Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pro/Engineer

o Navštíveno 981x o
o 07.06.2012, 22:52 | DaveX
Nenajde se tu někdo, kdo v tom dělá a zabývá se animacemi? Zajímala by mě jedna věc, na kterou neumím přijít. Díky

o 08.06.2012, 07:25 | jok3r
dělam v tom ve škole, teda teď už mám voraz ale s animacema nedělám takže nepomůžu,,, navíc teď nám ty vocasové v půlce vyhodili Wildfire 5.0 a dali tam Creo takže tak...
o 08.06.2012, 08:17 | DaveX
Já dělám v Creu i 5.0. Kam chodíš na školu? Creo se mi zdá víc intuitivní pro normálního uživatele. Akorát mě sere to zmenšení modelového prostoru.
o 08.06.2012, 14:36 | jok3r
na vošku obor CAD a CAM ve strojírenství (VOŠ a SPŠ Jičín) no creo je intuitivnější ale když od samýho začátku děláš v 5.0 v angličtině a máš naučeno kde co je a pak ti tam v půlce 2 roku daj creo v češtině tak to hledáš jak idiot :D s tim zmenšením to buď chce aspoň 24" lcd nebo mít schovávací ten horní panel ale pak to tam pořád vylejzá a to je větší voser než to mít otevřený pořád :-/
o 08.06.2012, 19:02 | DaveX
jj přesně tak. Taky jsem byl zvyklý na makra z 5.0 a teď při přechodu to je všechno různě popřeházené. naštěstí to má super vyhledávač, takže to jde. My máme Creo v ang.
o 08.06.2012, 19:56 | jok3r
no tak ono i ten stejnej jazyk ti dost pomůže když to je napsaný stejně :)
o 08.06.2012, 21:22 | DaveX
No když se pohybuješ v cablingu, animacích, výkresech atd. tak to už není taková sranda :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3186 sekund.