Navštíveno 3030x

09.06.2012, 14:05 |
fredh Tak kdo koukal na tu tragédii? Já to radši po prvním poločase vypnul.
Dneska ráno jsem náhodou viděl studio a s Karlem Šípem nelze nesouhlasit. Konečně to někdo řekl i v televizi, jak to doopravdy je. Teď se budeme modlit aby Bílčoh dostal záchvat a ty vyhaslý nuly vyměnil.
Pro ty kdo Šípa neviděli
[ Link ]
Já jsem z toho mírně naštván. Karel Šíp to řekl na plnou hubu a myslím, že ho nebudou mít rádi, stejně jako Bosáka za kritiku Baroše.
Celý týden nás masírovali jak jsou připravení, jak prohlíží taktické videa atd. a potom přijde na lámání chleba a oni hrajou hůř než by se čekalo. Ani se nedívím, že jim moc lidí nevěří. Já bych si přál, aby se zvedli,ale nevím nevím.
Všichni vidí, že Kadlec, Sivok, Baroš nebo Plašil tam vůbec nemají co dělat. Ať dá klidně Lafatu, Limberského, Petrželu atd. - horší to přece být nemůže. Jestli bude posranej až za ušima a nasadí stejnou sestavu, tak doufám, že v případě neúspěchu sám nabídne rezignaci.

09.06.2012, 14:28 |
fredh Já se jen třeba divím, že ani v přípravě nezkusil hru na 2 útočníky - Necid, Pekhart. Ne na jednoho co pořád leží. Bejt to tým plnej mladých kluků, chápu, ale tohle ...
Každej vyzdvihuje rosickýho a podle mě ani nikdy v nároďáku nezahrál vůbec nic.
Ale Šíp palec nahoru, tak se to má říkat.
Hlavně ten tým je totálně nesehranej, Baroš je tam sice x let, ale nabíhá si do prostoru, kam přihrávka nejde. A když mu někdo funí za zádama, tak upadne a rozhazuje rukama.
Jako nemáme dobrej tým, ale i tak si myslím, že ta včerejší sestava byla prostě omyl.
fotbal ???ja myslel,že je to závod v chuzi ,kde vyhravaBaros bezkonkurencne -jinak kamos repre vrele dekuje pac udelal balik:-)))jen tak dal hosi
na druhou stranu co si budeme povídat, Rusáci Italům dali 3-0, nám 4-1, ale hratelní určitě byli, kdybychom tam dali góla a nehráli jen těch prvních deset minut...
Dave: a litvě nedali ani gól... prostě jsme lamy

09.06.2012, 15:16 |
Yawor stejně mně baví, kolik lidí tady to dotáhlo mezi 23 nejlepších ve svém oboru ...
Scully : nechybí tam ještě Horváth, Procházka a Pavlík ?
prostě momentálně není taková generace fotbalistů.
Ale narozdíl od spousty jiných národností, díky nim Češi na EURO jsou...

09.06.2012, 15:26 |
macek Yawor mas naprostou pravdu:-))) ale ze je tady na foru spousta treneru a odborniku na mezinarodni fotbal co??

09.06.2012, 15:34 |
fredh kdyby ve skotsku nezapískal sudí jak zapískal, tak tam ty naše nuly nejsou.
Generace tady je - Pilař, Petržela, Limberský, Rajnoch, Necid, Pekhart, Jiráček + spousta dalších, který hráli v Dovalilově výběru. Jen máme prostě trenéra hňupa, kterej ani pomalu neví, která bije.

