Navštíveno 1036x

o co jde? včera mi zablokovali účet na aukru a to sem nic neudělal, žádnej mail, ani trocha slušnosti, nic... Tak jsem zjišťoval, co se stalo a napsali mi, že mám spojitost se zablokovaným účtem (tím myslí bráchu, který má zablokovaný účet, protože měl něco dořešit a druhá strana, ačkoliv to bylo v jejím zájmu, nespolupracovala, tak se na to pak vys...) Jde o to, že jsem tam víc jak měsíc normálně prodával, ale chodil jsem na počítač k bráchovi, protože jsem se stěhoval a nemám tam dořešený připojení. Zná někdo dokonale jejich pravidla nebo ví jak na to? Našli to podle IP adresy, ale proč to trvalo tak dlouho? (Ještě k tomu bráchovi, žádný podvody tam nedělal, měl hodnocení 99,6 procenta a jenom nedořešil jednu reklamaci, protože dva měsíce kontaktoval kupujícího a nic...)

23.05.2012, 23:26 |
DaveX Řešil bych to z aukrem..
To dělám, ale při jejich rychlosti to bude trvat dýl a nebude špatný si nechat poradit, jak to řešit co nejlíp... Jo, jinak dík za super radu, na takovou jsem čekal :-)))

23.05.2012, 23:48 |
DaveX Jenže já to beru z hlediska toho, že tady stejně nic nevyřešíš. Nakonec ti nezbude nic, než to řešit s aukrem. Když je v tom brácha (tím pádem i ty), nevinně, tak bych to nijak neřešil a počkal na odblokování.
to je jasný, ale pokud by měl někdo znalosti a věděl, jak s nima jednat, protože se mu něco podobnýho stalo, tak si nechám poradit, protože prej často odpověděj i za 5 dní a to jak si sám umíš spočítat, si vyměníme pár e-mailů a je měsíc v hajzlu...

24.05.2012, 07:53 |
bafis Neurychlis to, odpoved 1-2 dny a pravdu maj vzdy oni. Takhle to tam proste funguje ;-)