Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Co na mravence?

o Navštíveno 1002x o
o 09.05.2012, 11:31 | Kupinka
Zdravím, tak je to tady oteplilo se a ti hajzlíci mi lezou po baráku otázkou je co s něma co na ně platí máte někdo zkušenosti z nějakým přípravkem? Lezou mi někde z pod lišty, tak jsem ji sundal dal jsem tam sůl, a´t vidím, kde mají domečky, pak jsem je hajzlíky zalepil sekundovým lepidlem a zadělal akrylem, ale jsou tu pořád.

Děkuju za rady...

o 09.05.2012, 11:37 | Downland | Upraveno: 2012-05-09 11:42:39
nam v bytovce pred x lety taky mravenci lezli :) Tak prijela firma nalepila nam na nejvic zasazena mista takova cerna kolecka s otvorama a uvnitr byl nakej sajrajt. Mravenci tam vlezou necim se priotravi a kousek si odnesou do mraveniste tam to zerou dalsi a pak vsici pochcipaji :)

Ale jak cucim na net dneska se to da nakoupit v kramu das to na mravenci stezky nebo k mravenisti a po 2 tydnech zalezi na velikosti mraveniste klidne i za jeden az 2 dny mas klid
o 09.05.2012, 12:05 | BATMAN
U znamych to resili prave tento vikend.
Ve ctvrtek k veceru je rozdelali po pokoji, o vikendu se jen vsude valeli mrtve kulicky. Vcera po obhlidce po ctyrech jsme nenasli ani jednoho ziveho.
2kusy tech "domecku" stoji 80kc.
[ Link ]
o 09.05.2012, 12:11 | Ravo
Nejlepší je nějáká nástraha-jed, co si ti malí dělňasi nanosí zpět do mraveniště a tam otráví i královnu. Jinak pokud budeš jen hubit dělníky, tak královna pořád bude "vyrábět" nový a nový dělníky a je to pořád dokola.
o 09.05.2012, 12:18 | Kupinka
Kua já jim Dám :D dnes to hned valím koupit!!!!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3399 sekund.