Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Flashka

o Navštíveno 1611x o
o 21.05.2012, 21:05 | Jerry.s
Zdař lidi, prosím vás nedokázal by někdo poradit? mám v autě autorádio s USB na flashku. Před pár dny mi ale autorádio přestalo flašku načítat a na displeji se objevilo N/A USB. Když ji strčím do PC tak se sice ukáže že jsem ji připojil, ale už se na ni nemůžu dostat.
Prostě vyskočí okýnko "vložte disk do jednotky"
Když ji zkusím naformátovat tak te tváří jak kdyby nebyla zasunuta v usbéčku. napíše to v jednotce F: není disk. a blablabla...

Myslíte že ta fleška z ničeho nic zkrátka odešla? nemůže to být třeba rádiem? nerad bych koupil novou a za pár měsíců řešil stejný problém..

o 21.05.2012, 21:19 | clown
no flashky odchazeji ..
vzhledem k cene se neni cemu divit ... rocne jich vyhodim takovych 5 :)

zkus tohle..., co to udela
[ Link ]

samozrejme odpojujes flasku pri vypnutem radiu, nebo odpojenim na pc :))
o 22.05.2012, 00:25 | Tuner#2 | Upraveno: 2012-05-22 00:26:17
Jako šášula...

clown: To tady nedělá nikdo viz. nějaká minulá debata kde jsem byl za blba co napřed kliká na bublinu a až pak vyndavá flashku z portu ;)))
o 22.05.2012, 00:32 | clown
Tunere Tunere ... :))))))))))))
az zabijes zase 4GB flasku za 200, ktereou si mezitim 2 mesice vozil pod kobercem v aute, tak zaplaces :)))

frajer dnes cistil na servisu auto .. nasel 2x HDD a 3x usb flash .. :) neresim, spotrebak ... :)

i kdyz mi ted serou 4GB a 8GB kingstony, nejak ztraci data .. i funglovy :( a radia je vidi a pak nevidi, takovy, jako, kdyz se ztraci zem pro napajeni samotne flashky .. :)

ale mam novinku, koupil jsem po cca 10kc USB > micro SD .. :) mam toho asi 5ks .. to se tak krasne ztraci :)))
o 22.05.2012, 00:37 | Tuner#2 | Upraveno: 2012-05-22 00:38:57
Spotřebku ven čert, zahodím a jedu na jinou, ale serou mě ty data. Když si něco neseš domů z práce a doma prd :-/

NJ i u Kinga holt musíš odpojovat napájení a nebejt prase :))
o 22.05.2012, 07:40 | clown
data uz nenosim .. SKYDRIVE / google disk to resi :)
o 22.05.2012, 09:03 | Dave1984
jak vy to děláte, používám tři flešky současně, sem tam měním za větší a nikdy mi žádná neodešla, ani jsem nešlyšel, že by mu odešla fleška do věčných lovišť :-) a to v autě používám jednu cca dva roky v rádiu, většinou beru Kingstone, nebo A-data
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2528 sekund.