Navštíveno 2296x

Zdarec hledám někdo kdo dokáže sehnat nářadí od Wurtha. Konkrétně by se jednalo pneumatický rázový utahovák + možná gola sadu. Pokud se někdo najde, tak mail: kincmar@seznam.cz

20.05.2012, 15:26 |
Nora proč zrovna würth?? jev něčem spešl?? jaké máš požadavky?
Pracoval jsem s několika kousky právě od wurthu a nikdy s ním nebyl problém. Co jsem zkoušel tak měl i větší povolovací sílu o proti jiným. Ale nevím co to bylo zač ty jiné utahováky.. Požadavek je výkon a vydrž :)

21.05.2012, 09:52 |
Nora kolik potřebuješ Nm, jakou velikost čtyřhranu, jakou velikost těla? Jak často ho budeš mít v ruce během dne (od toho se odvíjejí hmotnosti pistole)

21.05.2012, 10:32 |
Pajk Kámoš dělá pro Wurth, jezdí Olomouc a okolí. Se můžu zkusit optat, popřípadě dát kontakt, jestli je pořád zájem. Myslím, že bx s tím neměl problém.
vali se mi gola mala i velka muzu nabidnout nova nepouzita blisi info na meila roman.bajker@seznam.cz
Nora : Velikost čtyřhranu 1/2", kolem 800 Nm . Využití je dá se říct každý den.
Pajk : Záleží jak velký okolí jezdí, jsem z Brna :)

21.05.2012, 15:22 |
bsexy Hele dyt v Brne ma Würth pobočku viz.
[ Link ] Normálne tam zajdi a oni ti ukazou rovnou co maji. goly tam budou mit urcite skladem a ten utahovak mozna taky. Navic si to muzes osobne prohlidnout. Pokud potrebujes fakt profi naradi co ti vydrzi dlouho, tak do toho wurtha bez. Mam v servisu pneu utahovaky a goly od wurtha a drzej jak zidovska vira.

21.05.2012, 16:51 |
Nora v Brně máme pobočku, můžu zajistit cokoliv od Bosch, Chicago Pneumatics, DWT, Gedore, Hazet, KS Tools a Schneider.
Mrkni na jejich stránky, vyber podle požadavku a můžu udělat nějakou nabídku.

21.05.2012, 18:35 |
Pajk No Brno nejezdí 100%, ale tak třeba by se dalo domluvit na poště nebo tak něco. :/
Tak přímo do wurthu není problém zajít,ale vím že jsou obchoďáci co umí udělat i lepší ceny než ty co jsou na pobočce