Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Výběr kolečkových bruslí

o Navštíveno 1371x o
o 11.05.2012, 18:13 | Brnďa
Přítelknyě mi říkala, že až bude jednou velká holka, chce si pořídit kolečkové brusle. Tak jsem dostal nápad, že ji udělám radost a něco seženu. Je tu někdo kdo by mohl poradit? Dámské brusle velikost 41. Ja nevim zda je to i dle vahovych kategorii nebo jak se ot deli? hlavne neco na cem se mi nezabije

o 11.05.2012, 21:37 | Pekys
K2, Roces, Rollerblade, Fila... Fitness brusle, ložiska alespoň ABEC5 nebo v případě K2 ILQ7. čím vyšší číslo, tím lepší. nůž ideálně alu, ale jestli nic neváží a je to začátečník, tak klidně plast.

A to jestli se na tom zabije, pripadne si zlame obe ruce je uz jen na ni. Kazdopadne chranice kolena+dlaně+lokty a naučit se padat.

A chce to opravdu radši připlatit, a třeba kolem 2,5tis už sehnat něco kvalitnějšího, viz značky co uvádím.
o 11.05.2012, 21:53 | Brnďa
[ Link ] treba tyto :)
o 11.05.2012, 22:10 | Kamil07
Koupil jsem Rollerblade za skoro 6 tis. a musím říct, že nic moc. Asi po pěti krátkých jízdách začaly šíleně chrastit ložiska, ale co mě překvapilo, tak ne všechny, ale jen tři, ostatní jsou jako nové, takže asi nějaká vada.
o 12.05.2012, 07:49 | shamania
o 12.05.2012, 10:37 | carlos
LandRoller
o 12.05.2012, 11:14 | DITR
není nad staré klasické Bauery řady FX ale ty už se neprodávají :(
o 12.05.2012, 11:23 | Dave1984
Mám Rollerblady a totálně spokojen, měl jsem v minulosti Bauer, Roces, Fila, Nike a tyhle mi sednou nejlépe, hlavně je super system upevňování TFS, jenom zatáhneš a máš to pevně upevněné, plus nahoře klasická přeska...vozím brusle v kufru, nazuju zatáhnu a za minutu bruslím....nebavilo mě vázat to šňůrkama, pak to znova převazovat...to mi stačí u ledních bruslí :-))
o 12.05.2012, 13:16 | Pekys
Jo, co se týče zavazování, tak jak píše Dave, na K2 mám taky jenom tu šnůrku, jak zatáhneš, smotneš a jedeš.

Co se týče boty, tak je dobrý si je vyzkoušet, která ji padne nejlíp, čímž teda se vylučuje to překvapení.

Co se týče značky Tempish, tak k ní nemám velkou důvěru, i když její top modely budou možná dobrý. Jinak je to low-end.

kolečka: standard jsou 84mm. čím větší, tím rychlejší jízda.
Tvrdost: klasika a zlatej střed je kolem 80A-82A. čím menší číslo, tím měkčí kolečka. Ty lépa absorbují otřesy, ale rychleji se opotřebovávají.
o 14.05.2012, 12:31 | EFCA
Mám K2 a max. spokojenost, oproti jiným značkám, co jsem měla dřív je to nesrovnatelné. Takže za mě jednoznačně K2.
o 14.05.2012, 12:33 | eldik
Mám taky Rollerblady a naprostá spokojenost.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.42 sekund.