Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Samsung Galaxy S3

o Navštíveno 4391x o
o 06.06.2012, 21:35 | flicek
Zdravím ,tak dnes jsem si konečně ze své sim karty nechal udělat micro sim a nahodil ji dovnitř.Můj udív ještě teď nezná mezí.Tento displej je naprosto dokonalej,člověk si všimne například i oka letícího ptáka na videu.Další věc je ta že mobil není ani tak extrémně velký jak se tvrdí,měl jsem do této doby Galaxy GT I 9000 a v kapse působí naprosto stejně,možná ještě lépe,protože je tenčí a lehčí.Funkce které to má například ohledně zatřesení,nebo natočení je nespočet a člověk musí dlouho zkoušet a zvykat co kde a jak zrovna funguje když stim zatřese.Prostě ten mobil je bomba.Všem doporučuji!:-)

o 06.06.2012, 22:27 | Rajdlos
Jdu si taky pro nej :) diky za reference
o 06.06.2012, 22:37 | flicek
Není zač,ten mobil má naprosto po právu prvenství co se týče výbavy v tuto chvíli na trhu:-)
o 07.06.2012, 07:25 | macomb
Kdo ho má v plánu kupovat na paušál(02 nebo Vodafon), tak má dnes jedinečnou šanci v Praze ho koupit za polovinu, ale asi tam bude težkej blázinec :)

Kdybych byl dneska v Praze, tak bych to asi taky zkusil ;)

[ Link ]
o 07.06.2012, 07:39 | Rajdlos
Ja ho mam za 10777Kc bez upisu, takze zase takovej rozdil to neni :)
o 07.06.2012, 08:31 | macomb
Tak v tom případě jo no ;)
o 07.06.2012, 14:50 | Dudelina
Hlavně pak bacha - kámoš si zlomil v kapse S2 na motokárách :) Drahá jízda :)
o 07.06.2012, 19:17 | TUNER
Taky jsem si s ním včera hrál...moc hezký,ale jak se všude píše...na ovládání jednou rukou,moc velké...:/
o 07.06.2012, 20:13 | Rajdlos
Tak uz ho mam, naprosta bomba, zvasty o tom, ze je to velky, jsou jen zvasty :) Ani se to poznat neda, lehounkej jak pirko, display naprosto uzasnej a ten proximidy sensor je naprosta bomba, uz zadna patlani a zhasinani. Jeste ze jsem si pockal a nekoupil jabko.
o 07.06.2012, 20:24 | flicek
To Rajdlos:přesně tak já sem to říkal :-)
o 07.06.2012, 20:25 | Pajk
No kdyby sis koupil japko, tak to by byl v tuto chvíli fail. Ale za +- 4měsíce...
Na SIII jsem zvědav, osahám. :)
o 07.06.2012, 20:30 | flicek
To by mohl potom člověk pořád dokola si říkat že bude něco lepší nebo tak,ale myslím si že S III bude mezi špičkou aspoň rok:-)
o 07.06.2012, 20:32 | Pajk
Pro normálního uživatele i dva.
o 07.06.2012, 20:59 | Rajdlos
Taky verim, ze novy jakbo zase bude lepsi, je to proste dokola :) Ale tak nejak Samsung je mi milejsi, nevim proc, s Iphonem, jsem si parkrat hral a ten jejich system mi prijde trosku user friendly horsi. Ale je to jen o zvyku. Ja jsem si zvyknul na Android a zatim menit nehodlam.
o 09.06.2012, 22:16 | HIGHTOWER
Mám od 5.6. a mé postřehy a komenty:
- display bych řekl že docela průměr, i starší HTC Desire Z ho má jemnější, u S III prostě vidím strukturu bodů, navíc má takový zelený nádech při nižším nastavení jasu, oproti Zetku znatelný :-(
- je suprově lehký, ale tak v porovnání se Zetkem se ani není čemu divit :-)
- rychlost, plynulost, naprosto v pohodě, paměť RAM by se hodila ty 2 GB co budou mít v Japonsku bo kde, větčně mi zbývá max. volný kolem 80 MB a to ještě neprošel dnem peklo...
- display se docela zahřívá i při obyč práci a to ještě nejsou velký horka...
- informační dioda na předku svítí fakt až moc krutě, chtělo by to možná mít možnost nastavit její intenzitu
- displej a jeho velikost i když mám velkou ruku, je docela až moc, takže sem tam přehmaty a nebo nutnost použít druhou ruku
- baterie vypadá docela dobře, i při dost náročným vytížení vydrží den, při pohodovým zacházením to vidím na 2 dny v pohodě
- chybí mi malinkatá blbůstka, a to vibrace při dotyku tlačítek menu a šipky zpátky :-(
- přizpůsobil jsem si prostředí díky GO Launcher a paráda!
- fotky super, spokojenost, škoda, že není mechanická spoušť :-(
- klávesnice má lepší HTC, tady mě štve ta možnost vložit slovo a čárka je mezitím schovaná pod tím, takže potvrdit, pak dát čásku, mimo SMS se dá zvyknout, v SMS to ale automat. udělá mezeru za čárkou a ubere tím znaky no :-( Ale půjde o zvyk, ani nevím, zda se slova přidávají do slovníku, u HTC bylo za slovem + a člověk ho přidal a věděl, že ho to vzalo... A přepínání na znaky a čísla na pravé straně je nepraktické, dosáhnout tam palcem při psaní 1 rukou je docela makačka :-( na pravo jako u HTC by to bylo 10000x lepší
- USB kabel mohli dát delší :-)
- 50 GB na Dropboxu na 2 roky potěší :-)
- nahrávání fotek při sdílení občas zamrzne, nedotáhne to, zůstane to viset v ozn. liště, nenašel jsem nějaký Manager stahování nebo tak něco, kde bych to vymazal, takže to musel být restart S III
- nějaké aplikace se mi nenainstalovali, ale to je věc Google, ale už tedy vím, jak to je :-)
- automatický jas je super, povedený, reaguje rychle a správně, a klidně při nulovém nastavení by mohlo být ještě nižší (v noci na nulu docela září)

