Navštíveno 22968x

12.05.2012, 07:52 |
Bingi Podařilo se mě udělat supr kup na parrot ck3100, kdy mi jej pán poslal bez napájecího (4pin) a toho širokého (10pin) kabelu. Nemáte to někdo po ruce? Potřeboval bych zjistit kdyré piny jsou napájení, mute a linkový výstup. Jsou to ty dva konektory na obrázku. Moc díky

12.05.2012, 07:59 |
Augi Takže jsi koupil kradenou věco, je Ti to jasný, že? ;-)

12.05.2012, 08:03 |
Bingi no nevím, myslím že rychlejší by to bylo v autě ustrihnout ty svazky než je přes pojistku vypojovat. Navíc mě pán poslal misto toho kabel s ISO konektory od rádia. Navíc že by display a mikrofon pracne poctivě demontovaval a na jednoduché vytažení kabelu se vykašlal? Tomu sám nevěříš :))
Rok mi to tady leží, pan chvilku komunikoval ale potom to utichlo..
pán nesmí s Mírova telefonovat a internet má taky na samotce zakázanej :)

12.05.2012, 08:28 |
Bingi | Upraveno: 2012-05-12 08:29:02
hoši, očivdně to čorka není, v tu dobu prodával i Transporter, ze kterého to údajně bylo. Ted už je to jedno. Zazdil mě a já teď potřebuju to HF namontovat.
Díky za radu/ foto těch konktorů s barvama kabelů

12.05.2012, 08:45 |
Augi Žena to má v autě, ale nevím, co máš přesně na mysli, takže nevím, co Ti vyfotit ;-)

12.05.2012, 08:48 |
Augi

12.05.2012, 08:52 |
Bingi Díky Augi, já bych právě potřeboval vědět do kterých pozic ty konkrétní kabely vedou. Ale jestli to má v autě, tak to zbytečně nerozdělávej, snad se ozve někdo kdo to bud montuje, nebo má po ruce v krámě..
mam to v aute a horsi kram jsem nezazil :)) dela to vsechno mozne, jen to nevola tehdy, kdyz zrovna potrebuju :))
Mám 3100 v pěti autech a fungují naprosto excelentně. Až se mi vůbec nechtělo věřit, že ta konstrukce vznikla opravdu v zemi, kde je vrcholem techniky správně uvařit šneka a žábu k večeři, což aplikují i do autoprůmyslu :-D
Jinak schéma bývalo na stránkách parrotu a jestli už není, tak Ti to sem nascanuju....
asi mam patecni kus :) zkousel jsem v tom nekolik firmwaru a vetsinou tomu jen sviti displej a nic to nedela nebo kdyz nekdo vola, tak se to kousne :) a dela mi to s obema telefonama...

12.05.2012, 13:31 |
Bingi hoši díky, ale to schéma mi nepomůže, potřebuju zjistit která barva kabelu kam vede(na který piv na jednotce)
JInak jsem Parroty jednu dobu instaloval, cca 100 jsem jich mohl nainstalovat před mnoha lety a nikdy si nikdo nestěžoval. Asi fakt blbý kus. Jestli ti svítí display, tak zkus zkontrolovat kabel s tím minikonektorem co je v displayi, to je slabé místo. Potom se může něco takového dít..
ako radek.613, máme to v desiatkach firemných áut a nikdy žiadny problém s nimi nebol...

12.05.2012, 16:28 |
Bingi supr, to jsem přesně potřeboval. moc díky

12.05.2012, 19:28 |
clown mam cca sesty, ve firme dalsich 8 .. zadnej problem .., ani s mrdkoidnima telefonama co mas BT Audio profil stale zapnuty (nokia express music) :)
Zdar chlapi, byl jsem do jisté doby s tímto HF spokojen, ale teď z ničeho nic svítí na displeji NO SIGNAL a HF na nic nereaguje. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Do nedávna bylo vše ok, třeba už jste někdo řešil stejný problém...díky za jakýkoli nápad jak problém vyřešit!!