09.06.2012, 15:37 |
DaveX fredh: jde vidět, že máš fotbal repre dobře nastudovaný, když jsi napsal o Rosickém totální kravinu. On je jeden, kdo tam opravdu hraje. Jestli to tak včera nevypadalo, tak to bylo kolektivní chybou, ale on je vůdčí osobnost a hraje vynikající fotbal. Akorát nemá spoluhráče, kteří by ho podpořili.
Yawor - a myslíš, že je lepší tam dát Baroše, který 9x z 10 zápasů neukáže nic, nebo prostě risknout jiného útočníka, který horší být ani nemůže? Nemáme lepší hráče, tak ať zkusí zalovit na lavičce a překvapit. Národ by mu to odpustil, válejícího se Baroše nemůže skoro nikdo ani cítit.
clovek nepotrebuje byt odbornik na zadnej fotbal aby videl ze to co ta nase particka buznicek hraje neni fotbal, tisic kecu pred zapasem a pak shori jak velbloudi hovno
Nevím toho až tak moc, ale kolik toho odehrál Baroš v sezóně a kolik Rosa. Nezastávám se ani jednoho, ale myslím, že Bari byl letos v klubu lepší než Rosa. To je o těch dvou. Jinak bych řekl, že celej problém včerejšího zápasu byl hlavně v tom, že těm čtyřem obráncům nechodil zepředu nikdo napomoc. O tom, že důraz chyběl úplně všem se rozepisovat nemusím. No a pan Bílek: proč nevzal Štajnera? Protože si dovolil něco o Bílkovi říct. Je mi jasný, že trenér by měl mít respekt, ale brát na repre jen ty co drží hubu a krok je špatně. Je mi jasný, že Štajner není nejmladší, ale letos je asi v životní formě, kdo v naší lize podával lepší výkony, nebo nastřílel víc gólů. Jinak zastávám neoblíbený názor. Chceš hrát za nároďák - hraj národní soutěž. Hvězdy co tam jsou mají svoje jistý a hlavní je se nezranit, což chápu. Dal bych šanci ligovým hráčům, ať si udělají reklamu i ve světě.

09.06.2012, 18:25 |
DaveX sprath: až na to, že Rosa měl teď v Arsenalu jednu z nejlepších forem a Baroš jednu z nejhorších, tak ok...
Píšu, že nejsem odborník, nevím proč ale mám za to, že Rosa strávil letos docela dost času na marodce. Ale je možné, že si to pletu. Každopádně kdyby hrál v Arsenalu, tak jako v repre, tak jediný zranění, který by mu hrozilo, by byly hemeroidy z neustálého sezení na střídačce. Tím, ale nechci shazovat jeho kvality. Je to dobrej hráč, ale v repre to bohužel moc nepředvádí. Jinak FOTBAL je kolektivní hra a vinu či úspěch nese vždy celý tým. Neexistuje hráč, který by byl schopen to odtahat celý sám.
sprath: odpověděl sis sám, v repre si nemá s kým zahrát...
sprath - mně přijde Štajner trochu jako Horváth. Občas geniální přihrávka, občas super myšlenka, ale občas nestíhá. Nejsem přesvědčený, že si nominaci zasloužil. Nicméně když vidím některé ty naše tragédy, tak asi jo.
Dneska je rozhovor s Kadlecem. Proč prý odkrýval tu levou stranu? Protože měl od trenéra za úkol přebíhat s hráčem doprostřed. A Rusové si toho překvapivě brzy všimli a měli na naší levé straně najednou dálnici. Co to bylo proboha za taktiku?
sprath: A co má dělat? Viděl si nějaký náš zápas? Rosa rozehraje akci, dá balón na hranici vápna a následuje zpětná přihrávka k Čechovi. A tak je to pořád, co tam udělá sám, když tam není nikdo schopný mu narazit, nikdo, s kým by si ten balón mohl dát a něco vymyslet.
walish: A tim se zase dostavame k trenerovi, kterej mu tam nikoho takovyho nepostavi.