Neví někdo, jak vypnout zvuk foťáku? I na tichém režimu je stále slyšet... Díky

A pro nasr. :-D mě vyšel na 4.000,- :-) neb výhodná cena od operátora VODAFONE :-) při té mé útratě + za kolik jsem prodal Zetko jsem na této bomba ceně!
o 10.06.2012, 09:18 | HIGHTOWER
- hladký povrch zadní části, u takovéto velikosti by se hodil pogumovaný, aby neklouzal v ruce, snad časem bude nějaký výměnný kryt nebo možnost nějaké folie...
o 14.06.2012, 21:00 | HIGHTOWER
- docela slabá slovní zásoba automatického dokončování nebo oprav slov, HTC bych řekl že tam má tak 2-3x více slov celkově... :-(
o 14.06.2012, 21:07 | gizmi
HIGHTOWER: kdyz to tak ctu, tak ho zahod a napis kde si ho mam sebrat :D Ja pouzivam mobil jen na sms, volani a fotak, takze budu asi spokojenej:D
o 14.06.2012, 21:26 | HIGHTOWER
Tak jak jsem x-krát psal, jsem holt náročný uživatel no... SMS používám minimálně, volání jak kdy, ale dost často, foťák taky častěji... Ty si raději kup obyč mobil za 2 tis. a za zbytek nějakou kloudnou zrcadlovku a budeš na tom lépe :-D
Prostě jen píši to, co jsem poznal za klady i zápory, jde i o zvyk, zahazovat nebudu, pro někoho prkotiny, když píše 2 SMS za den, ale když denně napíši x mailů, tak už to docela mrzí :-(

