Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zubaté video z minikamery ?

o Navštíveno 1212x o
o 10.05.2012, 12:58 | Sau
Netušíte někdo, čím je způsobené takové to zubatění hran na videu (viz. screen z něho)? Bude to vlastnost kamery nebo mám enom nejaké špatné kodeky v PC ?

A poddotaz, pokud je to kamerů, tak netušíte - GoPro kamera dokáže natáčat aj napájená z 12V zásuvky, nebo enom čistě na baterku ? A když sa baterka vybije, mám smolíka...

foto k příspěvku  od Sau

o 10.05.2012, 14:18 | clown
komprese / rozliseni videa ..
pokud to nejde nastavit na lepsi rozliseni po HW strance, tak neni jak
o 10.05.2012, 22:09 | TUNER
Jaký je to GoPro ? Kamarád co se mnou jezdí závody,měl asi rok GoPro a říkal že kvalita nic moc....mu říkam,co blbneš,to jsou nejlepší kamery......No nakonec když mi řekl že to je na tužkovky,tak mi to bylo jasný ))) GoPro na tužkovky fakt neni,takže nějaká zřejmě podařená kopie.....))) Teď si koupil origoš a chrochtá si blahem ;-)
Takže snad máš originál ? Máš tam rychlou kartu ? Máš dostatečně rychlé PC na přehrávání případně úpravu videa ?
o 10.05.2012, 23:01 | Sau | Upraveno: 2012-05-10 23:01:49
clown : No jediné "nastavení" co ta kamera má je zapnuto/vypnuto :) Takže je to teda tů kamerů, hm, škoda...

TUNER : Toto video není z GoPro kamery :) Nebo nejaké její kopie. Na tu sem sa ptal proto, že kdyby ta (ne)kvalita byla způsobená kamerů a ne mojím PC, uvažoval bych nad tím že si kůpím neco lepšího a když tak prohlížám net, ta GoPro mně vycházá jako najlepší. Ale mám podmínku - mosí umět nahrávat aj při napojení na 12V, ne enom z baterky (tato to neumí). Což právě nevím, jestli ta GoPro umí... ?

Ináč PC dostatečně rychlé (snad) mám, blu-ray nebo fullhd ripy v .mkv přehrává s přehledem. Karta jestli dost rychlá je netuším, ale to by sa pak to video spíš sekalo, pokud by byla pomalá, než že by to udělalo takovéto zuby, nebo ne ?
o 10.05.2012, 23:10 | P.E.T.R
Tak jsem šahnul do šuplíku a zkusil GoPro. Normálně nahrává i při nabíjení.
o 10.05.2012, 23:13 | Sau
Tak super :) Teď enom někde vyštrachat 6 litrů :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3279 sekund.