Navštíveno 4391x

Zdravím ,tak dnes jsem si konečně ze své sim karty nechal udělat micro sim a nahodil ji dovnitř.Můj udív ještě teď nezná mezí.Tento displej je naprosto dokonalej,člověk si všimne například i oka letícího ptáka na videu.Další věc je ta že mobil není ani tak extrémně velký jak se tvrdí,měl jsem do této doby Galaxy GT I 9000 a v kapse působí naprosto stejně,možná ještě lépe,protože je tenčí a lehčí.Funkce které to má například ohledně zatřesení,nebo natočení je nespočet a člověk musí dlouho zkoušet a zvykat co kde a jak zrovna funguje když stim zatřese.Prostě ten mobil je bomba.Všem doporučuji!:-)
Jdu si taky pro nej :) diky za reference
Není zač,ten mobil má naprosto po právu prvenství co se týče výbavy v tuto chvíli na trhu:-)
Kdo ho má v plánu kupovat na paušál(02 nebo Vodafon), tak má dnes jedinečnou šanci v Praze ho koupit za polovinu, ale asi tam bude težkej blázinec :)
Kdybych byl dneska v Praze, tak bych to asi taky zkusil ;)
[ Link ]
Ja ho mam za 10777Kc bez upisu, takze zase takovej rozdil to neni :)
Tak v tom případě jo no ;)
Hlavně pak bacha - kámoš si zlomil v kapse S2 na motokárách :) Drahá jízda :)

07.06.2012, 19:17 |
TUNER Taky jsem si s ním včera hrál...moc hezký,ale jak se všude píše...na ovládání jednou rukou,moc velké...:/
Tak uz ho mam, naprosta bomba, zvasty o tom, ze je to velky, jsou jen zvasty :) Ani se to poznat neda, lehounkej jak pirko, display naprosto uzasnej a ten proximidy sensor je naprosta bomba, uz zadna patlani a zhasinani. Jeste ze jsem si pockal a nekoupil jabko.
To Rajdlos:přesně tak já sem to říkal :-)

07.06.2012, 20:25 |
Pajk No kdyby sis koupil japko, tak to by byl v tuto chvíli fail. Ale za +- 4měsíce...
Na SIII jsem zvědav, osahám. :)
To by mohl potom člověk pořád dokola si říkat že bude něco lepší nebo tak,ale myslím si že S III bude mezi špičkou aspoň rok:-)

