Navštíveno 927x

kluci nenasel by se tu nekdo z usti nad labem? vybral sem tam pritelkyni auto a mam to cca 300km, a shanim nekoho, kdo by byl ochotnej na to zbezne mrknout, jestli vubec ma cenu tam jezdit.. vyrovnali bysme se bud osobne, kdyz bych tam pak jel a nebo bysme to nejak vyrovnali na ucet atd.. diky

23.05.2012, 20:53 |
bafis jedine sam velky P3RF3KT je ten pravy...
jiak provedu sebevrazdu a dam sem odkaz, treba nekdo ma zkusenosti s bazarem atd.. poznamky typu ze to je VW a SDI co nejede preziju :-D
[ Link ]
Jsem schopnej ti ho v pátek okouknout.O autobazaru nevím nic.Kdy si jsem tam chtěl kupovat Tuarega ale nakonec jsem koupil jinde.Ale jednání bez problému.
kluci zejtra budu volat jeste na jedno v praze, sice o generaci starsi, ale to az tak nevadi, tak uvidim jak dopadnu a dam pak sem vedet a domluvili bysme co dal.. ale byl bych nekomu fakt vdecnej, je to pres celou republiku a mam za chvili statnice a nemam tudiz moc casu.. :-/

24.05.2012, 10:11 |
Kapka (M)
Johaník...
Johaník ale na autě prd pozná :-)
Johanik strašně moc pracuje mi včera řikal :-D Sjedu ti na to dneska koukout a až budu u auta zavolám ti na tel. co máš pod nickem :)
a jelikož mě tenhle obor živí tak narozdíl od johana na tom i něco poznám :D
jo jinak ten bazar je naprosto děsnej, byl sem tam jednou a doufal sem že už tam nikdy nebudu muset ale kvuli tobě se překonám :-D
tak toho si cennim.. :-D zejtra jedu mrknout na jedno polo do prahy a kdyz bude na hovno, pripada v uvahu to usti.. díky moc
tak ja sem ukol splnil ted uz stačí jen vybrat :)