Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Odstraneni vrzani kuze/plast

o Navštíveno 4307x o
o 04.06.2012, 08:22 | GooGoo

Mam dotaz, jak odstranit vrzani kuzi pri treni mezi sebou a trenim kuze o plast v interieru auta?

o 04.06.2012, 08:24 | Jirka156
V automobilce používáme Kritox - suché mazadlo.
o 04.06.2012, 13:19 | soray
Já bych se raději držel přípravků na kůži určených - jinak ji můžeš velice rychle poslat do věčných lovišť...
Tj. pořádně vyčistit čističem, nechat vyschnout a následně naimpregnovat, aby byla pěkně vláčná. Vyčistit bude asi nutné i ten plast, nevím, v jakém konkrétním místě ten problém vzniká.
o 04.06.2012, 15:24 | Jirka156
Kritox je suché mazadlo, které jestli si ho někdy viděl je ve formě hustší pasty. Kůži neubližuje. A když ho používá a doporučuje nám ho i dodavatel sedaček Johnson Controls, tak to asi nebude špatný. Přípravek na kůži můžeš použít taky, ale jestli se zbavíš hluků ti nezaručím. My máme kůži tedy potahy nové a čisté.
o 04.06.2012, 16:01 | GooGoo
Diky za typ, ale ten kritox nemuzu najit, to bude asi neco specialniho? Treba by to slo nahradit jinym suchym mazadlem.
o 04.06.2012, 16:10 | Jendys
tak zkus krytox s y hodit do googlu
o 14.08.2014, 09:27 | camron
Pridal bych se s dotazem. Skripou mi nektere plasty v interieru (ty, ktere "pracuji"). Zjistil jsem, ze to skripe v mistech, kde je plast a plast spojen zacvakavaci sponou (zobackem). Prozatim jsem to osetril vazelinou a skripani zmizelo. Bohuzel se ale domnivam, ze za par tydnu ci mesicu to bude zpet. Dal by se pak na to pripadne pouzit ten Krytox a mel by vydrz? Pripadne jina rada? Bohuzel se tam zacvakava plas do plastu, bez zadneho mezi-materialu....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3152 sekund.