Navštíveno 1267x

Panove tohle asi bude nejdivnejsi dotaz zde ale potrebuju poradit jakej parni hrnec (ne papinak) cena maximalne 2500 kc aby tam sla varit ryze mate nekdo nakej doma nebo s nejakym zkusenost pls poradte :(
Tak jestli to mas primarne na vareni rejze, neznam nic lepsiho nez "ryzovar"
Uz se to tady probiralo kdysi. A myslim, ze i parni hrnce.

17.05.2012, 00:52 |
Tendr Máme tenhle, ale jelikož rýži moc nemusím, tak ho používá prakticky jen kamarádka.
[ Link ]

17.05.2012, 10:51 |
clown Mame v rodine dva Baumaticy a velka spokojenost .. cca 4r v provozu 2x tydne oba.
Ac jsem pred tim ryzi jedl jen v rizotu, tak ted ji naopak zeru skoro porad. Mesicni spotreba na jednu domacnost o 3 lidech cca 2 - 3kg ryze :)
Kupuju jasminovou u cinanu v 10kg pytlich :)
V hospode si fakt uz rejzi nedam .. :) Mozna tak u cinanu a to jeste jenom tam, kde jeste vari na pare :)))

17.05.2012, 11:22 |
Atrey používáme už 2 roky tenhle
[ Link ] , rýže se dává do misky a ostatní klasicky položit volně, vařím v něm cca 3x týdně. Pro 2 osoby stačí jen 2 části, tu třetí používám až při více porcí.
mam Tefal nejakou vyssi radu a uz byl 3x na reklamaci... asi nelze soudit podle jednoho vyrobku, ale ja z opatrnosti uz Tefal nekoupim
nejde o to, ze se nemuze objevit problem - vystupni kontroly se moc neresi, je to spotrebka, ale to, ze mi ze servisu prijede vyrobek s opravenou jednou vadou (vymena termostatu) a po naliti vody netesni a vse vytece ven, to mi prijde jako lajdactvi
takze neverim Tefal servisu