Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaký eGreat do 3500,-

o Navštíveno 1311x o
o 09.05.2012, 21:14 | Losky
Ahoj, chci si koupit nějaké centrum a mám v tom pěkný bordel. Chci do toho dát max 3500. Asi mě nejvíc zaujal Umax Egreat, ale typů mají dost. Některé procesory 500 Mhz, některé 750. Co se týče WiFi, byla by lepší. Dost často koukáme na pořady z archívů. Mělo by to umět přehrávat FLAC. co se týče podpory 3D, tak to nevím. Tv mám Panasonic plazmu, 3 roky starou a pouze HD ready, receiver Pioneer s podporou 3D. Takže těžko říct, ale určitě do dvou let chci koupit Full HD, možná dřív.
Do teď jsem pouštěl jen dvd a filmy přes VGA z notebooku.

o 09.05.2012, 21:14 | muSlim
Fakt to potrbuje nový thread? :-/
o 09.05.2012, 21:19 | Luke_288
nevim po kterých koukáš, ale já mám M34a, už je to asi dost zastaralej typ, ale tomu se vyhni, nejsem s ním moc spokojenej. načítání s ext disku pomalý, při prohlížení fotek víc zamrznutý než funkční, přehrávání mkv taky na můj vkus kravne moc často
o 09.05.2012, 21:50 | Ravo
Kámoš má eGreata (nevím jaký typ přesně), měl jsem možnost si to krátce projet když jsem u něho byl a i z jeho poznatků bych řekl že je to spíš podprůměr. On ho koupil za dobrý prachy, tak to trpí, ale za full price by si ho prej nekoupil
o 09.05.2012, 23:50 | Losky
Já jsem koukal na nějaké recenze Egreatů i Xtreamerů a nezdá se mi to jako průšvih. Konkrétně koukám po nějakých těch posledních typech, tak tam si myslím, že cukání atd snad už je minulostí
o 10.05.2012, 10:27 | Losky
Jak tak na to koukám, tak asi nakonec koupím nějaké malý PC ve stylu Asus eeeBox, protože mi to připadá, že u těchto přehrávačů se pořád něco musí řešit:((
o 10.05.2012, 10:45 | tmx.806
:-D tak to si pomuzes...
o 10.05.2012, 10:46 | Losky
V čem je problém? Přijde mi to docela zajímavý zařízení
o 10.05.2012, 11:15 | Losky
Hardwarově je to v pohodě, Linux či Win přehrajou snad vše.
o 10.05.2012, 11:19 | muSlim
A to si fakt myslíš že budeš mať kľud a nebudeš sa v tom musieť hrabať? No LOL :-))))
o 10.05.2012, 11:27 | Losky
Já nevím, mě nezabije čas od času udělat aktualizaci. Jen jak prostě člověk čte samé recenze tak pak ve finále zjistí, že prostě ve třetím tisíciletí nic nefunguje tak jak má.Prostě si chci stáhnout HD film a pustit na TV případně hudbu a aby šel zvuk přes receiver. To toho chci tak moc?:)))
o 10.05.2012, 11:28 | Losky
Prostě pokud to bude fungovat bez sekání atd, jsem ochoten do toho investovat až 10tis a pokud mi to vydrží aspoň tři roky. Pokud to je moc, koupím obyčejný eGreat za 2500,- a kašlu na to
o 10.05.2012, 11:35 | muSlim
Funguje to bez sekania, prečo by to nefungovalo? To že niektoré nedajú 60mbps 1080p test video nič neznamená. Aj tak sťahuješ z netu RIPy ktoré majú v priemere 2-4MBps u 720p a max. 12MBps u 1080p videí, takže riešiš ho*no ;-) To že menu je laggish, nie úplne pekné a intuitívne, to je taká malá daň za to že to je také oné... čínske hento :-) Skús mrknúť po media playeri od Philipsu, stojí do 3.5k (tuším necelých 3k) a tam už by to mohlo byť odladené od renomovanej firmy :-)
o 10.05.2012, 12:40 | Losky
muSlim: Po tom Philipsu mrknu. Četl jsem, že si HTPC měl, proč to prodáváš? Já žil v domnění, že když je to komp, hodí se tam kodeky a tradá, když to má lepší grafiku, procesor atd. Proto mě docela zaujal ten Asus eeeBox a podobné hračky, ale tam jsem si pak všiml, že to nemá optiku atd.
