Navštíveno 1367x

03.06.2012, 20:09 |
Freerider | Upraveno: 2012-06-03 20:10:26
Uměl by někdo nacenit a pak následně vyrobit plastové vchodové dveře v tomto designu, barva oboustranná imitace ořechu?
Izolační dvojsklo, skla buď kůra čirá a nebo sklo, o kterým nevím, jak se jmenuje, ale zvenčí přes ně není vidět a zevnitř vidíš vše :oDD
Díky.
Free

03.06.2012, 22:08 |
Ales hliníkové cca 20k, na plastové se vyser, jsou měké a po čase se svěsí
No hliníkové mi spočítali okolo 40 tisíc.Na plast mi cenu neposlali, když jsem to poptával cca před rokem - trochu jiný typ, stály cca 23 tisíc.
Jinak k tomu svěšení - naši mají plastové dveře cca 10 let a jsou pořád stejný, seřizovali je snad jednou. S hliníkovými zkušenost nemám.
Potřeboval bych to nějak rozseknout...

04.06.2012, 08:14 |
zede Jelikož taky řeším vchodové dveře, tak jsem se o to trochu zajímal. Třeba mě někdo opraví, ale bylo mi to vysvětleno asi tak...pokud jsou to dveře vyrobené z plastové desky s výřezy (obvykle nějaké ty kulaté vzory a tak) s kovovým rámem krytým plastem, tak je to problém...mají tendenci teplem pracovat a paskat nebo se ohýbat. Nedejbože když jsou na jih, tak prý není problém aby byly po dvou letech prasklé. Druhou možností je, že se dveře vyrábějí jako okna, tzn. z profilů. Pak by neměl být problém. U tohohle designu bych to viděl na druhý způsob, tak asi žádný problém...
No je to ten druhý způsob. Ty Perito výplně se mi jednak v drtivé většině případů nelíbí a jednak jsou drahý jako prase.
Ale já bych hlavně potřeboval nějakou cenu a hlavně - aby ta výroba netrvala dva měsíce.
Musím říct, že komunikace firem zde v kraji je naprosto neskutečná a to se netýká jen oken a dveří.

04.06.2012, 11:21 |
Midi34 | Upraveno: 2012-06-04 11:26:43
ty skla co z jedné strany je vidět a z druhé ne (je něco jako zrcadlo) prej tomu tak i říkaj ,ale prej je to neustále umatlaný a dost lidí co to mělo si nechalo předělat na sklo se vzorem kůra
já mám dveře od stavony a dobrý ,něco jako máš ty ještě s uzkejma naproti (mám dvě křídla)
stály cca 25000,-

04.06.2012, 22:12 |
Ales zkus vp trend - výplně
to radši zkus Perito, ale 100% je nejlepší to rozpříčkovat a zasklít.
Mazlig: to 100% - tak bych to chtěl, ale ke včerejšímu dni jsem poslal přes online formuláře 7 poptávek na různý firmy, 5 z nich už minulý týden a ty jsem včera poctivě obvolal a výsledek žádný. Všude mi cpou Perito výplně. Já to nechci, protože jsem si z těch asi 200 typů nevybral ani jednu.
Ty bys to nedokázal nacenit?
Potřeboval bych dveře viz. obrázek výše.
pošli rozměr a nacením ti to - problém je že s jedněma dveřma do Pardubic asi nepojedeme .o( + případné seřízení atd. chcet o někoho místního. - to nikdo neumí rozpříčkovat dveře ? ? perito je jednoduchý - pač to je polotovar, co se tam zasklí a po práci - ale rozpříčkovat takle dveře je 2 hodiny práce .o)
pošli rozměr sem
zrovna takhle členěné jsem dělal tady pro jednoho člena - polodekor, trojsklo, GU automat zámek, titan k5 vložka,
Mazlig: Pokud by to byla solidní cenovka, klidně si pro ty dveře do Kladna dojedu :oD
Stavební otvor:
100 x 207 cm na výšku je daný, šířka o nějaký cm případně půjde upravit - rozměr křídla 90 cm (to bych rád .-))
dvojsklo, případně trojsklo
dekor oboustranný
koule x klika, zámek - nějaký bezpečnostní, ale nic přehnanýho - mám tři okna z terasy, takže když tam někdo poleze, ať mi radši rozjebe co nejmíň :oD
Díky pane :-)
jo a hlavně - levý s otvíráním dovnitř (to je pro cenu asi jedno) :oDD
pošlu cenu zítra, dneska jsem v terénu