07.06.2012, 20:32 |
Pajk Pro normálního uživatele i dva.
Taky verim, ze novy jakbo zase bude lepsi, je to proste dokola :) Ale tak nejak Samsung je mi milejsi, nevim proc, s Iphonem, jsem si parkrat hral a ten jejich system mi prijde trosku user friendly horsi. Ale je to jen o zvyku. Ja jsem si zvyknul na Android a zatim menit nehodlam.
Mám od 5.6. a mé postřehy a komenty:
- display bych řekl že docela průměr, i starší HTC Desire Z ho má jemnější, u S III prostě vidím strukturu bodů, navíc má takový zelený nádech při nižším nastavení jasu, oproti Zetku znatelný :-(
- je suprově lehký, ale tak v porovnání se Zetkem se ani není čemu divit :-)
- rychlost, plynulost, naprosto v pohodě, paměť RAM by se hodila ty 2 GB co budou mít v Japonsku bo kde, větčně mi zbývá max. volný kolem 80 MB a to ještě neprošel dnem peklo...
- display se docela zahřívá i při obyč práci a to ještě nejsou velký horka...
- informační dioda na předku svítí fakt až moc krutě, chtělo by to možná mít možnost nastavit její intenzitu
- displej a jeho velikost i když mám velkou ruku, je docela až moc, takže sem tam přehmaty a nebo nutnost použít druhou ruku
- baterie vypadá docela dobře, i při dost náročným vytížení vydrží den, při pohodovým zacházením to vidím na 2 dny v pohodě
- chybí mi malinkatá blbůstka, a to vibrace při dotyku tlačítek menu a šipky zpátky :-(
- přizpůsobil jsem si prostředí díky GO Launcher a paráda!
- fotky super, spokojenost, škoda, že není mechanická spoušť :-(
- klávesnice má lepší HTC, tady mě štve ta možnost vložit slovo a čárka je mezitím schovaná pod tím, takže potvrdit, pak dát čásku, mimo SMS se dá zvyknout, v SMS to ale automat. udělá mezeru za čárkou a ubere tím znaky no :-( Ale půjde o zvyk, ani nevím, zda se slova přidávají do slovníku, u HTC bylo za slovem + a člověk ho přidal a věděl, že ho to vzalo... A přepínání na znaky a čísla na pravé straně je nepraktické, dosáhnout tam palcem při psaní 1 rukou je docela makačka :-( na pravo jako u HTC by to bylo 10000x lepší
- USB kabel mohli dát delší :-)
- 50 GB na Dropboxu na 2 roky potěší :-)
- nahrávání fotek při sdílení občas zamrzne, nedotáhne to, zůstane to viset v ozn. liště, nenašel jsem nějaký Manager stahování nebo tak něco, kde bych to vymazal, takže to musel být restart S III
- nějaké aplikace se mi nenainstalovali, ale to je věc Google, ale už tedy vím, jak to je :-)
- automatický jas je super, povedený, reaguje rychle a správně, a klidně při nulovém nastavení by mohlo být ještě nižší (v noci na nulu docela září)
Neví někdo, jak vypnout zvuk foťáku? I na tichém režimu je stále slyšet... Díky
A pro nasr. :-D mě vyšel na 4.000,- :-) neb výhodná cena od operátora VODAFONE :-) při té mé útratě + za kolik jsem prodal Zetko jsem na této bomba ceně!
- hladký povrch zadní části, u takovéto velikosti by se hodil pogumovaný, aby neklouzal v ruce, snad časem bude nějaký výměnný kryt nebo možnost nějaké folie...
- docela slabá slovní zásoba automatického dokončování nebo oprav slov, HTC bych řekl že tam má tak 2-3x více slov celkově... :-(

14.06.2012, 21:07 |
gizmi HIGHTOWER: kdyz to tak ctu, tak ho zahod a napis kde si ho mam sebrat :D Ja pouzivam mobil jen na sms, volani a fotak, takze budu asi spokojenej:D
Tak jak jsem x-krát psal, jsem holt náročný uživatel no... SMS používám minimálně, volání jak kdy, ale dost často, foťák taky častěji... Ty si raději kup obyč mobil za 2 tis. a za zbytek nějakou kloudnou zrcadlovku a budeš na tom lépe :-D
Prostě jen píši to, co jsem poznal za klady i zápory, jde i o zvyk, zahazovat nebudu, pro někoho prkotiny, když píše 2 SMS za den, ale když denně napíši x mailů, tak už to docela mrzí :-(
:-D
[ Link ] nekupuje nahodou nekdo potrebuju odolnej ramecek nebo hodne odolnej case aby se mi mene lamal v kapse

29.06.2012, 23:50 |
Kmoda No ten display HTC Desire Z určitě jemnější není. U Desire struktura bodů není skoro vidět a to má 9846 bodů/cm2. Galaxy S3 má 14513 bodů/cm2...
Kmoda: Měl jsem oba tel. zapnuté vedle sebe, tak mi nevyprávěj, co jsem viděl :-)
já si s ním hraju cca týden v práci a displej to má perfektní a celkově systém a výbava naprosto OK, jen už je to fakt větší "cihla" a telefonování je s tím "sranda" :D ale browsování, práce a multimédia mohu doporučit, displej je opravdu citlivej, stačí lehce dotknout....zajímavej stroj a rozhodování GIII vs iPhone by rozhodně vyhrál Samsung :))

