Navštíveno 1480x

Ahoj mam problem nasel jsem na o2 strankach ze stavajicim zakaznikum navysi rychlost z 16 na 25 bez navyseni ceny jen se upisu na dali mesice. ALE :)
Kdyz si tam zjistim zda moje linka tohle zvladne tak mi napisou bohuzel vase linka jiz vyuziva maximum coz je 16 Mb. ALE kdyz prejdu na objednavky pro nove zakazniky dam tam adresu tak mi napisou gratulujeme vase linka zvladne 25 Mb :)
Je tady nekdo kdo mi to vysvetli nez tam budu volat nechci se nechat okecat :/ A mam pocit ze pred x lety kdyz navysovali na 16 z 8 tak mi to psalo taky ze moje linka zmakne 25 Mb tak mi nerikejte ze ty draty se najednou zhorsili :/
v druhém odstavci sis odpověděl, taky ti to psalo, že zmákne 25 a stejně ti to jede jen těch 16, na které navýšili, takže asi tak :-)

26.05.2012, 01:49 |
Draxx Zavolej si, ti to povi.

26.05.2012, 09:53 |
Pekys bud rád, já platim pořád 650/měs a mám 8Mb, že víc to tu neumí. I když mi se slávou volali, jak mi to zvednou, když si koupím za litr ten jejich modem, tak jsem jim to potvrdil a za pár dní zpráva, že bohužel :)
mají tam bordel, a začínaj mě pěkně srát. Platim 8Mb za to, za co upc posílá 60Mb. Bohužel wifiny tu stojej za hovno, a na adsl má snad O2 monopol. A to se bavíme o lokalitě Praha 9.
Pekys: nemají monopl, mrkni na ceny u t-mobile a zjisti si, zda to u tebe nejde, já jsem přešel od kyslíka k nim, loni v říjnu měli akci na net za 50% na 2 roky, takže teď mám ADSL za 245,- Kč :-) Sice jen 4 MB, neb tady na rychlejší nejsou linky :-( prej budou časem zlepšovat, ha ha ha, ale i tak, oproti 750,- Kč předtím u kyslíka, je to super. A i beze slevy je T-mobile o 50,- Kč levnější...
No a druhá zajímavost je, že u kyslíka mi šel net max. 2,5 MB, jinak to padalo, ale u T-mobile mi to jede 4 MB a nepadá :-), takže na to jsem taky dost čučel...

26.05.2012, 20:43 |
Cenda [ Link ] mám od nich dvě připojení. Je to stejně O2, ať už to přeprodává kdokoliv.
tak technicky to vždy bude zajišťovat kyslík, neb je majitelem ústředen, kabelů, ale samotnou službu, smlouvu, můžeš mít už s jinými ;-) a to levněji než kyslík :-)

26.05.2012, 22:05 |
Pekys Cenda: dík za link. Zkusil jsem jim napsat, tak uvidime. O2 me uz neskutecne sere.
pani tak sem taky zkusil to od cendy pisou ze 25 objednat muzu kolik to poleti netusim ale ta cena luxus takze nejdriv uvidim co nabidne o2 abych zustal kfyz se mi to nebude libit tak jdu na to od cendy

27.05.2012, 22:23 |
Cenda technika je stejná, dokonce přípojku zapojoval i technik od O2, jen faktury a podpora je od wia. Tak na co za stejnou službu platit víc. Ale oni vám to nezrychlí. Navíc u kyslíka se musí podepisovat smlouva na dobu určitou, pokud chcete lepší cenu. Tady je pořád a smlouva není vázaná termínem. Když vám 16MB připojení pojede 5-7, můžete přejít na jiný tarif a naopak. Změna smlouvy stojí kilo.

27.05.2012, 22:29 |
clown a kdyz se neco posere, tak si to prehazujou jak horkej brambor s O2 :((( a to jsem firemni zakaznik, co u nich nechava 25-50t mesicne .. :( sluzbu poskytuje ten a ten, provozuje nekdo jinej.., jo koukneme se na to .., problem neni u vas, u nas taky ne .., takze je na lince .......... aaaaaaaaaaaha, tak my na to mame 2dny a O2 dalsi dva .. jednalo se SHDSL. Takze ted uz rvu na O2 primo i kdyz je to o 2t drazsi .. :(