Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Stavaři - pomoc

o Navštíveno 1521x o
o 24.05.2012, 18:38 | doronel
Jakou izolaci do podlahy pod beton? Polystyren prý "vyprchává" a Isover TDPT mě připadá dost drahý

o 24.05.2012, 18:45 | Kamil07
Co prosím tě znamená "vyprchává"? Kamarád chce teď dávat pod beton polystyren, tak ať zbytečně neudělá chybu.
o 24.05.2012, 19:02 | thepyroman
vyprchava jako by se vypari a zmensi objem tim padem pod betonem vznikne jakoby mezera.. jestli to chapu dobre..
harry a mas na mysli klasickej bilej nebo tvrzenej podlahovej?? ten podlahovej by mel byt stalejsi, ale sam nevim jen to ej moje domenka..
o 24.05.2012, 19:24 | Kamil07
Díky za vysvětlení. Ta jakoby mezera je nějaká mini a nevadí, nebo je to problém a dělá to nějakou neplechu? Díky.
o 24.05.2012, 19:42 | Lucni.konik
1) je to pod finální podlahy? Jestli jo, tak okolo zdí je stejně diletačka, tak podlaha klesně s tím polystyrenem, který se zatíží a krapet stlačí. Stejně jako se stlačí ISOVER TDPT. (já dával T-P).
2) do podlahy by měl přijít polystyren pro podlahy - né obyčejný. Nejlépe, když jsou peníze, aby se dal do podlahy XPS polystyren. Když není na XPS, tak EPS, ale podlahovej.Zátěž by měl mít určenou v projektu, či si je lze spočítat. Podlahové polystyreny isover taky nabízí.
o 24.05.2012, 19:43 | Lucni.konik
o 24.05.2012, 19:44 | Lucni.konik
Měl by taky vzít v potaz, jestli je to holá podlaha nebo je v ní podlahový vytápění.
o 24.05.2012, 20:43 | clown
hmm, a co na zatepleni balkonu ... ? plochej balkon, funkcionalisticka vila 12x2.5m plocha, ted je tam dlazba pod ni je 30 let stara zrejme IPA..

letos na zatepleni PUR penou (jako mam na strese) nemam, takze volim neco rozumneho :) a protoze je to z 1/3 nad obyvakem, chce to lehce zateplit a odisolovat.
Balkon je minimalne pouzivany, zadne kresla a pod.., buhuzel kdysi stavebne nesmysl :)))
o 24.05.2012, 21:08 | Tea
Do podlah s běžným zatížením se dává podlahový EPS 100Z, ten se během časového horizontu měsíců dotvaruje v řádu milimetrů. Pokud má EPS zachovat v čase tvar, volí se provedení "S" stabil zpravidla v tuhosti EPS 150S (Jedná se o "Z", ale pře nařezáním z bloků se nechá ve skladu časem dotvarovat.

clown: to chce vidět, ale řešit se to dá.
o 25.05.2012, 07:09 | Dudelina
harry: rozveď myšlenku...
o 26.05.2012, 18:36 | Honza2.016v
u pěny pozor s vlhkostí... otec jakožto projektant bombardován dotazy ohledně tý pěny objel pár veletrhů vzal si vzorky pěn a doma zkusil nasákavost- všechny sákly jak houba... což by u baráku nebylo gut, pokud by do střechy lehce teklo (stačí v zimě námraza pod krytinou..), nebo by se tvořil kondenzát..
o 03.06.2012, 23:09 | doronel
Dlouho jsem tu nebyl. Dík za reakce. Je to do podlahy na chalupu (kuchyň a chodba. Je tam podlož ze štěrku a na ní je cca 10cm základní beton a na tom je navařená IPA. Teď přijde ta izolace a pak beton a dlažba. Mám asi 15cm výšky.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.6191 sekund.