o 10.05.2012, 12:44 | Luke_288
nesouhlasim se slimem, mě se i fullHD ripy čas od času seknou dost slušně. možné je to tím, že nejsem schopnej najít nějakou aktualizaci fw, jelikož mi přijde, že egreat přestal dělat podporu.
o 10.05.2012, 12:50 | muSlim
2 Luke_288: ale Ty sem ťaháš model z roku 1986 vole :-)))
o 10.05.2012, 12:56 | muSlim
2 Losky: áno, mám ešte stále HTPC, práve ho chcem predať. Je to nízkospotrebový a nízkovýkonný Atom, ale je dublovaný nVidia grafikou (ION 330 sa tomu nadáva). Dávam ho preč lebo chcem niečo čo už nebudem musieť konfigurovať, upravovať, jebať sa s tým... To že si tam dáš systém a kodeky a prehrávaš je z časti pravda, ale aj tak trochu utópia, každému systému raz jebne a môžeš sa posrať kým ho dáš dokopy zas :-) Ja tam behám Linuxa bez Window manažeru, miesto toho mám XBMC a samotné XBMC padá trebárs dosť často na môj vkus (a to mám potvrdené aj z iných a dospelých PeCiek od známych a kamarátov, ktorým som staval poslednú dobu HTPC alebo PC s občasným HTPC použitím). A hlavný dôvod prečo to dávam preč je, že mne sa nechce takéto veci vypínať a v noci ma to budí keď u toho občas spím (pracovná pohotovosť - aby som nerušil v spálni mobilom v noci) týždeň v kuse, alebo keď si dám pár shotov a chrápem, tak tam zase spím. A síce je to megatichá krabička a žere hovno, ale pri spaní alebo zaspávaní mi vadí. Ale mne vadí aj tik-tak z nástenných hodín. Tak preto. A prečo som ho mal keď si nemyslím že je to najlepšia voľba? Lebo som potreboval "trochu" viac funkcií než ktoré ponúka media tank a tie funkcie sa teraz budem snažiť nahradiť NAS-om a tým pádom potrebujem už len glupu krabicu čo prehraje to čo jej nakrmim, nič iné...
o 10.05.2012, 13:08 | Losky
Taky si myslím, že M34A už je přeci jen 3 roky starý model a určitě i o dost pomalejší než ty nejnovější. Ještě se zeptám takhle, pokud tam je eSata, tak se tam dá normálně připojit HDD z kompu? Jedná se mi o to, jak tam pak budu posílat data z ntb. Jestli na to existuje nějaká USB redukce atd.
Jinak já myslel, že XBMC je stabilní systém. Ale upřímně máš pravdu v tom, že komp jak běží delší dobu, tahá aktualizace atd,tak je pak potřeba čas od času udělat přeinstalaci atd.
Ještě z těch dražších jsem koukal na ten Xtreamer Ultra 2, ale asi je to to samé jako klasické HTPC. Prostě bych rád zařízení, u kterého občas udělám třeba update a zas to pofrčí. Ale rozhodně nechci zařízení, že když se rozhodnu něco pustit a nepojede to. Jinak můžu ještě poprosit o vysvětlení těch BD ripů atd? Zkrátka bych chtěl něco stahovat, ale aby to bylo v pěkné kvalitě s přihlédnutím zatím k mé starší plazmě v HD ready a 42". Těch ripů je tolik, že se v tom opravdu neorientuju:( Zvuk určitě lepší, pojede to přes AV receiver Pioneer VSX-821. Díky moc
o 10.05.2012, 13:38 | Luke_288
slim: :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3179 sekund.