Jasně. Od dob,kdy tam byl klekipetra a náš systém spočíval v tom,že Čech vykopnul od branky na Kolera, který to sice třeba sklepnul, ale neměl pro koho, protože tam byl sám,takže se zase hrálo na naši branku je to teď to samé, s tím rozdílem, že Baroš se k tomu balónu ani nedostane. Místo toho,aby tam šel někdo, kdo ten systém změní,tak tam dali jeho asistenta Bílka,který stejně po vzoru klekipetry při potřebě vyhrát nebo vlastně v jakékoliv situaci nasadí jediného útočníka Baroše. Fakt nevím, co si o tom myslet. Rusi včera jakmile dostali balón,tak spurtovali k naší brance v 5 lidech a od vlastní branky dvěmi přihrávkami dostali mimo hru 6 nebo 7 našich hráčů. Naši při získání míče šli dopředu ve dvou jestli vůbec a to doslova šli, ani nevyklusávali, ale šli. 5x se vrátili na vlastní polovinu, přihráli si s Čechem, pak ztráta balónu a opět útočili Rusi. Jako bonus ještě Bílkovi před šampionátem prodloužili smlouvu, abychom si ho pojistili. Ono když ve vedení našeho fotbalu jsou lidé jako Pelta, tak se asi není čemu divit, že to vypadá, jak to vypadá.
Snad ještě dorazí kluci ze zámoří
Neviděl jsem to, jen jsem dneska mrknul na góly, pak jsem si poslechl rozjařeného Rosu na tiskovce, že se vlastně nic neděje, že nic není ztraceno...
Slova Karla by měli vytetovat Bílkovi na ruce, aby to měl stále na očích. Ale co, je mu to jedno, když mu prodloužili smlouvu na další 2 roky, proboha, to tu nemáme někoho lepšího? Nechápu celý systém českého fotbalu už hodně dlouho.
Na Euro se neměli dostat, je to jako všude, dokud se nestane vážně nějaký velký průser, nic se nezmění, kdyby teď nebyli na Euru, možná by se s tím už něco dělalo a ne že se to zase nechalo bejt a uvidíme, jak to NEdopadne! Taky se divím těm fanouškům, proboha, opravdový fanda musí vidět, že je český fotbal v pr.... a nejen repre, ale i ta naše liga až na pár dílčích úspěchů, v zahraničí kdo tam něco fakt hraje? Napadá mě jedině Čech, ten ještě něco umí, ale jinak, kdo??? Rosa s tím svým zdravím, rok nehraje, pak odehraje 1 ok zápas, 2 na nic a zase je zraněnej, Barošovi to v Turecku šlo, asi tam nemají zrovna lepšího hráče a tak stačí jeho již neumění a další hráče nějak vůbec neregistruju, že by alespoň něco dokázali...
Za mě, doufám, že i od Řeků a Poláků dostanou aspoň 3 góly a prostě potupně tam skončí a začne se něco dít a možná za 4 roky už budeme na Euru hrát tak, že postoupíme se ctí ze skupiny a za další 2 roky na to se třeba dostaneme na MS...
A pokud uspějí tady, tak je mi to už teď líto, protože to zase budou vožralý, roztrhají kde co, zpouráží kde koho a budou "hrdinové" a všichni se z nich zase poserou :-(
BLITÍ, BLITÍ, BLITÍ...
po zapase se meli ozrat, objednat na pokoje nejake slapky a o tom, ze hrali hovno by se dneska vubec nemluvilo :D
Šíp hlavně řekl to, co tady říkáme skoro všichni - že dobře víme, že nemáme k dispozici žádné super hráče, ale tak proboha aspoň zkusme zariskovat. Když bude průser s náhradníky, tak to národ zkousne daleko líp než když bude průser s nagelovanýma protěžovanýma manekýnkama, co si pak akorát pozvou šlapky na pokoj a na tiskovce budou tvrdit, že jim nepřálo štěstíčko.
Možná by fakt byl lepší nějakej megaprůser a velká ostuda, aby nezůstal kámen na kameni a hlavně k týmu přišel někdo s vizí. Bílek ani Rada to opravdu nejsou a nebyli.

