Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > dotovanej telefon-vyber

o Navštíveno 1557x o
o 17.05.2012, 20:28 | tappaja
Mam moznost si vybrat z nasledujicich:
HTC Evo 3D
Sony Ericsson Xperia ray
HTC One V
Samsung Galaxy W

prolejzam to horem dolem a nejak nemuzu vybrat. Tak bych nerad prebral.
Mozna by me bavil HTC evo 3D, ale nejsem fandou HTC, Libi se mi Xperia Ray, ale nejsem si jistej tou velikosti.
Ty posledni dva jsou tam vicemene do poctu, nicmene taky maji neco do sebe.

ma nekdo nejakou osobni zkusenost? Hry na tom parit nehodlam, spis volani, SMS, klasika.
Dikec!

o 17.05.2012, 20:30 | muSlim
O Ray som písal X-Sat-ovi inde, ten za mňa fakt nie. Z týchto ťažko radiť... :-/
o 17.05.2012, 20:57 | TROY
evod 3D nebrat
ray moc malej
one V jak takž
galaxy W to je jak ACE
tudíž nic nebrat :-)))
o 17.05.2012, 21:05 | Unihero
mám HTC Wildfire S a max spokojenost. přemýšlel jsem na HTC Desire S.
o 17.05.2012, 21:11 | CRK
z těhlech mrzáčků bych vzal asi 3D, ale je to trochu cihla (myslím váhu)
o 17.05.2012, 21:12 | Cenda
když na tom nehodláš pařit hry, ale používat to převážně jako telefon a z nouze i ostatní fce, tak bych šel zrovna pro ten Ray. Mj. i kvůli výdrži a velikosti, 3,3" je v klidu. Net a maily na tom asi běžně mastit nebudeš, tak na co tahat větší a o 70% těžší telefon.
o 17.05.2012, 21:20 | C...arlos
Já doporučuju EVO, mám ho a můj dojem z váhy je ten, že jsem spokojenější, než kdybych měl SII, to je takovej list papíru, neforemnej v ruce. Je to jen můj názor, ale jen jsem chtěl říct, že váha není někdy na škodu.
o 17.05.2012, 22:18 | DaveF
hmm, něco podobnýho jsem řešil, ale nakonec jsem dosáhl bez doplatku na Galaxy S2, což byla asi největší jistota.

Z funkčnosti (proti E71) jsem nadšenej, z ovládání dotykáče už o dost méně...
o 18.05.2012, 08:08 | noname | editace
To jsem zvedavej, co vyberes. Take tak trochu resim, jak nahradit muj kram. Mam Galaxy Ace. Velikost a vybava super, ale tragicky malo pameti a hodne slabej vykon. X-Ray vypada dobre, ale trochu bych se uz bal velikosti. Velikost je podobna jako ma Ace, ale je skoro o 7mm uzsi, coz uz bude naprd pri psani na qwerty klavesnici s telefonem na vysku. HTC One V by byl asi lepsi rozmerove, nabizeji ho s Androidem 4, ma 4x vetsi pamet nez Ace,..... ale zase se mi nelibi designove. Takze proste take nevim, proto si pockam na tvuj vyber a naslednou zkusenost ;-)
o 18.05.2012, 08:09 | Zdenek (A)
Jezis! Ja jsem "noname"! Daryleeeeeeeeeeeeee! Co to zase je??? ;-)
o 18.05.2012, 08:12 | tappaja
No vidim to na toho Raye...
o 18.05.2012, 08:17 | Zdenek (A)
Hmm.... jsem zvedavej, jak se ti na tom bude psat na vysku. Na Ace je to uz hodne na hrane a delam dost preklepu a Ray je uzsi. Zacinam tihnout k vetsimu telefonu, ale je to boj. Nechce se mi tahat velky padlo. Ale treba Xperia Arc je krasnej kecafon, nicmene 125x63mm je momentalne stale jeste nad moji psychologickou hranici (i cenove) :-)
o 18.05.2012, 08:38 | nome
pokud máš malé roce a prsty tak je Ray v pohodě, já osobně bych bral Evo protože i když sem prcek tak se mi na Ray nepovedlo za pul dne napsat slovo bez překlepu...
o 18.05.2012, 09:35 | muSlim
ako nome, toto hovorím porád dokola a nikto mi nechce veriť... a to nemám nijak extra veľké packy. Proste pre normálne ruky je NEPOUŽITEĽNÝ ten telefón, neide o 3.5" ale o to že to je WIDE display, takže je úzky ako vchod do mladej pany :-)
o 22.05.2012, 00:24 | Dr.T
zdeny :-) já na ace nedám dopustit. vše v pohodě. již před půl rokem jsem ti říkal ať tam dáš cm7 ics final jusada, šlape jak blbé, vše bez potíží. i teď píši z něj. trochu odladit pro své potřeby a pořád jedu. 1x za 2-3 dny restart ať vyčistí paměť a pohoda. pocitově rychlejší než s2. jediná nevýhoda - nyní v létě když je moc světla tak venku horší čitelnost - světlé až bílé pozadí a černé písmena to řeší částečně, na podzim zase zpátky černý styl. baterka vydrží 2 dny v pohodě pokud nelezu na net. jinak 1 den. a mám v něm vše co používám - cca 85 aplikací :-)
3D je veliký a málo aplikací, cm7 ani miui není
ten další htc - displej nic moc...
o 22.05.2012, 00:29 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
vyber to co je dobre prodejny a strel to :-D
o 22.05.2012, 09:32 | Zdenek (A)
Dr.T: Ja vim... ja vim... Procitam si ruzne diskuze na tema jinych ROMek, ale kazdej si furt na neco stezuje, nic nema reference, ktere by se blizily k plne spokojenosti. Napisu ti zase nejakej mail ;-)
o 23.06.2012, 23:00 | cupra.165
Jaky nakonec vyhral? :-)
Mne se zacala zasekavat zastarala N95 8GB a jsem pred vyberem nastupce. A musim rict,je to peklo,co vybrat. :-/
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3207 sekund.