Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > D: Internet + tablet

o Navštíveno 1163x o
o 22.05.2012, 21:01 | relax
Zdravim, nafasovali jsme v práci tablety a tak si pohrávám s myšlenkou, že bych si pořídil simkartu a internet ... co kdo nabízí neni až zase takovej problém dohledat, ale zajímalo by mě jaký máte zkušnosti s pokrytím jednotlivejch operátorů a druhá věc je velikost fupu ... nemam vůbec představu co kolik, sežere. Rád bych itenrnet využíval především na běžný surfování, sem tam pustit něco na youtubu nebo nějakej seriál, občas třeba využít jako navigaci apod... bude na to stačit 500 mb měsíčně, nebo je třeba víc ? Případně pokud by někdo doporučil konkrétní produkty, budu jedině rád. Díky za rady a postřehy.

o 22.05.2012, 21:13 | C...arlos
mám 150mb a je to docela málo, ale využívám v práci wifi a doma taky, takže těch 150 mám tak když jsem někde na školení, nebo dovolené atd. řekl bych, že při šetrném zacházení může být těch 500mb akorát, ale na žádný vyskakování to není. Je možné, že tento můj názor někdo vyvrátí
o 22.05.2012, 21:16 | relax
v práci mam stolní pc s internetem a wifi, doma taky klasickej net ... takže využití by bylo z velký části právě mimo práci a domov ... což zase toli času neni.
o 22.05.2012, 21:17 | TROY
tvl já když vidim ten traffic co udělaj tablety na síti tak 500 MB jen tak tak lízneš
Samo že dost závisí jakej jsi user - nejvíc žere samo že streaming apod
o 22.05.2012, 21:27 | relax
TROY: a z jaký strany to tak tak líznu ? :) ... jak řikam, internet mam k dispozici v práci i doma, takže to neni, že bych ten mobilní internet využíval 4 hodiny deně, 31 dní v měsíci. Ale zase bych nerad abych se 3x připojil, 3x pustil nějaký video a měl útrum.
o 22.05.2012, 23:23 | Drtič
Mám do tabletu FUP 1,5 GB od Vodafonu, cenu ti nepovim, pač mám sloučeny 4 simky na jeden firemní paušál, ale co ti povím je, že těch 1,5 GB je pro mě hodně málo. Stačí pár videí, sem tam nějaká hudba, sem tam facebook a mám to pryč za tři týdny. A to doma používám wifi, jinak bych to měl pryč za týden.
o 23.05.2012, 09:04 | relax
To jsi mě moc nepotěšil, zase do toho nechci vrážet nějaký větší peníze. Tak holt budu muset přemýšlet co spustim a co ne ...
o 23.05.2012, 09:07 | muSlim
3GB je málo do tabletu...
o 23.05.2012, 12:15 | Nismo.Power
3gb je +/- akorát na měsíc tabletu.... použivám ho hojně a pohybuju se kolem 3gb..... nécméně 10gb je lepší rozhodně :) mám vdf, kdybych si měl ted vybrat tak beru o2
o 23.05.2012, 12:56 | relax
Nj jenže při 3gb už se dostávám na ceny kam jsem se za občasný využití dostat nechtěl, holt nezbyde něž vyhledat v případě potřeby wifi, nebo pužít simku z firemního telefonu...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3119 sekund.