06.07.2012, 17:48 |
Kmoda Hightower,já ti nevyprávím cos viděl,já vyprávím jak to je. Galaxy S3 má na cm2 o dost více pixelů,tudíž musí být o dost menší a když na Desire už si je neviděl,tak je nemužeš vidět ani tady,protože jinak by se ti musel zlepšit zrak na ostříží... :-D
Kmoda: Ne vždy papírové předpoklady jsou reálné ;-)

06.07.2012, 18:01 |
Kmoda Aha ono to má display s Pentile maticí
[ Link ] tak to asi sorry. To bych chtěl vidět rozdíl mezi Samsung Galaxy S3 a HTC One X
kdo z Vas nakupuje na ebay ? chtěl bych ten aluminium bumper nevim od koho to tam vzit ani co na to potrebuju prachy mam :D
tak ja jsem na nej presel z Blackberry 9790 a vypada to, ze se vratim k ostruzine :)...
nevyuziju vsechny funkce, velky je to opravdu hodne..
bb je na praci idealni :)
po dnešní aktualizaci SW již při vypnutí vyzvánění není slyšet uzávěrka fotoaparátu, konečně. Navíc během září bude aktualizace na Android 4.1 Jelly Bean
[ Link ]
Aktualizace super. Telefon se zrychlil a updaty zlepšily a zpřehlednily ovladatelnost

30.08.2012, 19:28 |
ACEMajky | Upraveno: 2012-08-30 19:29:23
Tak me pride zitra snad...
a chci se optat, resite nejaky pouzdro/folii? Na youtube sem videl, holcinu, jak jezdi po display klicem a OK, tak display sem neresil a zadni kdyt se da vymenit casem za jiny....
Doted sem skoro 3 roky jl na Omnii 2 s invisible shieldem full body a ovladani je pak takovy gumovejsi... (tak sem invisible folii uz nebral)
Jinak tady sem nahodil dotaz na upravu SIm na micro SIM, kdyby jste meli nejaky tip
[ Link ]
asi uplně blbej dotaz, S3 mam chvilku, ale Androida 4.1 tam nemam a telefon hlasi ze zadne aktualizace, jak to tam dostat ? :)
Zkusil bych to propojit s kompem. Ten jejich Kies by to mel hlasit. Alspon me to takhle hlasilo u SII.
Zalezi kde si kupoval s3! Muzes mit 3x s3 jeden od o2 druhej od nemeckeho t-mobile treti od polskeho orange a pak kazdej telefon muze hlasit jinej datum aktualizace :/
Doporucuju nahodit 4,1 z xda jednoduche rychle opravene bugy:)
Pres PC zatim zadna aktualizace neni dostupna...
S androidem zatim nejsem moc kamarad, tak asi pockam na ofiko update...
Dal jsem na display matnou folii, protože na sluníčku nebylo skoro nic vidět bez té folie. Zadní kryt vychází na nějakých 250,- Kč, takže pohodička, pouzdro žádné nemám, nosím v kapce a pohoda.
Zajdi si k Vodafone a tam ti jí vystřihnou a dají i plastový adaptér, abych jí mohl použít případně v telefonu pro klasickou vel. SIMkarty :-)
Na S III je zatím jen 4.0.4 IC, 4.1 JB bude během září ;-)
Kdo má Android 4.1.1 ať v S III či jiném mobilu, jde vám tam kopírování třeba adresy v prohlížeči a pak vložení? Kopírování do schránky mi jde, ale když to chci někam vložit, tak se mi pí delším držení v zadávacím poli nezobrazí tlačítko Vložit. Dělá to až po aktualizaci na 4.1.1

01.11.2012, 12:14 |
CRK SGIII A4.1.1 funguje
funguje i kdyz nemam original 4,1,1
Tak mi to třeba tady na AHC funguje, ale v adresním řádku v chrome ne, ve whatsapp taky ne, tak nechápu :-(