Navštíveno 10688x

Potřeboval bych radu, po výměně hlavního PC v kanceláři, kde je taky píchnutá síťová tiskárna mi nechce ani jedno PC v síti tisknout více kopií najednou, pokud zadám víc jak jednu kopii dokumentu, tak vytiskne jen jednou a konec. V pripade ze chci tisknout primo z hlavniho PC(serveru) tak vicenasobny tisk jde. Může mi někdo poradit kde by mohla byt chyba, uz jsem prosel kde co a porad nic... na serveru jsou win 7, na ostatnich pc jsou XP díkes

01.06.2012, 09:25 |
clown co si poridit neco, co ma v sobe primo sitovku, nebo aspon printserver .., tohle reseni je pomerne prezity .. :( jinak bych hledal problem v XP driveru .. co to udela, kdyz napojis tiskarnu primo k XP stroji ?
NEchci resit novou tiskarnu, ani zadnej printserver :-) Primo na XP jsem nezkousel, zkusim.
Kazdopadne tenhle tisk mi dela problem jen v officech, napriklad z ucetni Pohody to funguje vicenasobne a i z jinych programu....
XP Driver - zkusit novy ovladac ?

01.06.2012, 09:49 |
clown nebo i starsi :))
aha :-) kurnik to se mi vubec nechce s tim laborovat :-D

01.06.2012, 10:18 |
clown tak on je blbej napad mit jako printserver jakoukoli desktop OS masinu .. , do toho bych fakt nesel :) kor pod novymi OS jako Win7, kde je tri prdele ruznejch mist, kde muze byt problem :(
Clowne tady jde o 3 pc v siti + jeden neco jako server, takze nic velkyho :-)

01.06.2012, 10:48 |
clown no prave ... :)
domam mam taky na 3PC printserver :) ..
pac blbej secondhandovej kopis za 300 - 500 a mas klid :)
co je to za tiskarnu ?

01.06.2012, 11:33 |
clown OMG :)
se dost divim, ze na to maj pod Win7 vubec driver :)
ale jo .. na 30 papiru denne to staci
hele lezu jeste po webu .., s Win7 jsou dost problemy s tiskem pres zdileni :) hodne casto se sklonuje PDF creator .., nemas tam nahodou nejakej instalovaj PDF xindl od pohody ? ten to muze taky zabijet .. (bezne pada print spool)
pdf creator mám, ten pdf tisk v pohodě taky :-)
nahodou tiskarna uz je teda skoro stoleta, ale zatim funguje, tak proc menit :-D

01.06.2012, 19:29 |
sencom | Upraveno: 2012-06-01 19:29:59
za me cokoliv HP 1015 pryc z kanclu, je to shit a shitem zustane. Nepomuze ani nic typu 1022n atp, jsou s tim jen problemy... takze upgrade na neco vetsiho a rozumnejsiho bude cestou nejmensiho odporu.
HP 1015,1020,1022 - u všech problémy v kombinaci sdílení Win7 - Win XP nebo naopak. Vyzkoušeno dostatečně,máme jich u zákazníka několik stovek (dneska už tedy ne,většina vyměněná). Takže si kup aspoň HP 1102 či lépe něco co má LAN.
aaha, no jo, co se dá dělat, ještě chvíli to vydržím a pak asi přejdu na jinou tiskárnu, každopádně díky za info
psal jsem ti na ICQ, mrkni se