do kurfu pro hasičák, nepomohlo... doběhl 50m na pumpu a vystříkal celek velkej hasičák a taky nic, a za 10 minut přijeli hasiči a nebylo co hasit.
tak s tím jel jen servisní technik to projet po výměně spojky
[ Link ]
prodat do áček a za chvíli si najde kupce :D

11.06.2012, 12:06 |
DITR pokud to byl technik tak je to v klidu servisy proti tomuhle musí být pojištěné takže majitel se směje :D

11.06.2012, 12:20 |
Rudi Nevim, proč by se majitel smál. Mohl to bejt od novoty první majitel, auto udržovaný a najednou se bude hádat s pojišťovnou/servisem, jakou reálnou hodnotu to auto má a bude shánět z popelnic kolem sebe. Nehledě třeba na vybavení, který na/v autě mohl mít navíc - matná fólie, autosedačka,...

11.06.2012, 13:03 |
DITR nevím no já třeba mám zkušenosti s pojištovnou dobré dali daleko víc než sem čekal a známý kterému shořelo auto kompletně to samé a ještě prodal vrak s papírama za 60 tis
samotný hasičák v autě nestačí, pokud s ním dotyčný neumí tak je to málo platný i ve velkým provedení.
Třeba takovej Pyrocool pokud to má někdo v ruce zvládne opravdu hodně
..."I když auto neblokovalo žádný jízdní pruh, začaly se tvořit kolony v obou směrech. Ve směru na Černý Most dokonce měřila několik kilometrů. Zvědaví řidiči totiž kolem místa nehody projížděli prakticky krokem".
To je přesně ono, každá jitrnice si to musela natočit...
kazda ne , prede mnou a za mnou to nikdo netocil :)))
s tou frontou nekolik km na cernak to prehanej protoze za tou nehodou to jelo normalne a pred ni byla fronta tak 500m
Taky jsem tam tu micinu rano videl, ikdyz uz uhasenou, nehezky to byl pohled :(
evidentně to byl hodně žhavý test spojky na Jižní spojce