10.06.2012, 05:28 |
macek To co predvadej neni tim ze sou takovy a makovy ale je to obraz naseho fotbalu jako takovyho
Ale picu obraz, proc 21ka hraje dobre?

10.06.2012, 11:15 |
pepe689 | Upraveno: 2012-06-10 11:18:06
............

10.06.2012, 13:48 |
macek Hraje dobre??:-))) vsechno je spatne od zacku az po repre a nase liga??? to ani nema cenu psat
vždyť ten fotbal je v prdeli od doby co tam přišel Bílek,každý zápas hrůza,na euro jsme se dostali jen díky nafilmované penaltě,přestože stále běží v televizi spoty hrajeme fair play a ČT to podporuje to svinstvo.Co můžeme čekat,když si delegáti zvolili největšího korupčníka předsedou svazu(prý si to odpracoval).V televizi se proti výkonům hráčů a trenéru jakoby odborníci bojí cokoliv říct.Hned po zápase z Ruskem by ti šamponi měli na sobě roztrhat obleky a skandovat Drulák má č....a a my hovno
vyber z dnesnich clanku o tech nasich "fotbalistech" :D ,uz to zase zacina jak pred ruskem, silacky kecy
[ Link ] [ Link ] [ Link ]

11.06.2012, 22:04 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2012-06-11 22:06:10
"Takže chystáte změny?
K žádným výrazným nedojde, protože sestava se ustálila a v minulých zápasech svou sílu prokázala. Utkání proti Rusku se nám sice nepovedlo, ale není důvod panikařit. Sestavím mužstvo, které bude mít takovou sílu, aby střetnutí s Řeky zvládlo."
No jo, jemu už jde o ho..., může max. překvapit, takže mu to je u pr... a navíc změnami by se usvědčil, že proti Rusku to postavil blbě a kdyby jen proti Rusku... a já jsem vlastně rád, byl bych rád, kdyby prohráli, tak o 2 góly... Třeba se pak někdo z těch hlavounů zamyslí, i když mají v hlavách nasr.... :-(
"Žádnou paniku, postoupit se dá i se čtyřmi body, doufá Baroš" - nemají ani ten bod, natož 3 a už kecají, že by stačili 4? Tvl, kam ještě můžou spadnout, copak už nemají žádnou soudnost??? Takže do zápasu s Řeckem a Polskem prostě nejdou na výhru, ale prostě stačí jen jednou vyhrát (a i to je nad jejich síly), a druhý zápas uplichtit, tak proč tam vůbec jeli??????????? Prohrávat, plichtit, doufat??????????
Postupová matematika se většinou dělá tak před posledním zápasem ze 3 zápasů a nebo třeba i před 3-4 posledními z 30, ale hned po prvním, to je vidět ta ubohost toho jejich výkonu, jestli se to dá nazvat výkonem!
"..., vítězství nad Řeky by pro nás bylo fantastické. Znamenalo by, že pak bychom mohli jít do posledního zápasu s Polskem více v klidu. Kouč Bílek dobře ví, co dělá. Mužstvo dobře zná, je to inteligentní člověk a určitě nás na zápas s Řeckem správně namotivuje." - Baroš. Tvl, si dělá prdel z koho? To si chce za každou cenu zajistit místo na hřišti a leze mu do prd.... kecama, když ne výkonama???????
No a tohle je už k pláči k zápasu s Ruskem:
"Výsledek vypadá děsivě, ale když se podíváte na statistiku, zápas byl zcela vyrovnaný. Začali jsme dobře, jenže oni nás potrestali způsobem, jaký jsme chtěli hrát my." - Baroš
No a keci Čecha, no, chce si zahrát, tak musí držet hubu a krok... Je zajímavé, že se na to s hrdostí a ctí nevys.... stejně tak jako když se tuším že jako jediný neúčastnil těch urážek a zvěrstva na letišti... :-(

12.06.2012, 08:42 |
Yawor rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost druhých.
Takže pěkný den :)

12.06.2012, 08:46 |
Conan No včera jsem si řek, že se kouknu na pěknej fotbal -> Francie vs. Anglie a oni celej zápas prochodili :-(
Jasně, měli tam 30°C a dusno, ale jako pěkný to teda fak nebylo.
Takže se dneska necháme překvapit ...

12.06.2012, 08:53 |
Yawor jj, včera zklamání. První poločas ještě jakžtakž šel, ale druhý byl tak dobrý, že jsem se vzbudil až na Chorvaty :)

16.06.2012, 22:44 |
Yawor Tak co,odborníci na evropskej fotbal :-D
Cekam na vymluvy na stesti a los,rosnej bod,Barošův účes....

16.06.2012, 22:48 |
TROY TAK URČITĚ - dali do toho srdíčko :D
A tobe se to jako libilo? :D

16.06.2012, 23:24 |
Pekys no ja bych ještě nepředbíhal. Na pomyšlení o medaili to zatím ještě nebylo. Od cca 30 minuty to šlo, začli si věřit a moc nekazili, zatímco Poláci fest. Nakonec se to povedlo, ale až ve čtvrtek se ukáže, jestli na Evropu máme nebo ne.

17.06.2012, 00:41 |
Sau A ve čtvrtek směr Varšava... :)
Opět jsem neviděl ani minutu a tak to zůstane... Ať to klidně vyhrajou a lidi se z nich po***** pro mě už skončili dávno... To zase bude ukázka chování, rozehraných obleků a nadávek do č*****... Svůj ke svému...
17.06.2012, 10:58 | HIGHTOWER
pod to se podepisu
Myslím, že je třeba rozlišit dvě věci. Jedna je Bílek, který tam absolutně nemá co dělat a stejně tak Baroš, který včera podal *průměrný* výkon, což byl jeho nejlepší výkon v poslední době. No a druhá věc je tým - který po tragickém prvním poločase zabral a ve druhé nedal Polákům ani čuchnout. Takže pro mě tým spokojenost, ale názor na Bílka kvůli tomu opravdu nezměním. Kolář tam nemá co dělat a to říkám jako Plzeňák.

