Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Makro - satelit. Mam ho vzít?

o Navštíveno 1441x o
o 04.06.2012, 10:50 | M.a.R.i | Upraveno: 2012-06-04 10:51:37
Mám do něj jít? Jde mi o to, že mám špatnej příjem DVB-T, tak budu muset řešit anténu a teď jsem narazil na tuhle nabídku :). Byla by to náhrada za DVB-T, získal bych nějaký programy navíc a lepší obraz (pokud jsou tam opravdu HD).

Co jsem koukal, tak na netu se dá koupit tenhle přijímač s modulatorem za 920kč, parabolu mám jednu starou ve sklepě z analogu,tak bych jí mohl použít, ale asi bude problém s tou cslink kartou

Vím, že pro místní TV guru to bude absolutní shit. Ale víc investovat nebudu :)

[ Link ]

Takže vzít nebo nevzít? :).

foto k příspěvku  od M.a.R.i

o 04.06.2012, 10:56 | M.a.R.i

foto k příspěvku  od M.a.R.i

o 04.06.2012, 11:22 | Harryp
1. přijímač je pouze SD (navíc co bys chtěl za kvalitu u přijímače za 7-800.-)

2.Karta je pouze na jeden rok!
o 04.06.2012, 12:01 | M.a.R.i
Aha, to jsem blbec. Jsem si toho vůbec nevšiml.
Tak díky :), neberu ho.
o 04.06.2012, 12:15 | clown
60cm antena .. na pomerne uzky paprsek z Astra 3A/3B .. nevim :)

kor kdyz si vemu jake zmeny provadi na CSLinku, tak bych do toho sel max tak na chalupu :(

ale chapu te, v breznu jsem prosel tim stejnym :)
a doufam, ze jsem tento vikend zapojenim prepinace pro dve paraboly skoncil :)
o 04.06.2012, 15:32 | P.E.T.R
Nebrat ani omylem, za chvíli bys to stejně házel do kontejneru, je to šrot. :)
o 04.06.2012, 22:00 | Tuner#2
NJ takhle se lapaj lidi...

Malá parabola, karta na rok navíc CS link a SD přijímač se starou čtečkou...
o 05.06.2012, 08:22 | M.a.R.i
heh :), až najdu zase nějakou zajímavou nabídku tak to sem šoupnu :). Jde mi jenom o to nahradit něčím dvb-t. Kdybych jako bonus dostal HD příjem, tak bych se nezlobil :). Ale i na SD se dá překvapivě dobře koukat na 148cm plazmě.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4217 sekund.