Navštíveno 3037x

přítulka se konečně rozhodla udělat si papíry na motorku, neví někdo kolik cca stojí rozšíření z B na A do 25kW(Ao) a nad 25kW(An)? nedělal ted někdo v poslední době?
a co si zavolat do autoškoly, protože je celkem individuální.. Každopádně B je pro auto a A je pro motorku... Jestli nikdy neseděla na motorce, tak bych jí fakt nedoporučoval dělat papíry na motorku bez omezení..
jezdila kdysi na pinckovi, motorka by se kupovala nějaká 400ccm, a přijde mi výhodnější udělat "velký" papíry a jezdit na malý a pak přestoupit na větší než dělat papíry dvakrát, nejde o to že by jezdila hned na 12ti kilu
jde o to, že slečny mají problémy s velkou motorkou v autoškole. Například udržet motorku pevně, když mají někoho vzadu... S instruktorem je to v cajku, ten pomáhá, ale komisaří se rádi vrtí atd.. Když jsem dělal motorku já, vyhodil 4 slečny, že se prostě neměly takovou sílu ji udržet

10.06.2012, 13:11 |
gizmi Resim to ted aktualne taky a nenech se tu ukecat..
1. jasne ze je lepsi jak rikas udelat na An nez to pak delat znova a nekomu dat zbytecne penize..
2. cenove docela rozdily, takze se jukni na autoskoly v tvem okoli a porovnej (bacha, nekde maji v cene zkousku a nekde ne, takze jeste doplacis zvlast)
3. jak pise Midnite, tak je spousta autoskol (alespon trebas v Plzni) kde maji mensi motorky kvuli prave zenskym. Mame tu trebas autoskolu, kde mi rovnou rekl, ze maji ale jen 4kilo prave kvuli babam a nekde maji velke a dlabou na to - chce to vybirat..

10.06.2012, 22:16 |
JR Taky budu resit to samy. Papiry delat bez omezeni a pak zacit na necem malym.

10.06.2012, 22:26 |
Kesam Hele a jak bych to měl udělat já když mám na 25kw a chci třeba větší? pak už je neomezená ne? To se dělá celá autoškola znova???
Dělal jsem nedávno. Vyšlo to myslím na 6300,- autoškola + 700,- magistrát.Dělal jsem A bez omezení, před tím jsem měl jen B,C. Jinak jednu jízdu jsem se byli projet na 125 a bylo to strašný :)Když jsem jel i s instruktorem tak s tou motorkou byl problém dostat se na 50km/h :)A celkově se mě na tom nejelo dobře. Jinak jsem jezdil na hondě CBF600 a to už byla paráda. Myslím, že pokud dosáhne z motorky na zem tak nebude mít problém s velkou
Kesame do autoškoly,pro přihlášku
k doktoroj pro potvrzení (cca 200)
autoškola ( tuším 2 hodiny jízd)(cca 2000-2500)
a ke zkoušce (jen jízda)(cca 500- 700)

20.06.2012, 09:55 |
yenn a když papíry na auto mám ale na motorce jsem nikdy neseděla, můžu dělat rovnou A bez omezení, nebo musím nejdřív Ao a pak rozšíření, nebo jak to je?
yenn- můžeš klidně rovnou na velkou. musí ti být 21. a děláš jízdy a zkoušky na velký motorce. záleží co autoškola má jako povoz. tady místní kluk co má autoškolu má 600myslím horneta, takže lehoučká motorka tak jsme to vyřešili rovnou velký papíry než střadní a za čas zase znova a další 2-4.000,- litry v prdeli...takže asi tak...
já taky dělal rovnou na velkou,takže pohoda

20.06.2012, 21:11 |
yenn ok, díky. příjde mi to šílený sednout rovnou na velkou když jsem jela akorát na kole :) ale máš pravdu že je nesmysl dělat to na dvakrát.
nikdo tady nemluví o nadvakrát, jen je tu prostě problém s udržením stability... Jak jsem psal, viděl jsem na vlastní oči vyhozených dost slečen jen kvůli tomuto
pokd má slečna silný stehna a ruce tak ji velká motka nerozhodí,...:-D
ridicak stoji kolem 4 tis do 25 kw pristi rok je podminka met ridicak do 25 kw a az pak muzes delat na neomezene a vek samozrejme 24 let.Udal by sem ho za vcasu do konce roku

22.06.2012, 20:12 |
yenn jj, jdu do toho, v cervenci zacinam

22.06.2012, 21:13 |
gizmi filip146: nepletes si to s jinou "jizdou" ?? :D:D
Jinak ja jezdim ted v autoskole v Plzni s timto viz foto :) Ze zacatku jsem mel obavu ze to je desne male, ale pohoda :)

22.06.2012, 21:24 |
DITR tak to abych si rychle udělal papíry než mi je příští měsíc seberou jak to tady tak čtu
gizmi- no ona "jízda" po jízdě na motorce je vždycky o kus lepší, když je pěkně namasírovaná a citlivá..:-P
joo a včera jsem se s vezl na hondě X4 a asi jsem se zamiloval...:-O..