18.06.2012, 04:42 |
macek Narod treneru :_)))))
Baros ???? nebudu se vyjadrovat
Kolar?? lepsi jak ten mastnak. pac je potreba dat tem mladsim co maj velkej hlad po uspechu sanci a vic prostoru a pak to pujde.
Tak je to pravda, a fakt nechápu, ani jsem nevěděl, že to tak je, nehraje se o 3 místo. To fakt nechápu, je rozdíl mezi 3 místo na bedně a 4 místo, ale nehraje se. Prý kvůli tomu, že ti co nepostoupí do finále jsou tak zklamaný, že nemají motivaci hrát o to 3 místo :-D No, koukám, fakt fotbal nechápu. Tak proč tam vlastně jsou??? Sport se (asi kdysi) dělá(l) hlavně kvůli výhrám a je jedno zda o 10 místo nebo první ne? No, je vidět, že ne.
Tedy, představa, že se v MS v hokeji, které se navíc hraje každý rok!, nehraje o 3 místo, o udržení ve skupině a tak. No, 1 oblast - sport, 2 rozdílné světy...
U tenisu to chápu, u boxu to chápu, ale u fotbalu, tedy u kolektivního sportu, ne-e
Nevím jak hráli, mě nezajímají. I kdyby prohráli všechno a 10:0, ale aspoň by neměli takové kecy a hubu plnou č***** a neuráželi by někoho, kdo něco dokázal, tak to beru, ale tohle prostě ne...

18.06.2012, 20:06 |
fredh Musím uznat, že druhej poločas jedna A. Ale největší průser je, že tam Bílčoh zůstane.
Baroš má tu smůlu, že si to nemůže s nikým dát. Když tam byl Koler, tak mu to sklepl, dal do náběhu a góly dával. Teď je tam sám a pokud jste si všimli, tak u něj vždycky jeden dva hráči byli hned. Kdyby tam měl Necida nebo Pekharta tak by dal určitě pár gólů. A mimochodem jeden regulérní, ale neuznanej gól dal a za zápas jsem ho vůbec neviděl se válet a rozhazovat rukama.

20.06.2012, 12:38 |
Conan Tak uvidíme ve čtvrtek, každopádně Plzenští se ukazují ve velmi pěkném světle.
Naše šance může bejt v tom, že Ronaldo hodně sóluje a navíc portugalská obrana není z nejpevnějších. Naše smůla je to, že Ronaldo může dát góla klidně ze třiceti metrů a tankista se ani neohlídne :-)
tankista :-DD
ja myslim, ze my v tom zapase nemame co ztratit a muzem jenom prekvapit, v tom bych videl nasi vyhodu :).

22.06.2012, 08:19 |
Conan Tak škoda, Portugalci byli lepší a našim odešla fyzička... ale jinak dobrej výkon.
Škoda, první poločas byl slibnej. Pak odešly síly. Ale odpovídá to tak nějak realitě.
Konce Baroše nelituju, včera byl zase neviditelný. Centruje Gebre a v útoku Pilař. Pak centruje Pilař a v útoku Darida. Baroš je v místech, kde vůbec být nemá, už mu chybí ten instinkt útočníka.
Na to, co jsem obcas videl zapasy pred Eurem, tak to byl celkem dobrej zapas z jejich strany. Na vyhru to nebylo, ale ostudou bych to rozhodne nenazval. Tankista chytal lip nez za celej turnaj dohromady:)
Myslím, že ten tým má budoucnost... teď se holt přebudovával, stará generace hraje tužku a nová ještě není vyhraná. Ale bude to lepší.

22.06.2012, 14:02 |
Pekys Tak po prvním zklamání s Rusákama to nakonec nebylo tak hrozný, a jak píše Scully, tak nějak jsme skončili tam kam patříme. Ted hodně kluků odejde do lepších lig, a myslim že příště už budeme zase o trochu silnější. Po rusku jsem byl hodně skeptickej, ale nakonec to odehráli se ctí.
a Čech včera ukázal, že stále patří mezi nejlepší brankáře.