13.05.2012, 20:37 |
clown | Upraveno: 2012-05-13 20:38:21
a neflashoval jsi firmware ?
to spis vypada ne nejaky problem mezi RJ a LCD
jako i kdyz mi pri upgradu u LS3200 padnul prenos, tak se to dalo ozivit, jedniny HW problem byl u 3100 s LEDkama na podsviceni LCD .. ty umiraj .. obcasne
jinak vytahnout tu modrou krabicku a poptat nekoho, kdo ma servisni kabel, pripadne zkusit poslat na profitec.cz . to je ofiko CZ zastoupeni..
NO SIGNAL je problem mezi blueboxem a lcd... ja to vyresil zrusenim toho malyho bilyho konektoru zezadu lcd a opatrnym napajenim kabelu na DPS.... taky sem si prosel flashem a vymenou komponentu a k prdu a po zapajeni uz je klid
No právě že ne, jinak bych se taky přikláněl k této variantě. Je to od té doby, co byl ten krutej mráz, asi -20 a odešla mi autobaterka. Spíš jsem myslel, jestli tam není nějakej kabel, který je na signál, že by ten mohl být třeba přištípnutej nebo tak něco. Ale díky za nápad, vůbec mě tohle nenapadlo, každopádně bych byl radši kdybych si pomohl svépomocí. Tohle by byl asi až poslední krok. Díky

13.05.2012, 23:17 |
clown ja myslim, ze spis si utrhl konektor v LCD .. mrazem atp .., nebo jen blbe sedi ..
aneb je to tak jak pisu :-)
to samantus : myslíš, že by to mohlo pomoct. DPS co tím myslíš? Bilý konektor tam žádný nemám, z displaye mi vede jen černý kabel nebo myslíš bílý konektor, který se zastrkává do blue boxu.
přestal se i vypínat po vytažení klíčku ze zapalování, display nezhasne a stále svítí už bez nápisu a bez jakéhokoli pozadí.....jen bíle

13.05.2012, 23:26 |
clown v LCD je bily konektor taky :)
sundej zadni kryt LCD... DPS? tak ok Deska Plosneho Spoje :-)))
jo tak, jsem vůl :-D.....díky, zkusím se na to mrknout.
zkus to a pak poreferuj.. jinak podotykam, pred pajenim provest masturbaci nebo styk pohlavni at se Ti neklepou ruce, pac ty kontakty na ktery to mas pajet sou svinsky tenky a blizko sebe :-) jo a mikropajku :-)
jo určitě dám vědět, hned jak bude chvilka tak no to vlítnu.....styk provedu preventivně už teď :-D
ok.... smele do toho a pul je hotovo :-)

14.05.2012, 09:21 |
clown jo a az posles to LCD do kytek .. tak stoji cca 1300 :))))
Tak jsem začal tou jednodušší variantou a to takovou, že jsem rozebral display a zkusil si pohrát s tím konektorem, ale pájet se mi to opravdu nechce...to je hnus i na mikropájku :-) zatím samozřejmě nic jsem nezjistil
taky nic zjistit nejde, ustrihni to a pripajej :-) jinak smoola :-)
fakt myslíš, že to tím bude? Já si právě až tak jistej nejsem, ještě když mi ten display problikává....

16.05.2012, 23:05 |
Jozzo | Upraveno: 2012-05-16 23:05:49
šmárja, nebuď strašpytel a val pájet ať víme jak to dopadlo :))

16.05.2012, 23:20 |
Bingi jinak kdyby náhodou, tak ta moje sada má vadnou jednotku navíc. takže tu mám ten display na prodej, kdyby náhodou. je jak nový. vyzkoušený, ten funguje
Co by kdyžtak stál, ale snad pomůže to přeletování...alespoň doufám.

17.05.2012, 17:55 |
Bingi ty tak dohodou, ale víc jak 500 bych za nej nechtel..
tak to je slušná cena, ale podle dotazu na servisní středisko parrotu je potřeba nechat přehrát soft. Nehledě na to zkoušel jsem dnes v práci prozvánět celý kabel i zapojený v konektoru a vše ok. Takže budu muset zkusit nechat upnout ten soft a pak se uvidí. Jinak už nevím

17.05.2012, 22:35 |
Bingi zajdi si nedke v okoli kde to montuji a vyzkousej to. Zjistis hned co je spatne. A tobe to nikdy neslo, ze se to musi prehrat?
no tady v okolí to nikde nedělají a i kdyby dělali, tak víš jak...zadarmo ani kuře nehrabe. Právě, že dva roky to fungovalo normálně, v zimě mi odešla baterka a od tý doby parrot přestal fungovat :-(
Vypadam snad jako koňomrd??? Soft mema smysl prehravat... Uz si opravil spojeni kabel vs. LCD ??? :)
Prozvaneni nema smysl pak s tim hnes a zase se to nekde rozpoji... Ale je to Tvoje volba delej si co chces, ja nejsem Tvoje stará :D