Navštíveno 2580x

Zdravím,chtěl bych se zeptat jestli někdo z vás nemá nějaké zkušenosti s tímhle autíkem.Všechny recenze co jsem pročetl jsou celkem pro auto pozitivní,ale nějaké blbůstky tam pomlouvali,ale což je asi u všech aut nutnost když jde o recenzi.Zajímá mě konkrétně motorizace 3.8 V6.Za ty peníze je to podle mě parádní kousek a hlavně jich u nás moc nejezdí takže taky dobré.Všem moc děkuji:-)
Nemám zkušenosti, ale moc se mi to vozítko líbí!!!

04.06.2012, 21:57 |
relax | Upraveno: 2012-06-04 22:00:30
Co konkrétně by tě zajímalo ? Něco málo jsem s tim najezdil. Jak automat, tak manuál.
EDIT: možná bych počkal na fl verzi, jízdný vlastnosti budou asi prakticky stejný, ale alespoň mně se víc líbí design.

Zavolej v Brně do pizzerie La Patas, minule mi v něm dovezli pizzu :) I když nevím jestli tam měl V6, to už jsem se neptal ;)
Zajímal by mě automat jestli se dá pořádně vytočit a řadí neškubavě.Potom jsem četl že bere někde od 3500 ot někam do 5000ot a do 6000ot je pauza a pak zase táhne až do 7000 kde stopuje omezovač.Jak je to s tou přetáčivostí?Pokud je zaplá kontrola trakce tak se člověk nemusí bát proletět zatáčku vysokou rychlostí?Ještě by mě zajímala reakce pedálu na akceleraci která je prý okamžitá

04.06.2012, 22:25 |
relax Automat při svižnější jízdě točí do omezovače, řadí to celkem slušně, nepřišlo mi, že by nějak škubal. Jediné co, tak při blbnutí ("driftování") po nějaký době, kdy se pravděpodobně zahřál víc než bylo záhodno, začal řadit trochu hůř. Pokud jde o zátah, žádnou výkonostní pauzu jsem nezaznamenal. ESP a protiprokluz fungujou dobře. V zatáčce se mi to teda snad nikdy nepodařilo za plynulý jízdy urvat tak, aby seply (s autem jsem najel tak 1000 km, takže jsem jezdil s rezervou). Ale i tak jsem ozkoušel, že spínaj rychle a auto moc k ničemu nepustí. Osobně bych volil spíš manuál. Mohl by mít sice o fous přesnější dráhy, ale je živější. A 6-ka ti pobere vše od cca 60 km/h.

04.06.2012, 22:28 |
relax Po dohodě bych tu 3.8 nejspíš sehnal na vyzkoušení, ale nevim nevim jestli v automatu :(.
Určitě si ho nejprve projedu:-).Taky bych byl asi více pro manuál,ale ten by trvalo déle sehnat.Auto jedu projet tento čtvrtek a pokud vše klapne tak ho ihned odvezu.Jinak tvůj celkovej dojem auta je zřejmě uspokojující že?:-)

04.06.2012, 22:41 |
relax jj určitě :) je to fajn auto a jak řikáš - neni to nic okoukanýho. Byl jsem s tim párkrát i na tuning srazu a na to, že jsem vždy stál někde zastrčenej, tak zájem o auto poměrně slušnej.
PS: kdyžtak pošli co máš za nabídku, dělám v showroomu, kterej je přímo pod záštitou importu, takže občas dokážem trošku víc než konkurence...
Bude to přesně tenhle kousek
[ Link ] Prozatím by to měla být i stejná cena.

04.06.2012, 22:54 |
relax Ok zkusim po něčem kouknout, ale todle nevim nevim, dokážů nový auta a předváděčky. Todle už je přecijen trošku víc jetý ... můžu se zeptat na prodejce ?
Měly by to mít přímo v Praze v Butovicích v Hyundai.Pokud se tedy můžež někde poptat bylo by to dobré:-)

04.06.2012, 23:03 |
relax ok, jsem kdyžtak taky z Prahy ... zítra dám vědět
Ok až budeš něco vědět,tak se ozvy sem do téhle diskuze:-)Děkuju ti
filcek: Na tom sautu pod odkazem uz to nic neukazuje, ale dělám taky v showroomu přímo Hyundai a zabejvám se ojetinama. A co čert nechce mám tu jednoho pěknýho černýho Genesise 3.8 V6 v manuálu :) Nevim teda jak moc novýho chceš. Tenhle je v provozu od 2/2011 a je to majetek Hyundai slouží jako předvaděčka a asi před 14 dněma ho Hyundai dal k odprodeji. Má najeto 21tis. km a chceme za něj 499 000,- možná bych ti dokázal s cenou ještě něco udělat kdyby byl zájem.
Jinak co se týče svezení tak už ti relax toho řekl dost si myslim :) Já jen doplním že je to svině ostrá která bez stabilizace ustřeluje snad furt :D Jinak zátah pěknej ale nic extra ja už sem asi rozmazlenej :o))

tady přesně ten náš když ho testovali a dělali na něj recenzi
[ Link ]

05.06.2012, 09:12 |
relax P3RF3KT - todle auto znáááám :D
:o) samo se jedná o jinej kousek ...

Nevypadá to špatně, ani jsem netušil, že něco takového existuje.
Za mě teda dobrá alternativa k 370 Z apod.
Koukám že to možná zrušili,protože tam ve čtvrtek jedu a pokud zkušební jízda bude dobrá,tak hned odvážím.Jinak to auto je v provozu taky od prvního čtvrtletí 2011 a najeto má 19 tis.Cena je tam 400 tis bez daně,ale je to automat

05.06.2012, 13:13 |
relax psal jsem ti mail

05.06.2012, 13:25 |
relax tak za kolik jsi mu černocha nabídl ? :D
Neřeknu nebo mě přestřelíš :D

05.06.2012, 13:29 |
relax tak to udělám tak jako tak :D
Já dřív Hyundai Coupé měl a i když to bylo fajn auto, tak mi přijde, že Hyundai prostě neumí dělat motory. Nějak mě ty parametry nezaujaly, bestie trhající asfalt to podle všeho nebude. Ale zase za ty prachy se v téhle třídě asi nic zajímavějšího nenajde.
Dneska jsem koukal ve Světě motorů je dlouhodobý test.

05.06.2012, 17:00 |
relax Mr.Scully: jen čistě ze zvědavosti, co si představuješ pod pojmem bestie trhající asfalt ?
No ale přeci jen to bude určitě jinde, než Octávka s hrdým logem RS.