Navštíveno 1523x

Jak mam vypnout to hlasove ovladani, kdyz zmacknu velkej prostredni cudl. Nekusecne mne to rozciluje, kdyz neco delam, neustale to vyjizdi. Zkousel jsem uz povypinat primo v te funkci snad vse. Odinstalovat to take nejde :( nebo?

18.05.2012, 11:38 |
Bucci vestavěný funkce odinstalovat nejdou, jdou ale skrýt (i když nevim jestli to je tvuj případ) v ICS
Mě se hlasová funkce aktivuje u SII až po dvojitém rychlém zmáčknutí toho tlačítka takže se mě ještě nikdy nestalo že bych si ho nak omylem spustil.Při jaký aktivitě se ti to takle spouští?

18.05.2012, 17:14 |
Rajdlos | Upraveno: 2012-05-18 17:16:22
Kdyz zmacknu prave jen jednou prostredni. Takze je mozny ze je v pr.. tlacitko. Uz me to neskutecne otravuje pri kazdem zmacknuti to tam vyjede. Ja mam celkove nejakej debilni kus, vypadava mi volani, kouse se, resetuje, zapina se mi rezim letadlo atp.
presne tak. tohle se spoustu po dvojitem zmacknuti tlacitka. ja na tuhle funkcni prisel asi po pul roce pouzivani :))
Taky dotaz na Galaxy Ace pouze ale to bude stejné,
jaký používáte Viewer na fotky, to co tam je mi je rovná dle nějakého divného data a ještě pozadu a nejde s tím nic..

19.07.2012, 18:54 |
Bucci Jelly Bean, standardní galerie... a spokojenost :-) (nexus s)