Navštíveno 1002x

Zdravím, tak je to tady oteplilo se a ti hajzlíci mi lezou po baráku otázkou je co s něma co na ně platí máte někdo zkušenosti z nějakým přípravkem? Lezou mi někde z pod lišty, tak jsem ji sundal dal jsem tam sůl, a´t vidím, kde mají domečky, pak jsem je hajzlíky zalepil sekundovým lepidlem a zadělal akrylem, ale jsou tu pořád.
Děkuju za rady...

09.05.2012, 11:37 |
Downland | Upraveno: 2012-05-09 11:42:39
nam v bytovce pred x lety taky mravenci lezli :) Tak prijela firma nalepila nam na nejvic zasazena mista takova cerna kolecka s otvorama a uvnitr byl nakej sajrajt. Mravenci tam vlezou necim se priotravi a kousek si odnesou do mraveniste tam to zerou dalsi a pak vsici pochcipaji :)
Ale jak cucim na net dneska se to da nakoupit v kramu das to na mravenci stezky nebo k mravenisti a po 2 tydnech zalezi na velikosti mraveniste klidne i za jeden az 2 dny mas klid
U znamych to resili prave tento vikend.
Ve ctvrtek k veceru je rozdelali po pokoji, o vikendu se jen vsude valeli mrtve kulicky. Vcera po obhlidce po ctyrech jsme nenasli ani jednoho ziveho.
2kusy tech "domecku" stoji 80kc.
[ Link ]

09.05.2012, 12:11 |
Ravo Nejlepší je nějáká nástraha-jed, co si ti malí dělňasi nanosí zpět do mraveniště a tam otráví i královnu. Jinak pokud budeš jen hubit dělníky, tak královna pořád bude "vyrábět" nový a nový dělníky a je to pořád dokola.
Kua já jim Dám :D dnes to hned valím koupit!!!!