Navštíveno 12035x

Zdravím... Dnes kámoš sundal budíky na Octávě, čili odpojil vše co bylo potřeba a po zapojení zpět mu bliká immobilizer. Nevíte co s tím??

29.05.2012, 22:19 |
bafis nastartuje ??
Dával ty samé budíky zpátky?
U audi (rok 2002) jsem měl immo v budíkách...
jo nestartuje. Budíky dával stejné. Jen se koukal, kde vede immo. kabel.
nevíte?? Na vagu nám to napsalo slabý signál klíček, okroužek immobilizér, asi myšleno ten kroužek kolem klíče!!!
Já bych to viděl na nějaký povitažený PIN mezi spínačkou a budíky. Ptal jsem se elektrikářů v práci a teoreticky by neměl demontáží budíků být problém. I já vyhazoval na své Octě budíky a v pohodě jsem nastartoval. Kdy mi nešlo nastartovat a svítila kontrolka s klíčkem, když jsme blbě přizpůsobili nové klíče Vasem, ale pak se ukázalo, že jsou klíče nenaučené pro Škoda auto. Teď vše o.k. Jo a co vlhkost v budíkách. Slyšel jsem i z nedalekého servisu Škoda, že jim volal na podzim zákazník, že mu nejde nastartovat Octa II a auto dovezli do servisu, vytáhli budíky, nechali vyschnout a o.k.
No problem je na moji octě... konektor jsem taky prohližel a koukal na piny ale všechny sedi jak maj. Budiky už jsem měl před nějakym časem dole a vpoho a teďka mi to udělalo tohlo no.Budu muset badat dal.

31.05.2012, 07:52 |
Jozzo taky mi to dělalo na audině a asi někdy slabý signál za ty roky,naučil jsem se dávat klíček blíže čipem ke spínačce a nebyl problém:)
jak blíže ke spínačcce? Vždyť, jak ho tam strčíš, tak musí být, tak i tak v dobré blízkosti.?

31.05.2012, 10:32 |
Jozzo musí? nemusí:D co by muselo
jeste zlus namackat ten pin ima rucne
jak ho namáčkáš ručně? To jedině přes VAG a kódování ne?
hele me kdyz se vysral imobilizer u stary O tak sel namackat rucne najdi si to v navodu teda pokud mas i servisku
jo a kod ima byl na druhym klickukdyz se sundal ata nalepka
jo jo vím vím tatik to řešil na Peugeot 306 přes rádio namačkal ručně :) oka pohledám to dík za tip...