Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > home domaci kino rada

o Navštíveno 937x o
o 17.05.2012, 12:23 | xenonman
poměrně hodně lidi se tady v této problematice vyzná, takže si nechám rád poradit

jedná se o domací kino - dodnes mám yamahu 7+1 a chtěl bych zase něco novějšího

podmínky jsou snad jen zachování onoho 7+1 a spolehlivost...

jaká máte zkušenosti?

o 17.05.2012, 12:32 | Dudelina
Máš místo na sloupovky a vzadu regálovky? Nebo jen na malé satelity?
o 17.05.2012, 12:40 | clown
spis co yamaha nema a co potrebujes ?

ono moc krome HDMI 1.4 se moc toho nedeje ..samo podpora DD-HD, DTS-HD, ale to asi mas u ted
o 17.05.2012, 13:03 | xenonman
yamaha jede dobre, jen me prijde uz jako dedeček pač je min 6 let stará :-) tak jeslit uz zase není něco posluchově zajímavějšího

prední sloupy, central a 4x pak malé satelity na 8 omech, vyrobce Jamo neřeknu ted označení

aktivní woofer od yamahy
o 17.05.2012, 13:21 | clown
a za 6 let si vyuzil 7k 2x .. (kdyz se to nastavovalo) .. pak 5x 6.1, jinak zbytek 5.1 :)))

samo ideal by bylo vyhazet vsechny repra a nasadit vsechny efekty + hlavni uplne stejne, idealne z jedne davky vyroby .. , nejdulezitejsi je samo centr, ale ten jaksi sloupove moc nesedi u TV :))

priznam se, ze krome absence HDMI mi doma na AV cca 6 let stare Yamaze RX-V659 nevadi .., na druhou stranu, zase kvuli 2x tydne pustenemu MM centru nebudu resit AV, co umi propoustet signal HDMI skrz i ve vypnutem stavu do TV.
o 17.05.2012, 13:22 | Tuner#2
Napřed napiš co přesně máš aby jsi nešel do něčeho nového a horšího... Zatím jako clown. Dej typy mašin a beden a jakou máš cenovou představu.
o 17.05.2012, 13:27 | clown | Upraveno: 2012-05-17 13:28:39
jako muze jit
vytahne 100 papiru na AV + kabelaz, pak neco pres kilo jeste prihodi na pekne Paradigmy :))

Tuner furt se to pocita
zes za 20, k tomu repra predni za 40 ?, tedy 1:2 ? :)

ja mam vybrano .. ale na ROTEL, nemam ..

na druhou stranu, mam lekarsky potvrzeny standardni sluch vuci svemu veku pod 40 let, bez rozdilu L-P ucho, dole pod 200Hz, mam .5dB rozdil.. takze si nadstandard porizovat nebudu, bo pulku veci nevnimam :)

a na masirku si nehraju .. pac dnesni masirka je all in one zarizeni s pripojenim na ipod :)
o 17.05.2012, 13:28 | xenonman
jen se ptam, práve jesli to má vyznam, ok juknu doma na modely co mám a napiši, jo je k tomu ten mikrofon co dás do prostřed místnosti, naladí si to samo ty repro vzdálenost atd :-)
o 17.05.2012, 13:31 | clown
xen .. jj a pak ti na LCD sviti neco o kalibraci .. :)))
ten mikrak je zradnej .., pomerne dost casu si myslel, ze mam jeden nebo druhej repro mimo fazi .. :)) debil jeden jsem na to koukal asi 20 minut, nez jsem odsunul zadni efekt 15cm od zdi :)
o 17.05.2012, 13:42 | Tuner#2
clown: Já používal kdysi pořekadlo, že zesík a CD přehrávač má dát cenu beden, je to v podstatě totéž ;))

xenon: To má kde co a jak píše clown svěřil bych tomu max. změření vzdáleností (což umí sakra přesně navíc to správně nafázuje woofer), ale hlasitosti a nebo šahání do křivky vždy OFF!!! hlavně tam kde je hodně odrazivých ploch to dokáže paseku a jeden velký průser.
o 18.05.2012, 07:55 | xenonman
tak mam rxv 650 :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.298 sekund.