Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaké svíčky? (do auta :ú )

o Navštíveno 2166x o
o 25.05.2012, 18:09 | Midnite
Dobrý den pánové,
chci se zeptat jaké doporučujete zap. svíčky? Zajímají mě rozdíly (praktické a nééééé teoretické) mezi jednobody čí více.. Dále pak jakého výrobce preferujete? NGK, Brisk,....? díky moc za info (doufám, že se ozve Tuner number 2, nismo a spol :))

PS: jo jedná se o 1,4 s 80 koňama, takže nic extra, ale chci jí dopřát něco lepšího

o 25.05.2012, 18:44 | Newman
splitfire i s kabelama
o 25.05.2012, 20:43 | Tuner#2
Já jezdím po pár laboracích s Briskem, Championem a Boschem nakonec NGKčka a jsem max. spokojen. Prakticky o svíčkách nevím, vždy po sezóně před Mostem na ně kouknu a měnil jsem je nedávno čistě preventivně.

Obecně jednobod na starší auta co nemají tak silnou jiskru díky staršímu zapalování. Pokud už v autě z výroby byl 3bod, tak určitě zachovat.

Pokud s motorem není nic děláno, tak nechat to co doporučuje výrobce, pokud je třeba o dost snížená hlava, jiná vačka tak svíce o stupeň studenější. U NGK je to o číslo víc u Bosche a Brisku je to opačně.
o 25.05.2012, 20:53 | Seat Power
jedine NGK
o 25.05.2012, 21:37 | Kupinka
svíčky NGK
žhavičky Bosch :)
o 26.05.2012, 14:52 | Mr.Scully
Řešil jsem nedávno na BMW, dělají se pro ně NGK nebo Bosch, přičemž na NGK jsem četl daleko lepší reference.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.388 sekund.