Navštíveno 1037x

potřeboval bych motherborad na ASPIRE 5520 - klasická závada, díky špatnému chlazení KO chipset
Mám 5620g komplet, odešla externí grafika, nicméně na externím monitoru přes hdmi i vga výstup funguje normálně. Kdybys chtěl z toho jen desku,třeba bychom se nějak domluvili
Tak jsem koukal a už mám jen šásko, klavesnici a mechaniku.
walish: zase se v tom tolik neorientuju, našel jsem návod na přestavbu na model 5720g, nevim jestli by ta 5620 do toho vlezla a navíc to potřebju funkční jako notes (bez externího monitoru)

08.06.2012, 18:13 |
clown Petura ... odhad 6500 :)
zkusil bych NBservis.cz za kolik to udelaj ..
clown: po pravdě oprava se nevyplatí, ale spíš zkouším jestli by někdo neměl nebo nevěděl o funkční desce ...
našel jsem opravu začínající na 2600,- + další případné díly ... což je nesmysl, za ty peníze se dá koupit starý ale funkční dell, FS, apod ... mám to pro prcky na pohádky, takže za co nejmíň :)
Petura: Ten 5620g nemá integrovanou grafiku, takže deska fičí normálně,nicméně jsem koukal, že ty máš asi teda integrovanou, takže by sis moc nepomohl.

08.06.2012, 20:18 |
clown ja vim, ze to je oprava za nesmysl
s FS si nepomuzes .. z blata do sracek :( to neni starej dobrej Siemens ani Fujitsu .. po spojeni brak :((
NBservis opraví za 2900 - 3100 bez DPH
to fakt nemá cenu do toho dávat :(
To hoď na aukro. Tam se to prodává za nesmysl... Kolem 2000,- pak připlať a kup druhej.