Navštíveno 9233x

Zdravim Vas borci:-) jelikoz se mne stal pracovni uraz a jsem na neschopence tak nemam moc co delat:-) Proto bych byl vdecnej, kdyby jste poradili nejakou dobrou hru.Vcera jsem dohral Mafiu 2 a pecka, tak klidne neco podobnyho,co ma pribeh a dobrou hratelnost. Predem diky :-))

04.06.2012, 14:24 |
xSam Sérii MassEffect:-)))

04.06.2012, 14:27 |
Kamil Diablo III
Taky cekam na DIII nez se objevi a kratim to Diablem 2
A to hry nehraju, jen tohle, super maria a golden axe

04.06.2012, 14:45 |
Tendr Transport Tycoon DeLuxe!!! :D

04.06.2012, 14:56 |
zach Call of Duty, Need For Speed Shift(1 i 2), Grid, Stronghold, nebo super přes net World of Tanks
Diablo 3 mam uz 2x dohrane (aktualne valim Hell obtiznost) a muj nazor je: zustan u Diabla 2, alespon dokud nevychytaj servery, lagy a neustale maintenance. Diablo 2 ma horsi grafiku, ale je delsi, rozmanitejsi, pada vic veci a s nejakym tim modem ma i lepsi horaldickou kostku. Kovar v diablu 3 je fail a potrebuje radny upgrade aby ty veci za neco staly.
Pokud uz do diabla 3 pujdes, urcite si nainstaluj nejaky spy bot, nebo si rovnou od blizzardu stahni do mobilu aplikaci bezpecnostni. Mne uz stihli hacknout ucet a ukrast vsechen gold, asi po tydnu hrani. Ja ho mel za 10 euro za aktivacni klic, za plnou cenu bych ho urcite nekoupil. Recenze jsou nadhodnoceny a Diablo 2 + LOD je urcite lepsi.

04.06.2012, 16:03 |
Rudi jako Tendr
Zrovna tu mam pripravenou instalacku GTA IV :o)
Za me jakekoliv Grand Theft Auto ;o)
Jinak na arkádové ježděníčko mě docela baví Burnout paradise. Je to takové nenáročné oddychově destrukční
Ak máš iZariadenie tak Plague ;-)

04.06.2012, 16:19 |
Downland | Upraveno: 2012-06-04 16:20:55
WORLD OF TANKS bez pribehu nebo MAX PAYNE 3 pokud valis ajinu tak peknej pribeh :)
premyslim o tom GTA 4 :-)) Ted jsem stahl dead space 2 a celkem se bojim :-D. Burnout mam, neni spatnej:-)
O max paynovi jsem premyslel,ale prej zabira 35 gb a je extremne narocnej,tak nevim jestli to ma cenu stahovat:-)) Mam uplne naladu na neco jak ta Mafia.Dobra hratelnost,dobrej pribeh,pro me pecka :-)
Stáhl z poličky na stůl...:o)
no tak stahnul no a co koho to tak muze na svete srat protipiratskou organizaci a vyvojare :/
payn me prijde min narocnej na hw nez mafie 2 :D ale to misto plati hra ma asi 30 gb a nahrana netusim asi vic :)
muSlim: Neee koupil jsem originalku a jak rika AllInOne tak jsem to stahl z policky na stul :-))) Jen tak mimochodem,zajimalo by me, kdo v dnesni dobe jde do obchodu a koupi hru za litr :-)

04.06.2012, 17:05 |
fredh batman arkham assylum a arkham city. Jedny z nejlepších her vůbec.
hraju ted zase Heroes of Might and Magic V.
taky docela pařba

04.06.2012, 17:41 |
Draxx Jestli te to zajima kdo jde do obchodu a koupi hru za litr, tak treba Diablo III mam origo. Stejne jako Starcraft II nebo treba WoW do druhyho datadisku ci Battlefield III. Samo obyc single hry bych si nekoupil...
Diablo III stoji nejakych 1.300 -1.500 podle obchodu
Asi se prodava kdyz nikde neni :-)
K dispozici je jen ta sberatelska serie za 4tis.
Diablo II jsme kupovali tenkrat za asi 1.600
Na PS2 jsem si nedavno taky poridil dve hry
Neni takovej problem si ty dve tri slusny hry za rok koupit
Hele, je to taková blbost, ale strávil jsem na tom při marodování taky nějakej čas a dost mne to bavilo.
Angry Birds dá se stáhnout pro windowsy gratis.
TES:Skyrim, fakt luxusní hra...
Kralik: ty woe Golden Axe, kvuli tomu mam v poci emulator :) Bycl jsem z toho kdysi vychanej, kdyz jem to paril na 486 u kamarada.
Na PS2 vyslo na jednom disku 10classic game sega asi za 450,-? Nebo kolik jsem to platil. Koupil jsem to jen kvuli golden axe
nemam ps3, jen dvojku
Clovek aby mel vsechny konzole, mam jeste stary 8bit nintendo nes
KKKuba:
[ Link ] Má pravdu, chlapec. U Skyrimu jsem strávil X desítek hodin, než mi to došlo. Ztracenej čas...
kral007: 2-3 za rok není problém koupit, ale pokud jsi hráč, tak ty 2-3 máš tak na 1-2 měsíce. Kdysi nějaký chytrák někde napsal, že ho mrzí, že nejvíce stahují právě největší hráči. Přitom to právě logiku má. Koupíš si COD které trvá 6 hodin za 1500Kč a co potom? Znám hráče co hrají opravdu snad vše co vyjde a v životě by si na to nevydělali. Je to těžké, no. Já mám rád hry, hudbu, knihy a filmy, kromě dalších koníčků. V reálu bych tedy s průměrným platem spadal do kategorie, která na to nemá nárok (za oficiální ceny). Třeba jen knihu, která má 600 stran, mám max na týden a taková kniha stojí cca 250Kč. Až ty ceny budou odpovídat situaci tady u nás, tak to bude jiné.
těch "100-duvodu-proc-dan-vavra-nesnasi-tes-v-skyrim" ke absolutní pecka :D. Sice už moc nehraju, ale řežu se tu pod stolem

05.06.2012, 23:56 |
vomy7 Jako KKKuba, TES: Skyrim ..super hra :)

06.06.2012, 00:30 |
vomy7 No, teď jsem dočetl tech 100 důvodů, proč nehrát TES:Skyrim ... fakt sem se zasmál:D a uvědomil sem si, že to fakt není tak super:D