Navštíveno 1488x

je nejaka moznost jak stahnout sms s galaxy sII je na nem praskly lcd a potrebujem se dostat k sms,zkousel jsem to vyexpedovat v aplikaci samsung kies.ale je to necitelne....dik
Leda připojit k TV a tu SMS si přečíst.Pokud teda máš tu MHL redukci
tohle me nenapadlo neni to muj tel.zjistim dik
tak redukci nemame k dispozici,vyexpedoval jsem soubor v kiesu s priponou sme ,da se necim otevrit

17.05.2012, 13:32 |
clown zlatej Symbian :)))

17.05.2012, 13:33 |
Brnďa
Co třeba MyPhoneExplorer? Je celkem dřina to nainstalovat (různé ovladače atd.), ale pak s tím přistupuješ normálně k telefonu. Z Galaxy I si tím stahuju SMS, soubory, kontakty, všechno.
já bych si přes odina udělal komplet image celý romky, telefon bych hodil přes recovery poslepu do továrního nastavení a po opravě bych tu romku nalil do telefonu a měl bych vše jako naposled ;-)
mr scully myphone explorer zkusim,dik.nismo opravovat se telefon nejspis nebude vzhledem k cene dilu,potrebujem precist 1sms :) dik
Mr.scully ten phoneexplorer musi byt nainstalovan i v telefonu aby to fungovalo?nezbude nez koupit tu mhl redukci..zlata nokia :)
Hele, to bohužel nevím, je to možné, že to chce nějakou klientskou část i v mobilu a pak by tohle řešení asi padlo, no :-/
bubakk: Pokud by ses nerozhodl telefon ve finále spravovat a chtěl jej střelit, tak dej vědět, možná bych měl zájem ;)

18.05.2012, 14:48 |
codexx | Upraveno: 2012-05-18 14:50:56
[ Link ] Nainstaluj si tooly a drivery a pripoj tel.
Na telefonu je jedina podminka - nastaveny USB debug mode.
Misto displeje telefonu muzes pouzit monitor PC.
Pokud bys byl v Praze, muzu obsah telefonu stahnout na pockani...

18.05.2012, 14:52 |
vomy7 Jj phoneexplorer musí mít aplikaci i v telefonu;)

18.05.2012, 15:39 |
bubakk | Upraveno: 2012-05-18 15:48:37
macomb tel neni muj tak nevim jeste se zjistuje coa jak..
codexx dik vyzkousim ale nevim ten usb debug mode.predam tvou nabidku majiteli prahu jezdi tak kdyby to bylo aktualni tak te zkontaktuji.dekuji
codexx to je aplikace k instalaci do mobilu?moje znalost anglictiny neni moc ok