Navštíveno 3882x

19.05.2012, 12:35 |
MH13 Vím,že hodně lidí jezdí do Polska pro autodíly a autodoplňky.Jedu na týden na dovču do Náchoda a chceme jet i do polska,slyšel jsem o polských autoburzách,autovrakovištích a různých autoprodejnách kde se dají nakoupit díly za dobré peníze. Zajímali by mě věci okolo Fordu a doplňků na Fordy.Myslím,že mi asi nikdo nic moc neporadí, ale zkusil jsem to:-)
Třeba je tu někdo kdo bydlí v okolí polských hranic a nebo náchoda a vyzná se...

19.05.2012, 17:38 |
choze Pokud budes cokoliv kupovat starsiho, tak si to poradne prohlidni jestli je to OK. - klid ne to prohlidni vicekrat, nemusíš totiž hned napoprvé poznat ze je neco špatně. Umi fakt dobre maskovat.
bydlím 40 km od Náchoda
občas jezdím do Polska ,viděl jsem spíš poklice,potahy,koncovky výfuků a takový ty kraviny
(běžný trh za hranicema )
samozřejmě tam jsou normální prodejny autodílů cca to co tady jen o fous levnější (což se pro pár drobností ani nevyplatí)
co říkal před pár lety jeden známej - když sháněj více dílů na opravu havárky tak jedou hluboko do Polska a nezřídka i do Gliwic
a jeden klempíř říkal e si nechal přivést 1/4 karoserie
někdo mu to domuvil a polák to snad i dovezl
prostě nečekej že za hranicema je něco extra
pokud má někdo konkretnější info tak by mě to taky zajímalo

20.05.2012, 10:44 |
Rudi stačí si projet allegro a pak si vybrat, ceny tam jsou celkem dobrý, když něco opravuješ