Navštíveno 1985x

29.05.2012, 13:22 |
hanx Brácha má internet a TV od UPC. Jelikož za to platí nehoráznou pálku měsíčně, chce TV zrušit a nechat si jen net. Volal na zákaznickou linku, tam ho odkázali na jkýsi formulář na stránkách. Jakýsi "kontaktní formulář" jsem po horkotěžkém hledání našel, ale nefunguje. Na zák. lince to nedovedou pochopit a pořád jen opakujou, ať vyplníme formulář. Jo a ještě jedna věc - na celých stránkách, ani při použití hledání, se nedá dohledat vůbec žádná informace o zrušení jejich služeb.
Jak to teda má zrušit když to v podstatě odmítaj?

29.05.2012, 13:27 |
eldik Ahoj,
já platil za internet + Tv od UPC zhruba 1000Kc několik let. uz me to nastvalo, zavolal jsme tam že chci oboje zrušit, že mám lepší nabídku. paní řekla že toto předá někam výš a hle, za 2 dny volali a od té doby za úplně stejné služby platím 350Kč měsíčně.
Takže asi tak.

29.05.2012, 13:27 |
mr.brain | Upraveno: 2012-05-29 13:31:06
Chvilka hledání
[ Link ] A mrkni do těch podmínek co je tam napsáno. Jestli o formuláři nic, tak sepsat nějaký dopis.

29.05.2012, 13:32 |
hanx eldik: tohle jsme řekli taky...
mr.brain: ano, tohle jsem našel, po kliknutí na ten link mě to hodí na hlavní stránku. Chrome a IE.

29.05.2012, 13:35 |
Pekys mailem, doporučeným dopisem výpověď služby.

29.05.2012, 13:37 |
Zdenek (A)
Taky jsem kdysi mel UPC. Volali mi, ze mi daji druhou sat. antenu za 1Kc mesicne. Tak jsem jim rekl, ze to beru, ale ze tu prvni drahou jim vratim. Manik na druhy strane chvili lapal po dechu. Pak povidal, ze to prej nejde. Tak jsem mu rekl, ze si je tedy mohou nechat obe a zrusil jsem smlouvu. Smula... ;-)

29.05.2012, 13:42 |
hanx Takže doporučeně zrušit smlouvu a potom znova žádat o novou službu, jen internet? To mi přijde takový divný, ale lepší než nic.. To už bychom se spíš porozhlídli jinde ohledně netu, přeci jen mě ta firma přijde celá nějaká divná s tímhle chováním..

29.05.2012, 14:43 |
AR Vážený kliente, výpověď smlouvy, prosím, zašlete dopisem (s vlastoručním podpisem) na adresu:
UPC Česka republika, s.r.o.
P.O.Box 53
130 11 Praha 3 - Žižkov
Výpovědní lhůta se řídí platnými všeobecnými podmínkami společnosti UPC, které naleznete zde.
UPC Česká republika, s.r.o., se sídlem v Praze, Závišova 5, IČ:00562262, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 187485
jinak ja před rokem a kousek rušil net od upc, na webu sem vyplnil form kdy to chcu utnout, pak mě to potvrdili a po uplynutí výpověďky mě to zrušili, pak jen info že jim mam poslat krabičky na tu a tu adresu.
No UPC ma fakt divny chovani... Jenze proste nic levnejsiho jsem nenasel :-/
mno muj švara stejně jako eldik...vytříbenou mluvou a dostatečně důrazně jim zdělil co se svejma službama mužou a hle najednou to šlo ;)

30.05.2012, 06:39 |
eldik Tazman: Přesně tak.

30.05.2012, 08:45 |
AR hmm no to je sice pěkné v okamžiku kdy si můžete vybrat, bohužel po brně kde to jede po kabelu a většinou je na jeden barák pouze jeden dodavatel si moc vybírat nemůžete, leda tak max ještě ksylika a to je z blata do louže.