Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dotaz na lakoše

o Navštíveno 891x o
o 05.06.2012, 19:42 | Link
Zdarte vyrobil jsem si "krigl" z hliníku a chtěl bych ho natřít ale nevím jaký lak použít na finále, aby ho nesežrala Cola/Pivo a vůbec alkohol nebo neroztentovala teplota (čaj nebo kafe). Předpokládám že prvně základovka určená na hliník (taky nevím jakou) pak na základovku už si můžu natentit vesměs co chci (barvy na modely nebo u někoho airbrush když bude nápad co tam načmárat :D ) a na konec lak bylo mi řečeno že dvousložkový ale jaký přesně jsem se nedozvěděl. za odpovědi díky ;)

o 05.06.2012, 20:15 | jura.j
podle mě líznůt jemným šmirglem , stříknůt plničem , přebrůsit pod vodů a finál lak.
o 05.06.2012, 20:22 | mishan
elox
o 05.06.2012, 20:44 | Link
Jura.j jo přesně tak, ale jakej lak aby ho něco nesežralo nebo se nezačal loupat a nebo aby nebyl cítit v tom co z toho budu pít :D

mishan na elox nemám nokoho známého ani nevím kolik by to mohlo stát
o 05.06.2012, 20:49 | mishan
no já bych někoho sehnal, kdybys chtěl ;-) kdyžtak mail...
o 05.06.2012, 20:52 | Link
mishan ještě to není dodělané musím udělat ještě ucho a pár blbinek ... jinak po eloxování by už by bylo zbytečný to barvit že? :D já si tam chtěl udělat nějaký kravinky :D
o 05.06.2012, 20:57 | mishan
no bylo no, ale myslím že by nebyl problém to pak z vnejší strany dolakovat kravinkama :-)
o 05.06.2012, 21:06 | Link
to by byla pecka :) ok dodělám to a ozvu se ti :)
o 06.06.2012, 11:19 | tappaja
Ja osobne bych z niceho takovy nepil. A kdyz uz, tak ten elox.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3255 sekund.