Navštíveno 1147x

03.06.2012, 12:25 |
swep Jak zavřu okno ve windows phone 7 mango? aniž bych "stokrát" mačkal tlačítko se šipkou zpět? třeba když prohlížím nějaký web, tak ten prohlížeč ukončím jedině tak, že se "proklikám" zpět až na úvodní obrazovku, to samé i v jiných aplikacích
tlačítko s křížkem v pravém horním rohu není
jsou dvě varianty: nejde to nebo jsem kretén já a i přes opakované googlení sem nepřišel na to jak
díky - je to WP7.5 mango na lumii 800
ja to resim klepnutim na ikonu win....

03.06.2012, 15:20 |
KFL Vyšoupní spodní lištu, klikni na záložky a pak ji zavři křížkem. Anebo jako Samantus.

03.06.2012, 15:22 |
swep no jo ale i když to zavřu křížkem přes záložky a i když stisknu ikonu win, tak stejně jsou okna pořád otevřena na pozadí - při delším podržení tlačítka zpět se zobrazí všechna otevřená okna - jak internet tak aplikace atd.

04.06.2012, 12:49 |
Zawe Sice jsou otevreny na pozadi, ale jsou uspany, takze to by melo byt v pohode. Tobe vadi, ze to tam vidis co?

04.06.2012, 13:06 |
Bucci swep: nemam wp7, ale takhle dnešní systémy fungují, aplikace je v paměti na pozadí a systém si to čistí automaticky...
doby windows mobile nebo palmu jsou dááááávno pryč

04.06.2012, 14:24 |
KFL No jestil chceš mít všechno zavřený, tak zavřeš záložky a dáš pak back. Tím se shodí IE.
Obecně se musí furt couvat šipkou až na začátek. A apošky nic nežerou, jsou ve standby režimu.

04.06.2012, 19:22 |
swep jo presne tak to je, znervoznuje me ze jsou na pozadi, ale pokud to nevadi a casem si je soft sam vypne, tak je to ok, diky za info, prijde mi to dost divne, ale asi s tim nic nenadelam