Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Párty stany - zkušenosti?

o Navštíveno 1376x o
o 01.06.2012, 10:08 | M.a.R.i
Ahoj,
jako přivýdělek mám stánek s občerstvením. Již dva roky využívám klasickej zahraní altánek 6x3m za cca 2000Kč z Makra, prostě ten nejlevnější šunt. Pořád drží. Akorát už je v tragickým stavu :).

Uvažuju o koupi něčeho bytelnějšího. Nůžková konstrukce, 3x6m se 4 až 6 bočnicema. Barva modrá, zelená, černá.

Na netu je spousta nabídek, ale ceny se brutálně liší. V DE se dá koupit již za cca 120EUR, v ČR od 5 do 30k.

Poptal jsem jednoho prodejce a dostal jsem tuto odpověď:

"stany v rozměru 3x6m máme pouze s nůžkovou konstrukcí.
Pokud Vás zajímá kvalita a výdrž stanu,tak se orientujte podle váhy.
Naše profesionální konstrukce je z oceli o síle 1,6mm. Stojny mají profil 4x4cm a sklady pod střechou jsou v řezu hranol. Celý stan má šroubované spoje ne plastové.
Stan v rozměru 3x6m - Profi , stojí 8500,-Kč a váží 69kg
3x6m - v běžném provedení stojí 5990,-Kč a váží 55kg (Stojny 3x3cm, síla stěny 1,2mm)

Porovnejte si váhu našich stanů s konkurencí a zjistíte,že stejně velký stan může vážit i o 20kg méně.( schází 20kg železa na konstrukci)"

Podle popisu mi přijde, že už je to stan který patří k těm hodně bytelným. Cena se zdá také přiznivá. Ale těžko porovnávat, neboť spousta prodejců hodně mlží. A navíc nevím, jestli by nestačil ten slabší za 6k.

Máte někdo zkušenost?

Díky
Lukáš

o 01.06.2012, 10:10 | M.a.R.i
případně typ na prodejce?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3322 sekund.