:-D
o 29.06.2012, 20:48 | Downland
[ Link ] nekupuje nahodou nekdo potrebuju odolnej ramecek nebo hodne odolnej case aby se mi mene lamal v kapse
o 29.06.2012, 23:50 | Kmoda
No ten display HTC Desire Z určitě jemnější není. U Desire struktura bodů není skoro vidět a to má 9846 bodů/cm2. Galaxy S3 má 14513 bodů/cm2...
o 06.07.2012, 13:48 | HIGHTOWER
Kmoda: Měl jsem oba tel. zapnuté vedle sebe, tak mi nevyprávěj, co jsem viděl :-)
o 06.07.2012, 14:15 | pepe689
tak sekretarku
o 06.07.2012, 17:29 | bassaqq
já si s ním hraju cca týden v práci a displej to má perfektní a celkově systém a výbava naprosto OK, jen už je to fakt větší "cihla" a telefonování je s tím "sranda" :D ale browsování, práce a multimédia mohu doporučit, displej je opravdu citlivej, stačí lehce dotknout....zajímavej stroj a rozhodování GIII vs iPhone by rozhodně vyhrál Samsung :))
o 06.07.2012, 17:48 | Kmoda
Hightower,já ti nevyprávím cos viděl,já vyprávím jak to je. Galaxy S3 má na cm2 o dost více pixelů,tudíž musí být o dost menší a když na Desire už si je neviděl,tak je nemužeš vidět ani tady,protože jinak by se ti musel zlepšit zrak na ostříží... :-D
o 06.07.2012, 17:50 | HIGHTOWER
Kmoda: Ne vždy papírové předpoklady jsou reálné ;-)
o 06.07.2012, 18:01 | Kmoda
Aha ono to má display s Pentile maticí [ Link ] tak to asi sorry. To bych chtěl vidět rozdíl mezi Samsung Galaxy S3 a HTC One X
o 06.07.2012, 18:46 | HIGHTOWER
;-)
o 16.07.2012, 11:30 | Downland
kdo z Vas nakupuje na ebay ? chtěl bych ten aluminium bumper nevim od koho to tam vzit ani co na to potrebuju prachy mam :D
o 18.07.2012, 14:01 | Honza130
tak ja jsem na nej presel z Blackberry 9790 a vypada to, ze se vratim k ostruzine :)...
nevyuziju vsechny funkce, velky je to opravdu hodne..
bb je na praci idealni :)
o 10.08.2012, 17:11 | HIGHTOWER
po dnešní aktualizaci SW již při vypnutí vyzvánění není slyšet uzávěrka fotoaparátu, konečně. Navíc během září bude aktualizace na Android 4.1 Jelly Bean [ Link ]
o 10.08.2012, 17:23 | Rajdlos
Aktualizace super. Telefon se zrychlil a updaty zlepšily a zpřehlednily ovladatelnost
o 30.08.2012, 19:28 | ACEMajky | Upraveno: 2012-08-30 19:29:23
Tak me pride zitra snad...

a chci se optat, resite nejaky pouzdro/folii? Na youtube sem videl, holcinu, jak jezdi po display klicem a OK, tak display sem neresil a zadni kdyt se da vymenit casem za jiny....

Doted sem skoro 3 roky jl na Omnii 2 s invisible shieldem full body a ovladani je pak takovy gumovejsi... (tak sem invisible folii uz nebral)

Jinak tady sem nahodil dotaz na upravu SIm na micro SIM, kdyby jste meli nejaky tip
[ Link ]
o 30.08.2012, 21:40 | johanik
asi uplně blbej dotaz, S3 mam chvilku, ale Androida 4.1 tam nemam a telefon hlasi ze zadne aktualizace, jak to tam dostat ? :)
o 30.08.2012, 21:58 | Rajdlos
Zkusil bych to propojit s kompem. Ten jejich Kies by to mel hlasit. Alspon me to takhle hlasilo u SII.
o 30.08.2012, 22:14 | Downland
Zalezi kde si kupoval s3! Muzes mit 3x s3 jeden od o2 druhej od nemeckeho t-mobile treti od polskeho orange a pak kazdej telefon muze hlasit jinej datum aktualizace :/

Doporucuju nahodit 4,1 z xda jednoduche rychle opravene bugy:)
o 30.08.2012, 22:48 | johanik
Pres PC zatim zadna aktualizace neni dostupna...

S androidem zatim nejsem moc kamarad, tak asi pockam na ofiko update...
o 31.08.2012, 17:50 | HIGHTOWER
Dal jsem na display matnou folii, protože na sluníčku nebylo skoro nic vidět bez té folie. Zadní kryt vychází na nějakých 250,- Kč, takže pohodička, pouzdro žádné nemám, nosím v kapce a pohoda.
Zajdi si k Vodafone a tam ti jí vystřihnou a dají i plastový adaptér, abych jí mohl použít případně v telefonu pro klasickou vel. SIMkarty :-)

Na S III je zatím jen 4.0.4 IC, 4.1 JB bude během září ;-)
o 01.11.2012, 11:31 | HIGHTOWER
Kdo má Android 4.1.1 ať v S III či jiném mobilu, jde vám tam kopírování třeba adresy v prohlížeči a pak vložení? Kopírování do schránky mi jde, ale když to chci někam vložit, tak se mi pí delším držení v zadávacím poli nezobrazí tlačítko Vložit. Dělá to až po aktualizaci na 4.1.1
o 01.11.2012, 12:14 | CRK
SGIII A4.1.1 funguje
o 01.11.2012, 12:26 | Downland
funguje i kdyz nemam original 4,1,1
o 01.11.2012, 14:33 | HIGHTOWER
Tak mi to třeba tady na AHC funguje, ale v adresním řádku v chrome ne, ve whatsapp taky ne, tak nechápu :-(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3053 sekund.