Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > olej cinol

o Navštíveno 2300x o
o 11.05.2012, 11:46 | hanx | Upraveno: 2012-05-11 11:46:42
Koukám a docela se divím, že tady na foru o těchto olejích nebyla ani zmínka... Lejete ho někdo? Jaký na něj máte názory? Já jen, že 10w40 leju do mazdy 323f už 50tkm...

[ Link ]

(názory prosím něčím podložit, už vidím jak někteří "odborníci" budou mít kecy typu "radši tam lej brölio nebo vegetol" jako na jiných forech)

o 11.05.2012, 12:03 | Djturtle | Upraveno: 2012-05-11 12:04:12
Ja leju do auta olej od Cinolu taky, menim kazdejch 10-12 tisic a no problemo. Jinak kamarad dela u Cinolu a tyhle veci rozvazi do servisu a kdyz mi rikal, do ceho to ti smejdi obcas prelivaji, tak bych si v zivote nenechal menit olej v aute servisem (ne, ze bych to byl uz nekdy udelal).
o 11.05.2012, 13:48 | Tuner#2
Pokud tam leješ tohle: [ Link ] tak to splňuje normy a výkonostní třída je SL což je dnešní dobrý standart.

V zásadě to do běžných motorů bohatě stačí, ale kvalitativně jsou i lepší oleje.
o 11.05.2012, 14:16 | Šestikule
je to trochu OT, ale dělal jsem od Cinolu autokosmetiku a z osobní zkušenosti mohu říct, že měli velmi dobré věci, některé i vynikající
o 11.05.2012, 14:26 | clown
jako oleje cena / vykon super ..
kupuju to na dolejvani .. a do sekacky :)) LL do sekacky idealni :)
o 11.05.2012, 14:49 | Ravo
Na značky oleje jsem se už dááávno přestal dívat. Zajímá mě soulad s mojí VW normou, výkonostní třída (API), viskozita a cena.
Všechno ostatní je jen marketingový oškubávání zákazníka (mě).

Samozřejmě to musí být trošku větší firma, kde se trošku dá předpokládat, že je soulad s normou opravdu testovaný a ne jen vytištěný na papíře/obalu.
o 11.05.2012, 22:36 | hanx
Tuner#2: jo, to je přesně on... já jsem ho nakonec dneska bohužel nikde nesehnal (předtím jsem to měl od známýho za nějakých 250Kč za čtyřlitrovku), tak jsem byl nucen koupit stáčenej texaco havoline extra za 110 Kč/ litr

Každopádně já od lidí v okolí, mechaniků který ho znaj a pár týpků v prodejnách s autodíly (soukromých, ne autokelly apod.) slyším jen samou chválu ve smyslu, že je to kvalitní českej výrobek za dobrou cenu, a že není o nic horší než dvakrát dražší oleje...
o 12.05.2012, 00:12 | mikevr6
No je to sracka za par slupek,jestli ti jde o to usetrit 300kc na oleji oproti trebas Mobilu tak si to tam klidne lej.Ja vim ze to lijou kamosi do aut a uz jim u trech zaklepal motor na klice.Nahoda nebo olej? Ja po skusenostech s nemrzkou do steracu co zmrzla v -5 jeste v origo baleni a to mela bejt do -20 jaksi znacku cinol nepreferuju:)
o 12.05.2012, 08:32 | dj.DEKL
Mě stačil test "fridexů" kde zrovna tento "výrobce" hodně uspěl :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3031 sekund.